Ana-Maria Ruse [KF]

Vânătorii de sclavi – episodul 6

Written by Ana-Maria Ruse [KF]. Posted in Povestea, Vanatorii de sclavi

Tagged: , , ,

Published on martie 13, 2011 with 116 comentarii

de Ana-Maria Ruse

08 흑풍취산 – Black Winds Setting on Fire the Mountain

Asculta mai multe audio soundtrack

Tae-ha e conştient că vor fi prinşi dacă încearcă să fugă călare, aşa că trimite un cal să-i inducă încă odată în eroare pe urmăritorii lor. Împreună cu Eonnyeon pleacă prin munţi ştiind că aşa le va fi greu să le ia urma. Dae-gil ajunge la han şi îşi pune urechea pe pământ, aşa că porneşte pe urmele calului, doar pentru a descoperi că a fost încă odată păcălit.
Image and video hosting by TinyPic
La insistenţele lui Eonnyeon, care dorea să afle de ce este Tae-ha urmărit, acesta îi spune că urmăritorii sunt pe urmele amândurora, şi că e posibil ca el să fie urmărit, dar nu fuge, ci doar se grăbeşte să ajungă undeva. Îi mai spune că urmăritorii sunt vânători de sclavi, şi acest lucru o face să se panicheze uşor.
„Eu nu sunt sclavă, sigur nu sunt pe urmele mele.”
„Nici eu nu sunt sclav.”
Ambii neagă că ar fi sclavi, deşi ambii au fost. Eonnyeon a fost sclavă, în prezent femeie liberă, dar durerea ei încă o înlănţuieşte, Tae-ha a fost liber şi apoi sclav, dar în inima lui niciodată nu s-a simţit ca un sclav. Într-un fel ambii se mint pe sine, dar şi unul pe celălalt.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Eonnyeon decide să nu-l mai urmeze pe Tae-ha, pentru că se teme că acesta e cu adevărat sclav. El nu o poate lăsa să plece de teamă ca ea să nu-i desconspire direcţia. În cele din urmă cad de acord să meargă împreună până în Chungju.
Image and video hosting by TinyPic
Dae-gil vine cu ideea de a merge la o bibliotecă locală unde să afle mai multe despre trecutul lui Song Tae-ha, şi aşa, posibila lui destinaţie. Pozând în oficiali aflaţi în misiune reuşesc să citească documente importante despre trecutul lui Tae-ha.
Image and video hosting by TinyPic
Printr-o serie de flashback-uri aflăm detalii despre trecutul tumultos al lui Tae-ha. După moartea prinţului moştenitor So-hyeon, acesta sfidează decretul regal legat de perioada de doliu, care în mod normal trebuie să dureze 3 ani, şi a durat doar 3 zile. Acest lucru a dus la un complot împotriva sa, acuzat de furtul grânelor statului este torturat şi apoi devine sclav. Însă prada cea mare pe care o urmăreşte Lee Gyeong Shik este consilierul Im Young Ho, şi totodată maestrul lui Tae-ha, care renunţă la funcţia sa şi se retrage în Chungju în schimbul cruţării vieţii lui Tae-ha.
Image and video hosting by TinyPic
Înapoi în Hanyang, Cheol-woong este eliberat din închisoare şi acceptă să facă tot cei îi spune socrul său, asta însemnând asasinarea lui Im Young Ho şi a prinţului Seok-gyeon de pe insula Jeju.
Eonnyeon şi Tae-ha găsesc adăpost în şopronul unui bătrân, dar acesta cheamă gărzile; fiind în prealabil avertizat de Dae-gil să anunţe dacă vede un bărbat cu o femeie în haine de doliu. Gărzile îşi fac apariţia, dar Tae-ha reuşeşte să scape de aceştia şi fug din nou. În piaţă se despart pentru a scăpa mai uşor, dar imaginea ei este bătătoare la ochi pentru gărzi, şi este prinsă. Apare şi asasina Yoon-ji, cea însărcinată cu capturarea lui Eonnyeonn de către soţul nobil al acesteia. Tae-ha revine şi o salvează o dată în plus.
Image and video hosting by TinyPic
Cei doi se despart încă odată, şi Tae-ha porneşte spre casa lui Im Young Ho. Primul care ajunge acolo însă, este Cheol-woong, care îl ucide pe bătrân, apoi ajunge şi Tae-ha şi constată cu stupoare că vechiul său camarad este cel care i-a ucis maestrul. Începe o luptă crâncenă în doi, care se transformă într-o luptă triplă, odată cu apariţia lui Dae-gil. Apare şi generalul Choi, aşa că avem parte de două lupte, Choi cu Cheol-woong şi Dae-gil cu Tae-ha.
Image and video hosting by TinyPic
În piaţă Eonnyeon este urmărită de Baek-ho şi foloseşte fluierul pentru al chema pe Tae-ha în ajutor. Acesta renunţă la luptă şi fuge să o ajute pe aceasta, desigur cu Dae-gil pe urmele sale. Acesta o ia pe scurtătură cu gândul să-i iasă direct acestuia în faţă.
Eonnyeon fuge de Baek-ho, Tae-ha fuge spre Eonnyeon, şi Dae-gil fuge spre Tae-ha, toţi trei pe punctul de a intersecta. Se vor vedea cei doi? Rămâne să vedeţi în următorul episod.
Image and video hosting by TinyPic

