Cand te vei intoarce la tine…

Written by deea_96. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged:

Cand te vei intoarce la tine…

Published on august 05, 2011 with 15 comentarii

Imi ridic privirea si simt tristetea sunetului ce mi se invarte in minte. E cantecul unui inger ce ma face sa sufar si mai mult acum de parca as sta in flacarile iadului. Respiratia imi devine din ce in ce mai grea si cu efort ma abtin sa nu izbugnesc si sa-mi opresc lacrimile. Ma doare atat de mult incat nici nu pot sa o privesc in ochi..Nu pot sa vad ce a devenit…Un sentiment greu ma apasa mai rau decat daca cerul ar fi cazut pe mine si cel mai rau e ca stiu cum se numeste…este vina…As fi vrut sa fiu o stea cazatoare care dupa ce se invaluie cu foc pentru ultima data se prabuseste in mare unde se stinge odata cu sentimentele ei. Si ma gandesc iar…E vina mea..E vina mea ca am pierdut-o si acum a ajuns aici…Ii cer iertare si spune ca nu mai simte nimic pentru mine, nici macar ura. As fi preferat sa ma loveasca si sa-mi spuna ca ma uraste, iar apoi as fi putut s-o fac sa ma ierte, dar in schimb ea…ea ma imbratiseaza…Simt o durere ce ma innebuneste, insa de care am nevoie si as sta in bratele ei inca o clipa…o clipa in plus, chiar daca asta m-ar ucide. E ca o otrava de care am nevoie in fiecare zi. Dar aceasta alinare ce-mi provoaca suferinta se sfarseste si ma lovesc din nou de acest cosmar in care traiesc.
Photobucket

Spune ca totul s-a terminat si ca trebuie sa plec. Si atunci…ritmul inimii imi bate mai haotic decat a facut-o vreodata si un impuls ma face sa-i rup acel dar al iubirii, pe care el-l pastreaza doar pentru a-si aminti suferinta ce i-am provocat-o si pentru a-si impietri inima, o simpla agrafa. Dar acum…acum am sa lupt mai mult ca niciodata pentru a o face sa se-ntoarca la acea fata cu sufletul delicat ca matasea (Sa) si frumos ca o orhidee (Ran), sa se-ntoarca la ea…la Sa Ran.

Photobucket

 

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

15 comentarii

There are currently 15 comentarii on Cand te vei intoarce la tine…. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Felicitari! Foarte frumos, sa o ti tot asa!

  2. Ce frumos ai scris, Deea, bravo!

  3. Kamsahamnida! ma bucur ca va place!^_^

  4. Foarte frumos, felicitari! M-ai facut curioasa cu aceasta poveste…. de ce film este?

  5. Kamsa! Este din serialul de pe euforia “New tailes of gisaeng”.

    • mersi. din pacate eu nu-l urmaresc din cauza timpului :)

      • pacat, e superb

  6. Foooooooarte frumoasa recenzia!Imi place la nebunie ca te-ai pus in locul lui DaMo si ne-ai aratat mai bine ce simtea el in acel moment.Felicitari si sa scrii in continuare la fel de frumos.

  7. Deea, imi place mult, mult de tot. ^^ Felicitari! L-ai inteles foarte bine pe Da Mo in acele momente: i-ai inteles apasarea, frica de a o pierde pe delicata si inocenta Sa Ran, devenita acum o giseng, vina ca nu si-a putut stapani teama de decizia parintilor, cat si orgoliul, aroganta, dorinta de a o lua cu el de acolo, juramantul pe care l-ar fi scris si cu sange doar pentru a-i dovedi ca o iubeste sincer.

    Da-mi voie sa-ti spun ca titlul recenziei mi se pare mai mult decat inspirat (ca tot ce ai scris de altfel). Bravo!!! :*:*:*

  8. Ma bucur foarte mult ca va place! pana acum nu am scris nicio recenzie despre serial pt. ca am pierdut cateva ep. Dar acum am recuperat si am putut sa inteleg ce s-a intamplat si sa ma pun in locul lui

  9. off..saracul cat se chinuie sa o aduca inapoi. uneori nu-mi place ca Sa Ran este atat de incapatanata :))

  10. Drăguţă recenzie. Bravo.

  11. Deea, eu nu urmaresc serialul, la noi Euforia tv merge foarte prost, dar sa stii ca citind recenzia ta si a Crinei imi pare sincer rau ca pierd serialul. Sunt convinsa ca este foarte frumos. O sa incerc sa urmaresc macar cateva episoade chiar si cu ecranul ,, cu ninsoare”. Multumesc si VOT!

  12. felicitari pentru recenzie :)

  13. Multumec! Liliko poate poti sa reinstalezi grila de programe si sa il gasesti fara”ninsoare”.^_^

Leave a Comment