Damo – Episodul 9

Written by koreafilm. Posted in Damo, Povestea

Tagged: , ,

damo

Published on martie 20, 2010 with 76 comentarii

In incercarea de a-l salva pe Yoon din temnita, Chae Ock isi risca propria viata, intrand in palatul impanzit de garzi pentru a-l vedea pe rege. Chae Ock este grav ranita insa reuseste sa il informeze pe rege de faptul ca cei care au contrafacut banii sunt parte dintr-o retea cu soldati bine pregatiti care puneau la cale o revolta.

Regele isi da seama ca uciderea generalului si inchiderea sefului biroului stanga de politie nu au facut decat sa paralizeze structura de securitatea a capitalei, slabind astfel puterea de riposta in cazul unei revolte.

Prin porunca regala comandantul Yoon si seful sectiei de politie sunt eliberati si li se porunceste sa  ancheteze consilierii regali, pe care regele ii banuieste de conspiratie impotriva sa.

Yoo il ameninta pe medicul regal pentru a o salva pe Chae Ock insa acesta  nu o poate ajuta; Yoon pleaca sa il
vada pe calugarul care il pregatise,in speranta ca aceasta ii va aduce o sansa in plus la viata lui Chae Ock.  Calugarul nu reuseste insa nici el sa o ajute pe  Chae ock, starea acesteia ramanand critica.

In satul de leprosi ofiterul Lee descopera turnatoria si il informeaza pe seful biroului care pleaca personal cu trupe in munti. intre timp Jang pleaca spre sat afland planurile sefului rebelilor de a elimina pe toti cei din sat inainte de sosirea trupelor politienesti. Sarcina de a ucide pe cei din sat fusese incredintata lui Kato Masayuki.

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

76 comentarii

There are currently 76 comentarii on Damo – Episodul 9. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. l-am vazut si l-am moderat si apare

  2. eu m am indragostit de cantecele lui Kim Bum Soo

  3. pentru cei care nu stiu am si eun blog . daca virginia s-a indragostit de Kim Bum Soo atunci s-ar putea sa imi fac reclama si cu blogul acela . dar nu acum

  4. @Alex: Interesant in sensul ca nu stiam chiar tot ce ai zis, si asa m-am mai documentat.:)Al catelea comm e spam?

  5. nu e limita de comenturi care sa fie spam . adica eu nu stiu de asa ceva . de ce intrebi ?

  6. @Andreea: Cum e filmul?:>

  7. @Alex: Am intrebat doar.Nici eu nu stiu, dar am auzit-o pe Uniques spunand de asa ceva.:)

  8. annie nu mi se incarca decat putin si se tot opreste , am incercat sa il downloadez dar nu merge, asta este cu alta ocazie o sa mai incerc, acum o sa ma uit la ep 29 din secrete ca nu l-am vazut, si nici pe cel de ieri dar nu e pe you tube

  9. @Ok, Andreea.Vizionare placuta.^^

  10. E am iesit.Ne auzim dupa Damo.:)

  11. eu**

  12. o zi placuta annie!

  13. trist foarte trist. sacrificiul facut de chae ock la platit aproape cu viata.mi sa parut foarte emotionant ca in ciuda faptului ca e de conditie umila toti cei din jurul ei tin foarte mult la ea si ar fi facut orice ca sa o salveze.afectiunea celor din jurul ei e o compensatie ca a fost despartita de familia sa

  14. Annyeonghaseyo ^^
    Minunat episod !!poate cel mai incarcat emotional ma refer..
    ChaeOk isi risca viata pentru viata tanarului stapan ..pretul pentru a obtine o audienta de la Chouna este unul scump…mai mult moarta decat vie reuseste sal informeze pe Chouna ca Banda este foarte bine organizzata si ca Comandantul este doar un om tras pe sfoara de acestia..
    Chouna se gandeste ca pentru binele tarii si pentru pazirea poporului este nevoie de Comandant si Anchetator deci prin porunca regala i elibereaza din temnita pe cei doi ..care credeau ca sunt chemati sa-si ispaseasca pedeapsa !
    Doamne cate durere simte saracul Yun cand afla ca Chae si-a rioscat viata pentru viata lui..el care nu o protejase niciodata , el care nu a ajutato cu nimic si nu ia oferit nimic , el care a puso in pericol..el care nu vrea acum so piarda altfel viata lui nu mai are rost ..ca zicala romaneasca ” Pretuiesti un om aia atunci cand il pierzi ” asa si-a dat seama ca o si iubeste
    La vestea ca nici un medic nu poate face nimic , decat medicul regal ..Yun cere audienta ..sta bietul de el o zi intreaga ..cum a rezistat !!
    Spre seara tarzie iese si medicul regal si Yun il implora in genunghi dar Medicul pare so tina buna ca nu si nu ..Yun intrun act de disperare indreapta sabia spre doctor ..Ce ziceati? Daca nu o ajutati va omor chiar acum si ma omor si eu..! Par sa reactioneze medicul.
    Din pacate Chae este fara speranta , medicul nui poate face nimic..Oare chiar este o fata luptatoare destinata sa moara in asa fel? Oare nu indurase prea multe saraca..? oare nu de recent fusese ranita in umar si Jang o salvase? Oare nui momentul ca Yun sa o salveze si el ?
    intradevar disperat o ia pe Chae si pleaca in munti..Fetelor dragi cu cata dragoste o ingrijeste :X mau coplesit momentele *__* superbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
    cum a duso in templu..cum a tratato…ok cum a tratato ..cu pumni :)) ce chestie fantastica nu?
    Si ea ? ea cand se trezeste tot de Jang pomeneste maniinul peste masura pe Yun ..
    Cum vine ” Tu mi-ai fost si tata si mama si frate ..insa Jang ..pe Jang il iubesc ” !
    Jang cat a suferit cand si-a gasit fratii omorati ..ca-ti ar fi meritat sa moara noaptea aia de mana lui..nu numa cel ce-si pierduse sabia…chiar nu inghit asa ceva !! Nu un om trebuia omorat , toti japonezii si Kato ala plus domnul Choi si mosu ala sef !
    Ati vazut ce putere imensa de energie la rostogolit pe Yun ..? Oare isi revine Chae?
    Aflam maine ..intre timp va las poze :)
    http://i54.photobucket.com/albums/g84/rubber_ducky_/LSJ/DAMO/img_25299_1025003_5.jpg

  15. file:///C:/Documents%20and%20Settings/utente/Documenti/Downloads/5b15338e_d9ad050ddb32f19b8e1f8fa460d5723f.jpg

  16. pupicei dulci !!!!!!

  17. wooooooow ce poze frumoase!!!!!!kamsahamida Alex!!!

  18. alex ca de obicei reusesti sa ma incanti tarziu in noapte cu cronicutele tale! si cu pozele bineinteles! jal jaseyo!

  19. Neata!!!Astazi se difuzeaza ep.10???sau 9???

  20. neata daniela ep. 10 pentru ca 9 a fost ieri

Leave a Comment