koreafilm

Întoarcerea lui Iljimae – episodul 9

Written by koreafilm. Posted in Ȋntoarcerea lui Iljimae, K-drama, Povestea

Tagged: , , ,

iu6Tc7C28I-3

Published on februarie 28, 2012 with 6 comentarii

de Dana Ivancea

The Return of Iljimae OST – You are a man – MVIO


Daca episodul 8 a fost marcat de lupta incrancenata intre bandele de hoti care-si adjudecau capitala, Hanyang, acest episod insa pe langa aceste evenimente legate de lupta neincetata intre bande, toata lumea este curioasa cine este omul mascat. Toti vor sa-l gaseasca pe omul mascat, sau toti presupun ca omul mascat este Iljimae, si atunci vor sa-l gaseasca pe Iljimae.

Ofiterul-sef Gu Ja-Myeong incearca sa-l gaseasca pe omul mascat(respectiv pe Iljimae) cu ajutorul eruditului Seon-Dal si al micutului Cha-Dol, care in schimbul acestui serviciu doresc ca ofiterul sa le povesteasca despre copilaria lui Iljimae, promisiune cu care ofiterul este de acord.

Intr-o zi, insa, Wol-He descopera intr-un dulap hainele negre ale lui Iljimae si se pare ca realizeaza cine este omul mascat, sau altfel spus cine este de fapt Iljimae, drept pentru care gandeste ca este de rau ce se intampla.

De asemeni, spionul Wang Ghweng-Bo crede ca omul mascat este Iljimae, pe care de altfel are si ocazia de a-l intalni intr-o padure de la marginea orasului, pana unde il urmareste si unde se lupta cu el, dar abilitatile lui Iljimae sunt desavarsite. Insa in ajutorul spionului vine un altul cu care se lupta Iljimae, dar acesta folosindu-se de trucuri din arta ninja dispare fara urma, lasandu-I pe acestia in padure nedumeriti.

Ostilitatile intre cele doua bande devin tot mai aprige, agresive si mai evidente din cauza disparitiei aurului, pe care se pare ca toata lumea care stia de transportul acestuia il cauta. Ei presupun ca l-ar fi luat Iljimae, dar totul ramane la stadiul de presupunere ca sincer vorbind nu-si dadeau seama unde l-ar fi putut ascunde.

Iljimae se intoarce acasa la Wol-He si gaseste diferite biletele de afara pana la masa unde-l astepta mancarea calda si un alt bilet in care fata-i spunea ca e plecata la vanzatorul de carti sa predea cartile copiate de ea. Insa in timpul acesta fata ramasese putin in locul proprietarului cand vine un inalt demnitar ca sa ceara mita ca vanzatorul sa-si poata desfasura mai departe negostul cu carti, se vede treaba ca fata nu este de acord cu modul de a face afaceri al demnitarului, drept pentru care intra in polemica cu acesta care ordona garzilor sale sa o lege cu gandul de a-i face rau, dar in sprijinul ei vine Iljimae.

Pentru a scapa de bandele de hoti, ofiterului Gu ii vine ideea de a se deghiza in cersetor, ceea ce si face, pentru a se infiltra intr-una din bande. Are insa parte de o multime de peripetii nu tocmai placute, ceea ce culmineaza cu faptul ca intr-una din luptele dintre bande, el este recunoscut de spionul Wang Hweng-Bo, rivalul sau angajat in cealalta banda, care fuge impreuna cu alti demnitari.

Trecand intr-o zi prin piata, Wol-He il vede pe inaltul demnitar care a cerut mita si a legat-o pe ea, atarnat de un acoperis,legat fedeles iar agatat de acesta se afla o carte unde erau trecute toate victimele precum si ce era mai important – o crenguta cu flori de prun facuta din aur. Wol-He vine acasa si vede din nou hainele negre ale lui Iljimae precum si sabia ninja si astfel aduce in discutie toata intamplarea ce se petrecuse, deoarece ea si-a dat seama de acest lucru dupa crenguta care imita florile de prun, ce fusese facute chiar de Iljimae cu ajutorul ei (si care erau unicat).

Revenind la ofiterul Gu, acesta impreuna cu un alt membru al bandei unde se infiltrase sunt trimisi sa-l elimine pe spionul Wang, dar ofiterul este prins si desconspirat, norocul sau fiind ca il acopereau alti doi subalterni de-ai lui, dintre care unul va fi grav ranit dar inainte de momentul de sfarsit al acestuia ii destainuie ofiterului unde-si au sediile centrale cele doua bande.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

6 comentarii

There are currently 6 comentarii on Întoarcerea lui Iljimae – episodul 9. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Prima ^^
    Deabia astept episodul de azi ^^
    Multumim pemtru rezumat,Dana :)
    A,da,
    Liliko si LIVIA,daca mai apucati sa cititi asta,va multumesc mult pentru ca mi-ati urat succes sambata ^^
    Nici nu stiti ce benefice au fost acele cuvinte :))
    Nu stiu cum ati reusit,dar mi-ati purtat noroc si am reusit sa trec la faza urmatoare cu un punctaj foarte mare :))
    Va multumesc inca o data^^

    • Buna Adda! Ma bucur ca ai reusit! Mergi la etapa nationala? :O:O

      • Sper :))
        Deocamdata la cea judeteana ^^
        Au fost vreo cateva sute la clasa a 8-a,si s-au calificat doar vreo 40 :D
        Printre care si eu :D

  2. Al doilea :) Multumesc pentru rezumat Dana! Nu citesc inca, mai intai trebuie sa vad reluarea episodului precedent ca sa nu pierd sirul actiunii :)

  3. O să fie un episod interesant. Mulţumim pentru rezumat Dana!

  4. Multumim! A fost un episod dragut, a intrat in actiune justitiarul Iljimae! Face un cuplu frumos cu Wol-He :)

Leave a Comment