Ochii negri stralucitori (2)

Written by laura_scumpika07. Posted in Recenzii utilizatori

Ochii negri stralucitori (2)

Published on iunie 21, 2011 with 8 comentarii

…Regina Hyo-eui din Yi San a fost cu siguranta un personaj pe placul fanilor. Ea a fost o femeie puternica in exterior, si sensibila in interior, cu niste ochi superbi, blanzi care ascundeau multe suferinte.

Image and video hosting by TinyPic

Cea mai mare suferinta pe care o ascundea in adancul privirii era faptul ca nu putea avea copii, ceea ce a dus la multe necazuri in palat.

Image and video hosting by TinyPic

De asemenea, se putea citi ca dintr-o carte deschisa larg iubirea si dragul fata de familie. Yi San, regina mama si mai tarziu Song Yeong, nu au dispretuit-o niciodata din cauza ca nu putea avea copii, din potriva, acestia o respectau ca regina, sotie, si fiica. Toata viata Hyo Eui s-a invinovatit, deoarece considera ca nu este destul de buna pentru Yi San, iar regina mama isi dorea nespus ca ea sa aiba un fiu, dar a reusit sa treaca peste, cu ajutorul celor care au sprijinit-o mereu.

Image and video hosting by TinyPic

Ochii negri vroiau sa para puternici, si demni de tronul reginei in fata supusilor, dar in interior era sensibila si speriata de viitor ca un copil adus in alta lume.

Mai apoi, acei ochi descurajati de palatul plin de oameni care doreau putere si influenta au devenit ochii cu priviri patrunzatoare, ferme, care au decis sa lupte pentru dreptate si sa-i apere pe cei la care tinea cu adevarat.

Image and video hosting by TinyPic
In ciuda suferintelor si loviturilor date de sorta cruda, regina Hyo Eui s-a transformat in regina puternica, intelegatoare si cel mai important, mereu cu zambetul pe buze, insotit de ochii plini de sperante, sralucitori, in care puteai vedea fericirea impartasita tuturor…
Va urma…

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

8 comentarii

There are currently 8 comentarii on Ochii negri stralucitori (2). Perhaps you would like to add one of your own?

  1. off..nu prea am ce sa comentez fiindca n-am vazut Yi san!:( Dar in ultima poza seamana cu prietena lui Jang Geum care a devenit concubina. ea este? Oricum imi place de ea din ce-am citit asa ca felicitari pt. recenzie Laura!

    • da asa este partenera lui JAnggeum.Oricum iti recomand sa vizionezi Furtuna La Palat:x

  2. nu am vazut nici eu filmul insa din ce am citit este o femeie puternica oricum ……….foarte interesant

  3. ce surpriza minunata! imi era asa dor de ea, de “draga mea” , cum ii spunea Yi San :)
    multumesc mult de tot, m-ai incalzit sufletul cu imaginea ei

  4. ^__^ paek eun hye a insufletit acest rol :))

  5. CE FRUMOSSS!
    park eun hye….kekeke!o actrita superba !!!
    vooot!

  6. Regina Hyo-eui a fost o femeie sensibila si foarte blanda. Atata bunatate si calm mai rar iti e dat sa vezi.

    E un serial si un rol, ce-i drept, dar modelul oferit prin aceasta actrita, Park Eun Hye, e unul mai mult decat demn de urmat. Iar pentru faptul ca nu putea avea copii, a fost cea mai mare suferinta a ei si de fapt a unei femei care simte ca nu-si poate completa rolul de sotie si nu poate ajunge la calitatea de mama. Hyo-eui a semanat foarte bine cu regina Inhyeon din “Dong Yi” .

    Multumim, Laura si felicitari! :)

  7. Frumos Laura ^ ^
    Regina Hyo-eui a fost unul dintre personajele mele preferate inca de la inceputul serialului…Cu chipul ei bland si ochii ei negri, nu ai cum sa nu o indragesti ^_^
    Park Eun Hye cred ca seamana foarte bine cu personajul pe care l-a interpretat..nu cred ca o pot vedea jucand un rol negativ ^ ^
    Vot Laura si felicitari ^ ^

Leave a Comment