Despre Ana-Maria Ruse [KF]

Ana-Maria Ruse [KF]

Browse Archived Articles by Ana-Maria Ruse [KF]

116 comentarii

There are currently 116 comentarii on Vânătorii de sclavi – episodul 6. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. primaaa

  2. multumim Ana & Koreafilm!

  3. Haha…Daniela, n-ai mai comentat cam de multisor! :) Credeam ca nu mai urmaresti…:)

  4. Bună Daniela :)

  5. Super melodia, una dintre preferatele mele! :)

  6. Şi ale mele :P

  7. La ce episod eşti,Daniela?

  8. acum o sa ma uit si eu…abia astept…m-a cucerit serialul asta…multumesc tututor…vizionare placuta

  9. Liv,mă bucur mult :)

    Vizionare plăcută.

  10. Ah ana, sunt abia la episodul 4, cu toate ca am avut vacanta saptamina aceasta nu am reusit nimic sa fac :(
    recuperez eu :D
    Vizionare placuta!
    @Michelle serialul e formidabil!de sa il “parasesc”

  11. *cum sa il “parasesc”

  12. Ehh,nu eşti aşa de în urmă,recuperezi :)

  13. FOARTE FRUMOS ACEST SERIAL!
    SUPERBA SI PALPITANTA SCENA LUPTEI!
    MULTUMIM INCA O DATA ANA SI CLAUDIA PENTRU MUNCA DEPUSA IN A NE PREZENTA REZUMATELE!MULTUMIM KOREAFILM!
    KAMSAHAMNIDA MODU!:)!!!!!!

  14. Eu mă uit la ep 8 în seara asta.

  15. buna am ajuns si eu la ep 3 ca nu am avut timp sa ma uit ca nu am fost acasa si ami place filmu

  16. deja imi pun problema daca sa ma uit in continuare sau sa astept weekendul viitor..pana acum am fost cuminte, oricum de obicei la seriale nu ma uit inainte…dar sunt prea vrajita..

  17. momentan mi-am copiat melodiile din serial..vreo 17…si cu acestea ma consolez in acest moment :)

  18. Coloana sonora a acestui serial este superba!Toate melodiile imi plac, in special Beige :)

  19. 15: liv stiu cum e :)

  20. eu acu ma uit la ep 8 revin dupa

  21. Cine n-a facut inca rost de coloana sonora, o poate descarca de aici, cu denumirile melodiilor traduse in engleza + versurile pieselor:
    http://www.4shared.com/file/OwoouxcT/Slave_Hunters__Chuno__OST.html

  22. Eu sunt la ep 8!! Minunat serial. Il iubesc pe Daegil, si mi place foarte mult si celalalt tip -Song Taeha,are niste ochi foarte blanzi si niste buze superbe :))), dar nu l pot intragi la fel de mult ca pe primul….As fi vrut ca Daegil sa ramana cu Eonnyeon :(((

  23. Eu am o problema.Ca nu gasesc toate episoadele pe youtube :(( !! Si pe teava aud vocile inainte !! :(( Chiar imi displace! Voi puneti si pe youtube episodul odata cu recenzia aici?!

