Ana-Maria Ruse [KF]

The Merchant: Gaekju 2015

Written by Ana-Maria Ruse [KF]. Posted in Coreea azi, Despre KoreaFilm, Hallyu, K-drama, Noutati, Recenzii Koreafilm

Tagged: , , , , , , , , ,

Gaekju-Poster4

Published on septembrie 21, 2015 with 13 comentarii

Jang Hyuk is back! Îndrăgitul actor, care nu mai are nevoie de nicio prezentare, revine pe micile ecrane într-un nou serial istoric la 6 luni de la terminarea ultimei sale drame, Shine Or Go Crazy (MBC).

De data aceasta revine la KBS în producţia The Merchant: Gaekju (The Innkeeper) 2015, un sageuk inspirat din romanul Gaekju de Kim Joo Young, care a fost publicat între anii 1979 – 1983 în ziarul The Seoul Shinmun. Prevăzut cu 36 episoade, serialul va debuta începând cu data de 23 septembrie, şi se va termina undeva pe la începutul anului viitor. Regia Kim Jong Sun, scenariul: Jung Sung Hee şi Lee Han Ho.

Prima citire a scenariului a avut loc în luna iulie la sediul KBS şi a durat nu mai puţin de 13 ore pentru ca toţi actorii din distribuţie să treacă în revistă rolul său şi să-şi citească scenariile.

Serialul prezintă povestea lui Chun Bong Sam (Jang Hyuk) descendent al unei familii de comercianţi, care pleacă de jos, de la statutul de simplu comerciant ambulant la cel de magnat în domeniul vânzărilor. Bong Sam urmează calea corectitudinii şi a sincerităţii, fără a recurge la tactici corupte la fel ca ceilalţi comercianţi bogaţi care profită de sistem, iar asta îi va aduce o mulţime de duşmani, printre care cel mai mare este Gil So Gae (Yoo Oh Sung). El este un comerciant foarte bogat şi influent, chitit să devină “regele comerţului”.

Kim Ming Jung joacă rolul lui Mae Wol, o tânără deghizată în bărbat care umblă prin ţară şi face comerţ cu bunuri, dar în acelaşi timp mai are o identitate ascunsă, acea de preoteasă șaman. Jo So Sa (Han Chae Ah) este cea care îl iubeşte pe Bong Sam.

În alte roluri îi regăsim pe Lee Deok Hwa, Kim Il Woo, Kim Gyu Chul, Kim Hak Chul şi Im Ho, aceştia sunt conducătorii unor grupuri de comercianţi influenţi în piaţă iar Park Eun Hye este Chun So Rye, sora lui Bong Sam.

https://www.youtube.com/watch?v=v0tv_udv8cU

https://www.youtube.com/watch?v=wzk44tmF15E

https://www.youtube.com/watch?v=yKLwmOEMKJU

https://www.youtube.com/watch?v=ln9LHLYhRug

Surse: koreandrama.org, asianwiki, dramabeans.com, www.kbs.co.kr

Despre Ana-Maria Ruse [KF]

Ana-Maria Ruse [KF]

Browse Archived Articles by Ana-Maria Ruse [KF]

13 comentarii

There are currently 13 comentarii on The Merchant: Gaekju 2015. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Yupppiiiii!!! Se începe! Am citit pe net cā Jang Hyuk se va juca din nou în sageuk, dar nu am aflat detalii. Mersi,Ana! Si joaca si Park Eun Hye, care e una dintre actrite le mele preferate din vremea lui Jang Geum :) Oare pot sā mai sper cā Tvr va mai difuza cāndva vreun serial coreean?

  • Asa e, Park Eun Hye va juca rolul surorii personajului interpretat de JH, abia astept sa o revad, mi-a lipsit :)

 2. Un nou serial istoric pe care il asteptam cu nerăbdare și pe care sper sa ajung sa il vad mai ales cu o așa distributie, imi era tare dor sa o revăd pe Park Eun Hye una din actritele mele de suflet. Și is mulți actori cunoscuti.si eu tare as vrea să revăd serialele ce au fost pe tvr

 3. Am vizionat deja primul episod, care a aparut tareeee greu, dar a meritat asteptarea, serialul promite :)

 4. Am vazut si eu primele doua. Foarte dur, scorpionic (e semnul astrologic al Coreei)
  si cred ca merita urmarit. :-) Macar ca deja naste o intrebare: cum va putea un om cinstit si corect sa razbeasca in aceasta lume (la propriu, negustoria), fundamental corupta, unde totul se vinde si se cumpara ?! Vizionare placuta celor ce purced la drum!

 5. Si eu am vazut primul episod, bineinteles ca m-am pierdut intre atatea nume ale personajelor dar sper ca in urmatoarele episoade sa ma lamuresc cine si care este de partea cui :) . Insa nu stiu de ce, dar am impresia ca cinstea si omenia vor fi “platite” foarte scump de ce-i care le poseda.

 6. Primul episod a fost bun si voi continua s-l urmaresc, Am terminat “Scholar Who Walks the Night” si am ramas putin dezamagit. Lee Joon Gi si Lee Soo Hyuk stralucesc dar poveste e cam slaba.
  Sunt la episodul 10 din “Last” si, pentru mine acest serial se claseaza pe locul 2 (dupa Healer) in acest an.

 7. Unde poate fi vazut online filmul? Imi place actorul principal si imi plac filmele istorice coreene.

 8. Am vazut pana acum 31 episoade…Foarte frustrant…Pana acum eroului nostru i-a murit tatal (mama nu avea de la inceput), sora, i-au murit vreo trei prieteni, i-a murit sotia…Toti au avut morti violente din cauza intrigilor personajelor negative.Nici pana acum sarmanul Chun Bong sam nu a reusit sa faca oarece cheag din afaceri : a trecut prin doua falimente, printr-un incendiu, a fost batut, inselat,jefuit, a stat prin inchisoare….
  Jang Hyuk nu se dezminte in interpretarea rolului sau, lui Yu Oh seong i se potrivesc manusa rolurile negative (il ajuta si fizicul), iar Kim Min jung este de-a dreptul infricosatoare…Toti actorii se achita cu brio de partea lor de rol, dar actiunea este dementiala

  • De ce este in asteptare ?

  • ..parca n-ar avea nici un duh…Vor fi 42 ep., in asteptarea finalului, am scapat de depresie tot cu Jang Hyuk, in “Empire of Lust”, film artistic. E bun actor, dar si coreenii stiu sa faca filme, ca si romanii; si au si istorie, tot ca si romanii; timpurile sunt uneori mai neprietenoase, incercand sa ne convinga de contrariul….:)

 9. Pe tvN, reţea naţională coreeană, tocmai s-a terminat de difuzat un serial foarte bun, ‘Memory’ (Gieok), 16 episoade, care are darul de a ne face să mai ‘prindem la inimă’, cei ce apreciem sufletul coreean şi nu doar – şi filmele de suflet cu iubire de oameni, de viaţă. Tema: din nou puterea versus iubirea, omenescul din oameni faţă cu răul din lume. Frumos film!

 10. Pacat ca acest serial nu e difuzat pe un website care sa poata permite descarcarea in calculator. AFI lucreaza pe Mail.Ru si e o placere sa vezi serialele pe televizor, la 720 Mb rezolutie dupa ce le-ai descarcat pe un stick. Site-ul “Seriale coreene” sta foarte prost din punctul asta de vedere, au rezolutie proasta, episoadele nu se pot descarca. Nici de pe Vk nu se pot descarca.
  Pacat!

Leave a Comment