Cui ii apartin ferestrele sufletului? (varianta feminina)

Written by deea_96. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged:

Cui ii apartin ferestrele sufletului? (varianta feminina)

Published on aprilie 30, 2011 with 23 comentarii

Deoarece recenzia cu aceeasi tema v-a placut data trecuta m-am gandit sa mai scriu una, dar in varianta feminina. Si cum se spune ca retinem mai usor chipul unui baiat sa vedem cum ne descurcam sa recunoastem privirea unei fete. Am ales niste actrite remarcabile si foarte talentate care reusesc sa redea fiecare emotie simtita prin intermediul ochilor.

1 si 2. Pe ele nu am vrut sa le despart deoarece cred ca se aseamana destul de mult. Ambele au o privire unica si care iti da sentimentul ca te poti increde in abilitatile lor. Una dorea sa tina puterea in mana, dar nu putea sa o atinga, iar cealalta a cuprins-o reusind ceea ce nimeni nu-si imagina si anume sa devina rege.

Photobucket

3. Aceasta are o privire jucausa, iar atunci cand o privesti ai impresia ca toate stelele s-au intalnit in marea de intuneric din ochii ei si danseaza, reusind sa te vrajeasca. Ea a stat la baza intemeierii a trei regate si putem sa afirmam cu siguranta ca este o femeie puternica.

Photobucket

4. Ea este o adevarata luptatoare, iar privirea ei pare de asemenea sigura, chiar daca uneori e la fel de blanda ca a unui iepuras. Stapaneste bine artele martiale si de obicei actioneaza corect ca un om al legii, desi in unele cazuri sentimentele pun stapanire pe ea si incepe sa actioneze in baza lor. Desi a avut un sfarsit tragic si neasteptat cred ca a murit fericita pentru ca in sfarsit isi regasise fratele Photobucket

5. Desi a fost alungata de la palat din cauza unei profetii si era sortita sa moara a reusit sa supravietuiasca. Mai tarziu ea s-a intors ca si printesa si a luptat pentru a-si salva regatul ucigandu-l pe cel pe care il iubea.

Photobucket

6. Ea a avut mult de suferit si acest lucru se regaseste si in ochii ei inspaimantati, dar care si-ar infrunta temerile pentru a-I proteja pe cei dragi. Din cauza unui joc nemilos al sortii a trebuit sa-si paraseasca sotul si sa-si creasca singura copilul refuzandu-I traiul de la palat, pentru ca acesta sa poata intemeia o natiune unita in care sa nu existe conflicte interne.

Photobucket

Sper ca v-a placut si varianta feminina a acestei recenzii si sunt curioasa daca le-ati recunoscut la fel de usor ca pe baieti. In orice caz scopul, era de a va reimprospata memoria si de a va aduce aminte ca femeile au stat la baza tuturor regatelor.

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

23 comentarii

There are currently 23 comentarii on Cui ii apartin ferestrele sufletului? (varianta feminina). Perhaps you would like to add one of your own?

  1. 1, 2. Mishil – Deokman
    3. Soseono
    4. Chae-Ok
    5. -
    6. Yuhwa
    Felicitari! Vot!

  2. 1 si 2,Mishil si Deokman cum sa nu le recunosti?
    3.Soseono
    4.Chaeok
    5.desi nu am vazut serialul,cred ca e vorba de printesa Ja Myung
    6.Yesoya
    foarte frumos acest test de memorie,mi-a placut foarte mult,vot si aici!!

    • sau la 5 e vorba tot de Deokman?

  3. 1-2: Mishil-Deokman 3:Soseono 4:Chae-ok 5:printesa Ja Myung? 6:Yesoya? Multumesc pentru recenzie Deea si VOT.

  4. :)) Haaa…Bravo! le am recunoscut pe toate. Primele doua, cel putin, nu au pus probleme – acele doua perechi de ochi le stiu pe ‘derost’…Seondeok & Mishil, Soseono,Damo, Ja Myung ( nici eu nu am vazut serialul – ma pregatesc moral pentru inca o regina ucigasa :)) ca Deokman cu Bidam ) , YESOYA sigur la ultima poza! Nu este Yuwa :P ( o cunosc bine pe Oh Yeon Soo – Yuwa, si nu sunt ochii ei ) :D

    • si eu le-am recunoscut pe toate mai putin la 5,nu sunt sigura dar probabil printesei Ja Myung ii apartin ochii aceia

  5. ochii nr. 5 sunt dilematici pentru mine :)) eh, daca nu am vazut serialul…

  6. Primele două trebuie să fie din Secretele de la Palat, nu am văzut serialul, dar am citit despre el şi am văzut câteva poze pe net cu personajele, nu ştiu cum le cheamă pe cele două dar spun şi eu după cum au spus fetele pe aici, Deokman şi Mishil. În poza nr. 3 e clar Soseono, apoi Chae-Ok, prinţesa Ja Myung, bănuiesc, şi apoi Yesoya. Deea, sper că le-am ghicit bine :)) Felicitări pentru recenzie! :)

  7. Am recunoscut toate personajele,dar cu aceasta ocazie am aflat si cum se termina PJM!

  8. Intradevar nr. 5 este printesa Ja Myung si se pare ca ati fost la fel de perspicace ca si data trecuta.Multumesc mult pentru comentarii si voturi si nma bucur ca v-a placut!^_^ si @ Crina daca nu ai vazut inca Secretele de la palat ar trebui cu siguranta sa o faci pentru ca dupa parerea mea a fost cel mai frumos serial coreean urmarit de mine in care interpretarea actorilor este exceptionala!

    • Deea, cu puţin noroc, puţină răbdare şi suficient timp o să vreau să văd cu siguranţă acest serial care a fascinat pe mulţi dintre cei care frecventează acest blog! Multumesc de îndemn!

  9. Ochii lui Ja Myung nu i-am recunoscut, in rest a fost simplu :)! Foarte draguta recenzia ca si cea precedenta! Vot

  10. multumesc Thea! :)

  11. Le-am ghicit pe toate,la 5 am bănuit că e prinţesa Ja Myung,chiar dacă nu am văzut serialul.Mulţumim.

  12. deci 1-2-3-4-6 imi sunt foarte familiari asa ca nu aveam cum sa nu ii ghicesc:X:X:X
    lorena tare frumoasa recinzia :X:X:X:

  13. bv

  14. CE frumos!
    1 Deok man
    2 Mi shil
    3 Soseono
    4 Chae ok
    5 Ja Myung
    6 Yesoya
    ft frumoasa recenzia!
    sper ca am ghicit personajele!
    multumim DEEA!:x:x:x:d

  15. La fel ca şi la băieţi au fost destul de uşor de recunoscut personajele care au expresia ochilor foarte bine conturată … mai ales că le-ai făcut o descriere atât de frumoasă …Felicitări!

  16. CriBBBB!
    te iubesc!!!!!:X:X:X:X:X:X ♥

  17. Saranghaeyo!:X:X:X:X ♥ ♥ ♥

  18. 1.Deokman
    2.Mishil
    3.Soseono
    4.Chae-Ok
    5.Ja-myung???
    6.Yesoya

Leave a Comment