koreafilm

Kim Soo Ro, Regele de Fier – Episodul 19

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Kim Soo Ro, Povestea

Tagged: ,

1

Published on iulie 03, 2011 with 258 comentarii

de Mihaela N.

Jeong Kyeon-bi îl descoperă pe Yijin Ahshi în timp ce se pregătea să-l ucidă pe Soo Ro. Îl opreşte, împiedicând gestul fraticid, dar nu găseşte o explicaţie acestei întâmplări. Este blocată de întrebarea ”de ce” şi nu înţelege gelozia şi reproşurile lui Yijin Ahshi, deoarece îşi iubeşte în egală măsură fiii.
Soo Ro îşi revine treptat. Yijin Ahshi e frustrat de atenţia pe care acesta o primeşte, simţindu-se neglijat şi singur, deposedat de afecţiunea care i se cuvine numai lui. Îl consolează prezenţa lui Beo-deul, unica prietenă care îl ascultă cu bunăvoinţă şi bucurie.
Kyeon-bi îi povesteşte lui Soo Ro despre tatăl lui real, Kim Young, regele tribului JaeCheonGeum, care şi-a sacrificat viaţa pentru ca ei să supravieţuiască. Destinul nu a fost blând cu nici unul dintre ei. După 20 de ani în care nu a ştiut că Soo Ro este fiul pierdut, în care l-a urât cu înverşunare şi a ordonat eliminarea lui, Kyeon-bi îl priveşte sperând că poate exista un nou început. Ochii ei cer iertare şi înţelegere.

Soo Ro îşi reia viaţa normală şi îi marturiseşte doamnei Jobang că este singura lui mamă. O roagă să îi rămână alături, să renunţe la Shingwi Ghan. În acelaşi timp, doreşte să-şi îndeplinească visul de a-i ajuta pe semenii aflaţi în suferinţă. Seniorul Seon-do îi promite că îl va susţine în acţiunile lui, şi se pregătesc să construiască o nouă fierărie în HaeBanCheon.
Hwang-ok îi comunică doamnei Kyeon-bi ceea ce a observat în legătură cu medicul care l-a tratat iniţial pe Soo Ro. Convinsă că situaţia este dubioasă, aceasta dă ordinul ca Ah-ro şi Ah-hyo să fie reţinute. Le acuză că au încercat să-l omoare pe Soo Ro, însă acestea îşi susţin nevinovăţia. Medicul incriminat este capturat de asemenea, iar sub loviturile aplicate fără milă, dezvăluie originea regală a celor două tinere. Situaţia devine dificilă şi se poate complica oricând, fiindcă întemniţarea prinţeselor din Saro poate conduce la declanşarea războiului cu statul vecin.

Tal-hae a ajuns la curtea din Saro şi se străduieşte să-l convingă pe regele Cha Cha-woong să intervină în Gaya astfel încât sa îl sprijine pe Shingwi Ghan şi să contrabalanseze influenţa periculoasă a lui Jeong Kyeon-bi.
Soo Ro le eliberează pe Ah-hyo şi Ah-ro, dar, fiind urmăriţi de Yijin Ahshi, nu pot discuta în detaliu despre ceea ce se petrece. Soo Ro şi Deuk-sun sunt prinşi de Yijin Ahshi, care cere pedepsirea fratelui său mai mare. Dar simte cea mai intensă satisfacţie văzând confuzia şi suferinţa de pe chipul lui Soo Ro atunci când îi spune că Ah-hyo s-a folosit de el şi l-a înşelat.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

258 comentarii

There are currently 258 comentarii on Kim Soo Ro, Regele de Fier – Episodul 19. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Da, Ana, ai dreptate. Limba coreeana are o sonoritate placuta! :)

  Pana acum n-am urmarit decat 2 filme chinezesti, de dragul actorilor mei preferati, vorbesc de “The Promise” si de “Crouching Tiger, Hidden Dragon”. Au fost chiar interesante. ^_^ La cel din urma distributia e fenomenala: Ziyi Zhang, Chow Yun Fat, Michelle Yeoh (sper ca i-am scris bine :)) )

 2. Fetelor,aţi citit despre The Princess’s Man?
  E un serial gen fusion sageuk care va începe pe 20 iulie pe KBS.L-am prezentat:
  http://koreafilm.ro/blog/2011/07/the-princess%E2%80%99s-man/

  • ana, am citit recenzia, ca de obicei ne inciti sa descoperim noi filme care se anunta promitatoare!
   imi cer scuze ca nu am comentat, dar am avut o zi foarte aglomerata, nu stiu ce sa fac mai intai ( iar pe alocuri chiulesc de la indatoririle mele pt a fi alaturi de voi, in acest loc deosebit)

   • Midori,stai liniştită,nu trebuie să laşi comentariu,mă bucur că ai citit :)

  • Ana, da, am citit recenzia, o sa incerc sa las si un comentariu :D Asa e frumos, sa lasi si o parere ^_^ Foarte interesant ca de obicei, tu descoperi si ne arati si noua! Excelent! :)

 3. pe blogul asta sunt doar oameni inteligenti. Am de la cine lua exemplu. Ce mila mi-e de cei care au cazut!

  • si mie imi e mila de ei:(.. varul meu a dat si el bacaul si a luat note mici mai ales la biologie unde nimeni nu se astepta sa ia asa o nota mica,macar bine ca a trecut. dar ii compatimesc pe cei care au picat..

   • bac-ul*

 4. colega mea de camera din internat a trecut cu 6 si ceva. A fost la limita dar a trecut.

 5. macar eu nu voi da bacul din mate. Daca sunt la filo nu e nevoie. Doamne am fost insoirata cand am venit la filo dar tot greu va fi

  • eu am pus primele optiuni profiluri reale,stiintele naturii si mate-info si daca intru la unul din astea 2 inevitabil voi da bac-ul si la mate..dar poate intru la filologie sau stiinte sociale…

 6. Noapte buna baieti si fete, eu ies, ne mai vedem maine seara. Un somn linistit si o noapte binecuvantata tuturor! :*>:D<

  • Multumim la fel,Crina!

Leave a Comment