koreafilm

Song Il Gook

Written by koreafilm. Posted in Concursuri, Concursuri KF, Recenzii utilizatori

Tagged: , ,

313nbs7-600x225

Published on septembrie 23, 2013 with 5 comentarii

Celebrul actor si model coreean Il-guk Song, cunoscut si ca Il Gook Song, s-a născut la 01 octombrie 1971. Ziua sa de naştere coincide cu ziua naţionala a armatei coreene si i s-a spus Il-guk, care se traduce “o singura naţiune“. Este fiul unei actrite, Kim Eul-Dong, dar bunicul matern este Du Kim Han, unul dintre generalii care au luptat împotriva ocupaţiei japoneze, un cunoscut politician de dreapta, membru al Adunării Naţionale, participant la mişcările muncitoreşti. Viata sa este subiectul multor filme coreene. Străbunicul era generalul Kim Jwa-Jin (Baekya) si a luptat pentru eliberarea sclavilor coreeni, iar Il Gook Song este mândru de originile sale.

A studiat actoria in capitala Coreei de Sud, la Universitatea Cheongju şi a petrecut o perioadă scurtă de timp in Statele Unite, pentru a-si perfecţiona interpretarea. A debutat 1998, in seriale de televiziune si s-a remarcat in producţii cu teme istorice. Printre filmele Tv in care a apărut:

Imi place
In lumina soarelui (1999)
Totul despre Eve
Albumul Dragostei (2001)
Oamenii din satul florii de apă
Vorbe de alint

Marea Domnului (2004)
Jumong (2006)
Lobbyist (2007)
Regatul Vânturilor (2008)
Un om numit Dumnezeu (2010)
Red Eye (2004)
The Art of Seduction (2005).

In anul 2010 a debutat in teatru si a jucat in piesa I Am You, despre viata patriotului coreean Ahn Jung-Geun. A interpretat rolul dublu al lui Ahn Jung-Geun si al fiului acestuia, pe scena Teatrului Naţional din Coreea, cu un impresionant succes. A fost model la agenţii din Coreea si statele Unite, este preşedintele Confederaţiei coreene de triatlon. S-a casatorit in anul 2008 cu judecatoarea Jung Seung Yeong, dupa o prietenie de 2 ani si are 3 copii.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

5 comentarii

There are currently 5 comentarii on Song Il Gook. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Bafta in concurs!

  2. Nu m-a convins ca esti fan!

  3. Frumos articol, dar e cam scurt şi cu informaţii ştiute deja, nu e pus suflet şi emoţie.

  4. Baftă în concurs!

  5. Prea vag,daca ma strofocam putin cred ca ar fi iesit ceva mai bine ! Dar oricum e lucru mare ca ai avut curajul sa incerci! Bafta in continuare!

Leave a Comment