Un zambet fals

Written by deea_96. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged:

Un zambet fals

Published on aprilie 22, 2011 with 16 comentarii

Se spune ca zambetul este cea mai usoara modalitate de a iesi dintr-o situatie stresanta. Iti poti ascunde sentimentele si le poti da celorlalti impresia ca nu esti agitat deloc folosind un simplu suras care sa iti lumineze fata. Desi nu multi pot face acest lucru deoarece aceasta tehnica este destul de greu de folosit, mi-am amintt de doua personaje care o folosesc perfect. Am sa vi le descriu dandu-va cateva detalii despre situatiile in care au folosit acest truc si o sa va las pe voi sa ghiciti.

Primul este cel care detine puterea dar si cel asupra caruia cad toate indatoririle fata de popor si natiune. Se poate spune ca are o inima blanda chiar daca la un moment dat a fost intunecata de sentimente ca gelozia si teama de a pierde puterea. Desi era pus in situatii extrem de grave care reprezentau lucrurile rele ce se petrecusera in regat acesta incepea sa rada. Chiar daca folosea aceasta masca pentru a-si ascunde ingrijorarea si furia,facandu-i pe ceilalti sa fie confuzi si sa nu inteleaga ce se intampla cu el, la un moment dat sentimentele rupeau lantul inimii in care erau incatusate si lasau sa iasa la iveala adevaratele lui ganduri si astfel atmosfera devenea tensionata, dar mai potrivita pentru acea situatie.
Photobucket

Cel de-al doilea personaj este unul controversat, care are o mare influenta asupra oamenilor. El creaza intriga din serial reusind sa schimbe modul unei persoane de a gandi. A reusit sa-si convinga sora sa treaca dincolo de linia dreptatii ,facand-o sa vrea sa obtina puterea cu orice pret. Ar face orice sa-si atinga scopurile, indiferent de situatie. Atunci cand afla o veste proasta sau este pus intr-o situatie dificila afiseaza pe fata un zambet siret si mieros, care ii face pe ceilalti sa creada tot ce spune el. Atunci cand il foloseste nu o face numai pentru a-i pacali pe ceilalti, ci si pentru ca in mintea lui concepe un plan care sa-l ajute sa rezolve situatia.
Photobucket

Acestea sunt cele doua personaje care folosesc un zambet fals. I-ati recunoscut deja?

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

16 comentarii

There are currently 16 comentarii on Un zambet fals. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. deea este foarte simplu: Regele Geumwa şi comandatul Jang Hee Jae :D

  2. Asa este!!! ^_^ :)

  3. Interesant.Zambetul fals reprezinta cea de-a doua fata a unui persoane,caci toti avem doua fete. :D

  4. lista asta mai putea continua

  5. Ft frumoasa recenzie si o idee splendida!
    Primul ii Geum-wa si JHJ(Jang Hee Jae)!!!
    Ai vorbit foarte frumos despre zambetul fiecaruia dintre ei si ai avut dreptate spunand ca acestia reusesc uneori sa si mascheze starea de buna sau rea dispozitie!Intr-adevar,amandoi is niste maiestrii in prefacere dar uneori sentimentele le joaca feste asa ca vrand,navrand se dau de gol singuri!
    Deea…VOOOT!!!:-*

  6. kamsahamnida tuturor pt. comentarii si pt vot si @laura:imi pare rau ca lista a fost scurta si daca te-am dezamagit imi cer scuze,dar aceste 2 personaje m-au inspirat cel mai mult in ceea ce privea zambetul lor.Promit ca daca mai scriu o recenzie asemanatoare o sa o fac mai lunga si cu mai multe personaje.^_* :)

  7. totusi peya nu a avut un zambet fals. poate uneori.

  8. vot

  9. Cati dintre noi nu afisam un zambet fals,in functie de situatie!E mai comod asa decat sa fi tinta unui tir de intrebari.

    • aoleo….Livia,cate dreptate mai ai tu,draga cu aceasta afirmatie<doamne si eu mai folosesc uneori acest tip de zambet,dar eu procedez asa cand sunt nervoasa din cale afara,si simulez:)

  10. Buna,dragilor………….
    si un calduros La multi ani,celor ce azi isi serbeaza onomastica!!!

  11. Un Paste fericit va doresc!!!!!!tuturor……………

  12. Foarte frumoasa recenzia, deea! Vot

  13. Intr-adevar Regele Geumwa si Jang Hee Jae folosesc des acesta tehnica ca niste maestri in arta disimularii reusind cu usurinta sa-si ascunda sentimentele chiar daca la Paeya am observat si eu cum adevaratele sentimente si ganduri ieseau la iveala pana la urma.Foarte frumos ai vorbit despre zambetul fiecaruia,eu zic ca chiar daca e fals adauga un plus de farmec personajelor,si noi poate mai afisam din cand in cand un zambet din asta pentru a evita anumite situatii,probabil ca lista ar mai fi putut continua,orcum felicitari,vot!!

  14. Deea, o idee foarte buna sa vorbesti despre zambete :)) Personajele descrise de tine sunt foarte usor de ghicit, intrucat si imaginile ii dau de gol pe cei doi: regele Geum-wa si fratele dnei Jang, Jang Hee Jae (despre rasul sau zambetul acestuia s-ar putea scrie multe, are un dar deosebit de a face acest lucru, multi dintre noi radem doar de rasul lui, chiar si eu, il vad, nu e nevoie sa zica ceva ci doar sa afiseze ranjetul adorabil si gata, rad de ma prapadesc razand =)) ). Felicitari, Deea si mult spor in continuare la recenzii! Vot!

  15. Regele GeumWa si Jang Hee-Jae
    e asa usor de ghicit…..apropo
    Vot!
    I

    L
    I
    K
    E
    !

Leave a Comment