Si era una-ntre petreceri, Si mandra-n toate cele…

Written by crinam. Posted in Recenzii utilizatori

Si era una-ntre petreceri, Si mandra-n toate cele…

Published on mai 08, 2011 with 11 comentarii

Image and video hosting by TinyPic
Despre drama Jumong s-au scris si s-au vorbit multe, chiar si eu mi-am dedicat timp si inca imi dedic, pentru a-mi aminti tot ce a insemnat acest proiect pentru noi, dar si pentru oameni din lumea intreaga. Cu totii am incercat sa vorbim despre personajele noastre preferate, despre intrigi, actorii principali, despre tipologiile din serial, locurile in care s-au realizat filmarile si multe altele ce apartin de “Jumong”.
Acum vin, sper, cu ceva nou, ceva care tine tot de acest “univers”, vin cu impresii si cateva imagini de la petrecerea pe care toti cei care au contribuit la realizarea serialului mult iubit de noi, au dat-o in cinstea eforturilor lor si totodata de dragul de a sarbatori zilele de antrenamente, noptile nedormite, zilele in care au indurat fie frigul, fie caldura toropitoare, sa sarbatoreasca emotiile si trairile de pe platourile de filmare si sa se bucure impreuna, pentru ultima data, de tot ceea ce le-a fost dat sa simta si sa vada.
Cu mic, cu mare, actorii din “Jumong”, regizorii, scenaristii, tehnicienii, oamenii “din culise” , au pasit parca timizi, cu o urma de tristete, dar si cu entuziasm, catre sala unde aveau sa-si imparta ultimele credinte si pareri legate de “Jumong” si mai presus de toate sa petreaca impreuna cateva ore de bun-gust si voie-buna.
Iata cateva atitudini, aparitii, ipostaze…

Obisnuitele declaratii pentru presa sau televiziune, direct de pe covorul rosu, inainte de intrarea in atmosfera selecta a petrecerii:
Sayong (Bae Soo Bin); in stanga, mai jos, Oyi (Yeo Ho Min) si Hyeobbo (Lim Dae Ho); in dreapta, Yang Seollan (Park Tam Hee).
Image and video hosting by TinyPic
Si Mari (Ahn Jeong Hoon) s-a apropiat parca timid, si vizibil emotionat, de locul in care s-a desfasurat evenimentul.
Image and video hosting by TinyPic

Intram acum in incaperea festiva si observam alte lucruri, unele amuzante, altele serioase, care insa nu pot ascunde sentimentul de incantare sau bucuria.
Sayong si Hyeobbo, de dragul vremurilor “de glorie” din serial, s-au imbratisat cu patos in momentul in care s-au regasit in multimea adunata la eveniment.
Image and video hosting by TinyPic
Woo-Tae (Jeong Ho Bin) a intalnit se pare pe cineva cunoscut, asa ca a dat mana cu acesta prietenos si entuziasmat.
Image and video hosting by TinyPic
Prim-ministrul Budeukbul (Lee Jae Yong) si preoteasa Yeomieul (Jin Hee Kyeong) au fost de nedespartit, atat in serial, cat si acum. Pasiunea lor comuna? Fotografiatul!
Image and video hosting by TinyPic
Nu-i puteam uita pe Soseono (Han Hye Jin) si Jumong (Song Il Gook).
Image and video hosting by TinyPic
Au urmat apoi poate cele mai emotionante momente. Actorii principali au urcat pe scena pentru ultimele declaratii si impresii. Pe chipurile lor imbujorate s-a putut citi veselia si intensitatea momentului…
De la stanga, la dreapta: Yeontabal(Kim Byeong Ki), doamna Yuhwa(Oh Yeon Soo), Jumong(Song Il Gook), domnita Soseono(Han Hye Jin), regele Geum-Wa(Jeon Kwang Yeol) si printul Daesoh(Kim Seung Soo)
Image and video hosting by TinyPic
Au taiat tortul, impreuna cu regizorii Lee Ju Hwan si Kim Geun Hong
Image and video hosting by TinyPic
Si au ciocnit cate un pahar de sampanie!
Image and video hosting by TinyPic

Spre sfarsitul petrecerii s-au adunat pentru pozele de grup. Din nou emotii, glume, zambete inocente, induiosatoare. Ultimele fotografii impreuna…
Image and video hosting by TinyPic

Sper sa va placa!

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

11 comentarii

There are currently 11 comentarii on Si era una-ntre petreceri, Si mandra-n toate cele…. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. OOOOOOOOOOOOOO! da frumoasa petrecere ! Stiu cu prisosinta sa se distreze si sa marcheze un eveniment important!

  2. Dupa munca urmeaza si distractia nu-i asa? … :)… au facut o treaba buna … ;)

  3. Foarte frumos :D, crina! Multumim pentru recenzie :)… Cat de diferit arata actorii :))… Si cum Jumong a fost un serial excelent nu am cum sa nu-ti dau votul meu :X

  4. amintiri frumoase,amintiri dragi cu eroi indragiti si actori care si-au implinit un vis.
    vot daruit cu multa placere!

  5. A fost printre primele drame coreene pe care le-am vazut(a treia, mai exact). Si cum intotdeauna primele iti raman asa, mai aproape de suflet, la fel au ramas si personajele din Jumong.

  6. @Thea, cu multa placere! Va multumesc frumos! >:D< Long live JUMONG in our hearts!!! ^_^

  7. Crina, ai un vot din partea mea pentru aceste amintiri foarte placute! Cat de diferiti sunt actorii in civil! Mari cu ochelarii ala… :=))) Lui SIG ii sta bine ochelarii, dar Mari este foarte ciudat :)

    • Da, putin ciudatel si comic Mari cu ochelarii aceia :)) Si Hyeobbo are ochelari :)) Dar cel mai bine da, lui SIG ii sta ^_^ Multumesc Liliko! Sa sti ca lucrez la poezia despre Mopalmo si Musong! Sper sa o termin pana la sfarsitul saptamanii, mai am o teza joi, la romana, unde e de studiat nu gluma, si printre teme si motive literare, mai scriu si cate un vers. O sa o postez la comenturi, la poezia celor 9, sau poate intr-o recenzie separata, ma mai gandesc! :)

  8. Crinaaa…ft frumos!♥
    sincer cetisem inainte despre aceasta petrecere….erau poze si comentarii dar in engleza
    ft interesant….toti actorii pareau entuziasmati dar si putin timizi si emotionati
    multumim♥vooot!♥♥♥

    • Ramonaaaa >:D<:* Kamsahamnida!

  9. o petrecere de ramas bun interesanta

Leave a Comment