  24. De ex, ep 8 nu este pe youtube! :(

  25. Lorena,intră pe playlistul lui Michelle,şi vei găsi ep 8.

  26. Până la ep 16 sunt traduse,restul încă nu.

  27. Pe profil,scuze.

  28. ana..Generarlul Choi pana la urma moare?

  29. si Wangsan..?

  30. @Claudyaa, nu moare niciunul, stai linistita…:)

    @Lorena…episoadele sunt incarcate de mult timp pe contul meu de youtube. Te rog sa nu mai urmaresti peteava, acolo sunt urcate de un dobitoc care le-a copiat de la mine…si care ii lasa pe toti sa creada ca el le-a tradus.
    Oricum pe youtube se vede mult mai bine. Intra pe pagina mea de profil, click pe Playlists, si selecteaza de acolo episoadele. :)

  31. Clau,nu moare nici unul dintre cei doi :)

  32. Lorean,şi eu am terminat episodul 8 acum câteva minute.

  33. Putem povesti după ce terminaţi de vizionat :)

  34. Eu sunt pe aici până în jur de ora 22:00

  35. De fapt voi ieşi mai repede în seara asta.

  36. Buna seara tuturora! Ce mi-a placut episodul asta! Si cel mai mult scena de lupta dintre cei trei. Nebunie de scena! Cu siguranta au muncit mult pt respectiva scena.

  37. anaa e super rezumatul tau.Nu stiu daca vei vedea asta

  38. sa stii ca ep 8 e uimitor.Am si plans de mila tinerei seolhwa

  39. @Cecilia, sigur a fost foarte greu de realizat scena respectiva, ca dealtfel toate scenele de lupta din serial! Sabia lui Song Tae Ha a cantarit 5 kg. Chiar se plangea Oh Ji Ho intr-un interviu ca era foarte grea si trebuia s-o poarte cu el peste tot. Nu-mi dau seama cum a reusit sa o vanture in maniera aia in atatea secvente.

    @Angelica, ana va citi maine :)

  40. Daa, saraca Seolhwa, sufera atat de mult…:(

  41. ma bucur.I-am promis ieri ca voi fi aici si am cam intarziat.Doamne ce am azi?am ratat-o si pe ana,si pe surioara anita si pe sister miru.OF

  42. va suferi si dupa ep 8?

  43. Ei, lasa, angelica, recuperezi saptamana asta…:) Si eu, si ana, apreciem mult comentariile tale…nu conteaza ca sunt mai dese sau mai rare. :) Multi dintre cei care urmaresc Chuno nu lasa niciun mesaj pe blog, asa ca e foarte frumos din partea ta ca participi la toate discutiile despre serial :)

  44. @Da, va suferi mult, mititica…

  45. multumesc.Acest film m-a cucerit.

  46. am ajuns la ep 8 si chiar am plans la acest episod.domnisorica asta m-a cucerit la fel si daegil.Am o intrebare.Se indragosteste daegil de ea?

  47. Nu, Daegil se poarta foarte urat cu ea…o sa mai plangi din pricina ei :-P

  48. offf.si daegil nu se indragosteste de ea in cele din urma?

  49. Nu, angelica. Poate ca si-ar fi dorit sa se indragosteasca de ea, dar o iubeste pana la sfarsit pe Eonnyeon…

  50. nu e dreptt!!!!!mie imi place de eonnyeon dar mai mult de seolhwa.nu e drept.dar ea il iubeste,nu?

Leave a Comment