Fraze celebre ( 11 ) – QSD series

Written by lorena. Posted in Recenzii utilizatori

Tagged: ,

Published on mai 24, 2011 with 11 comentarii

“At least with me, you can be yourself. Only then my heart will throb. 

You will win over our people’s
hearts as well, Your Highness.
You will make their hearts throb,
 and they will understand your vision.
Then, they will change.

Then… who knows?
I might change as well. ” Bidam

” Cel putin inaintea mea poti fii tu insati. Doar atunci inima mea va vibra de emotie. Vei castiga deasemeni inimile supusilor tai,Inaltimea ta. Vei face inimile lor sa tresalte si ei vor intelege planurile tale. Apoi, se vor schimba. Si,cine stie? Poate ma voi schimba si eu…”
Image and video hosting by TinyPic
Bidam isi cunoaste caracterul lacunar. Isi stie ambitiile, mandria, setea de sange, dorinta de razbunare, tot acest amalgam de sentimente amestecate haotic in sufletul sau inca nu suficient maturizat.
Deseori ne pare destul de greu sa recunoastem propriile greseli si defecte. Si ne este tot atat de dificil sa incercam sa le corectam. Cuvantul esential este ” schimbare “, si daca suntem indeajuns de curajosi sa ni-l insusim, vom reusi sa inlaturam acele parti negative care ne murdaresc imaginea.
Image and video hosting by TinyPic
Recenzia de astazi nu cuprinde multe randuri. Te-as provoca insa, scumpe cititor, sa-ti iei putin timp si sa te privesti in oglinda. Ai grija – nu zambi spunandu-ti cat de bine arati ca-nfatisare. Cauta sa-ti oglindesti privirea in suflet. Exista cumva urme de invidie? Iti pare ca gasesti chiar si putina ura, sau mii de alte emotii ce nu-ti onoreaza frumusetea exteriorului?

Provocarea de astazi nu e simpla, si…nu se poate realiza-ntr-o singura zi. Procesul pare-ndelungat si sortii de izbanda sunt nesiguri. Cu toate-acestea porneste-nainte! Onoreaza-te! Schimbarea lumii incepe cu tine!

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

11 comentarii

There are currently 11 comentarii on Fraze celebre ( 11 ) – QSD series. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. O invitaţie necesară nouă, tuturor. Merită să ne gândim mult la ceea ce ai scris.
    În iureşul vieţii agitate de zi cu zi, uităm să ne revizuim trăirile interioare şi să lăsăm doar ceea ce ne înalţă sufleteşte.
    Felicitări pt. inspiraţia de a ne provoca să gândim frumos!
    Vot!!!!!!!!!!

  2. Lorena, poate că sunt puţine rânduri dar sunt pline de semnificaţii. Ştii cum se spune, puţin şi bun ^_^ Îmi place că ne oferi în continuare lecţii de viaţă, că ne indemni spre aventura interioară, spre cercetarea sufletului şi sentimentelor noastre!

    Schimbarea este recomandată şi binevenită pentru oricine, atâta timp cât este una făcută în bine, cu responsabilitate şi consideraţie pentru tine şi cei din jur. Trebuie să fim atenţi însă să nu cădem în capcana ipocriziei!

    Felicitări, Lorena, pentru cuvintele frumoase! Şi îmi pare bine că Bidam nu a fost genul de personaj perfect, ci din contra, şi-a recunoscut scaderile, le-a acceptat şi mărturisit! Te pup, Lori!

  3. Foarte frumos, Lore ^ ^
    Pozele sunt asa de frumoase ^ ^
    O recenzie cu semnificatii profunde ^ ^
    Vot!!!

    • Imi place mult avatarul tau :X

  4. Va multumesc, fetelor ! Ma bucur ca v-a placut atat recenzia ( citat + fotografi ) cat si mesajul :)

  5. părerea mea este că aceste cuvinte spuse de Bidam prinţesei Deokman, nu sunt numai nişte recunoaşteri ale defectelor din caracterul său, ci şi o încurajare făcută prinţesei şi dacă vrei, chiar o primă declaraţie de dragoste. Bidam a simţit că Deokman este cea care va reuşit să-l facă să se schimbe în bine.

    http://www.youtube.com/watch?v=UwA48v7MJKs&feature=related

    Frumoasă recenzia Lorena, iar pozele sunt minunate! îmi plac tare mult! pupici!

  6. mai aştept şi alte fraze la fel de frumoase.
    şi o captură făcută de mine :D

    http://oi53.tinypic.com/vii1jq.jpg

  7. I know Crib, ur right. ;) Dar am vrut sa nu vorbesc despre ei, asa ca adaptat-o pentru noi….Insa, si acum tin minte cum i-a luat Bidam mana, putin fortat la inceput si i-a soptit cuvintele…o scena pe care si acum o am proapspata in minte si inima :X :X ca de altfel toate momentele dintre cei doi…

  8. dacă stau şi mă gândesc aceste scene tandre dintre cei doi erau iniţiate numai de Bidam. El a fost şi cel care a îmbrăţişat-o pe regină, atunci când aceasta se aşteptat mai puţin. A fost o scenă pe cât de neaşteptată pe atât de emoţionantă.

    http://oi55.tinypic.com/otl1j8.jpg

  9. Daaa…superb! :X :X :X gumawo, Crib :*

  10. şi dezamăgirea din ochii lui Bidam pentru că a fost respins de către regină.
    Poor Bidam!!

    http://oi53.tinypic.com/skxaa0.jpg

Leave a Comment