Printul durerii si al milei – Yi San

Written by angelicadeokmanbidamsan. Posted in Recenzii utilizatori

Printul durerii si al milei – Yi San

Published on iunie 05, 2011 with 19 comentarii

Acum mult timp, intr-un palat impozant dar infricosator un mic suflet a luat viata. Un copil de vita regala, un copil a carui soarta era sa indeplineasca lucruri marete. Acesta este Yi San.
Image and video hosting by TinyPic
Dar pe atunci el nu banuia ca avea sa sufere mai mult decat oricine si nici nu banuia ca va trebui sa infrunte o lume intreaga de unul singur pentru a supravietui. Oare cu ce a gresit un biet copil incat a trebuit sa plateasca niste pacate care nu ii apartineau? Oare cate lacrimi trebuiau varsate pentru a stinge ura ce domina in palat? Nu stiu si nici nu voi sti vreodata insa. Tot ce stiu este ca acest copil a infruntat o lume intreaga si a luptat pana la capat pentru a-si salva tatal insa in zadar. Printul Sado s-a stins ca ultimele raze ale soarelui. Tatal a murit pentru a-si salva fiul. Cu cata durere a plans acest biet suflet orfan dupa tatal sau! Cata disperare l-a cuprins vazand ca a ramas singur pe lume si cata suferinta a trecut prin inima acestui print!
Image and video hosting by TinyPic
Si totusi, nu a cedat ci a luptat pentru a indeplini ultima dorinta a tatalui sau. Putin cate putin, fruntea i s-a ridicat, iar lacrimile i-au secat. S-a ridicat mai triumfator decat niciodata si a gasit alinare in amintiri si in studiu si mai ales a imbratisat un nou vis. Acela de a ajuta. Desi sange regal, a privit mereu asupra celor neputinciosi. I-a ajutat, i-a inteles si i-a consolat iar mai presus de toate, i-a iubit. El era lumina si alinare, sprijin si intelegere. Si totusi, era singur. Singur in fata furtunii, singur si incoltit de vipere care asteptau ocazia potrivita sa il atace. Dar nu s-a dat batut.
A intalnit prieteni adevarati pe care i-a coplesit cu bunatate. Crescand, a luptat din ce in ce mai mult pentru a-si implini visul si pentru a supravietui. I-o datora tatalui sau. Nu a urat niciodata si nici nu a indraznit sa ridice primul arma. A avut o viata trista stiind ca nimeni nu il iubea cu adevarat ci toti incercau sa il indeparteze.
Image and video hosting by TinyPic
Si totusi, intr-o zi, prietenii sai din copilarie au reaparut si alaturi de ei a reaparut speranta ca totul va fi bine. A trecut prin multe incercari si a izbandit de fiecare data. Singura lui alinare erau Song yeon si Daesoh. Fara sa isi dea seama, s-a indragostit de Song yeon iar ceea ce credea ca e o simpla prietenie s-a transformat intr-o relatie solida. Singurele momente in care zambea erau alaturi de ea. De fata care l-a invatat sa spere si sa lupte, de fata care l-a invatat ce este curajul si taria, iubirea si fericirea.
Image and video hosting by TinyPic
Dupa multe incercari a devenit rege. Un rege al poporului, un rege care voia ca ,, poporul sau sa nu cunoasca niciodata gustul lacrimilor”. Cand totul parea sa intre pe un fagas normal, ceva s-a intamplat. Song yeon a murit lasandu-l singur si pustiit.
Image and video hosting by TinyPic
Dar a trecut si peste aceasta incercare si a luptat tot mai mult pentru binele poporului sau. A spalat numele tatalui sau si a facut mult bine. A privit mereu inainte avand mari sperante si a murit lasand in urma un vis care nu a pierit niciodata.
Printul San este exempul viu de sacrificiu si bunatate.

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

19 comentarii

There are currently 19 comentarii on Printul durerii si al milei – Yi San. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. a aparutttttttttttt

  2. kamsa koreafilm.Liliko te astept sa iti vezi premiul

  3. Si eu am descoperittttt! Ma apuc imediat de citit.

  4. ma bucur.

  5. Exact Angi, SACRIFICIU ŞI BUNĂTATE,asta îl caracterizează pe Yi San cel mai bine!!! FELICITĂRI!

  6. multumesc frumos lov

  7. tin sa va multumesc pt voturile de la recenzii.

  8. liliko iti place?

  9. eu ma retrag dar intru maine . Liliko trebuie sa imi spui neaparat daca iti place. Va las. jal ja. Lov maine fac si recenzia cu jumong

  10. YES! Noapte bună Angy!

  11. Imi plaaaaceeee!Multumesc foarte frumos, Angi! Mi-am adus aminte de micul San cum a alergat cu desenul tatalui sau pe care trebuia sa arate batranului rege si a ajuns exact in acelasi timp cu vestea mortii tatalui. Ce distrus a fost, si nu a avut pe nimeni langa el numai doi copii orfani si tot atat de necajiti si obositi ca el. Si acesti doi copii totdeauna l-au sustinut si el i-a avut grija de ei. A avut o viata scurta si destul de furtunoasa, dar prietenia lor a devenit vesnica. Mii de multumiri, Angi!

  12. Angi, ce frumos ai scris despre Yi San! Felicitari! >:D<

    Chiar ca a fost trista, in mare parte, viata lui. Ramas orfan de tata, cu dusmani chiar din familie, dornici sa-l nimiceasca, sa-l coboare de pe tron, si cu cativa prieteni sinceri si apropiati: sambelanul Nam, inspectorul Hong, Dae-Soo si Song Yeon. Mi-e atat de dor de acest serial si de Lee Seo Jin in rolul lui Yi San. Offf :((
    De ce nu redifuzeaza oare? :((

  13. O caracterizare perfecta!
    Felicitari! Vot!

  14. Felicitari, felicitari, felicitari!!!!
    Imi este un dor nebun de Yi San. Si sper din toata inima sa il redifuzeze. A fost singurul serial la care am plans. Minunat! Cand vine vorba sa il descriu nici nu imi gasesc cuvintele. A fost….mai mult decat perfect!

  15. vaI multumesc tare mult

  16. bv, o recenzie destul de complexa

  17. Ft frumos ai scris,Angelica,felicitări :)
    Se vede că ţi-a plăcut ft tare Yi San.

  18. multumesc mult. Si da, acest film m-a ambitionat in viata

  19. Minunata recenzie angi! Felicitari!
    ai un talent deossebit de a evidentia trasaturile personajelor din dramele pe care le-ai vizionat si pe care le-ai indragit.
    Yi san nun este singura drama in care am plans, dar este una din dramele care m-au impresionat. m-a impresionat foarte mult bunatatea acestui print si compasiunea penmtru semenii lui. Chiar ma intrebam de unde a mostenit aceasta bunatate si aceasta corectitudine. Acum am gasit raspunsul :de la nimeni alta decat strabunica sa, Dong Yi.

Leave a Comment