Ramona J. [KF]

Eom Tae-Woong si Joo Won, perechea potrivita

Written by Ramona J. [KF]. Posted in Film, Recenzii Koreafilm, Stiri / noutati

Tagged: , , ,

Published on februarie 15, 2011 with 10 comentarii

de Ramona J.

Image and video hosting by TinyPic

Eom Tae-Woong şi Joo Won, detectivi în filmul “Unitatea: Cazuri speciale”, sunt consideraţi a fi o pereche pregătită de către Ceruri (popoarele asiatice sunt convinse că toţi au o pereche potrivită şi că ea este pregătită din timp în Ceruri/Paradis, iar la momentul potrivit când urmează să se căsătorească sau când au nevoie de un prieten, acea persoană o să apară la timpul potrivit).
Eom Tae-Woong va interpreta rolul unui detectiv, Kim Seong-Beom, pasionat de munca pe care o face. În urma descoperirilor pe care le face la locul crimei, asta se datorează şi experienţei vaste pe care o are în acest domeniu, al investigaţiilor la locul crimei, precum şi a instinctelor sale care nu-l înşeală niciodată, se zbate să-i aducă în faţa justiţiei, pe băieţii răi.
Joo Won va interpreta rolul unui tânăr psihanalist, Ho-Ryong, foarte inteligent, perioada de studiu petrecând-o în cadrul FBI. El încearcă să realizeze profilul răufăcătorilor în speranţa că în acest mod vor fi mai repede capturaţi.

Image and video hosting by TinyPic
“Cyrano Agency”
Toate privirile sunt aţintite asupra acestui cuplu Eom Tae şi Joo. Toţi se aşteaptă la un joc actoricesc de zile mari, Eom Tae-Woong fiind binecunoscut din filmul “Cyrano Agency”, iar Joo Won fiind cunoscut din drama “Bread, Love and Dream”.
Cei doi actori s-au întâlnit deja cu regizorul Hwang Byeong-gook, pentru ultimile detalii înainte de începerea filmărilor.

Image and video hosting by TinyPic
“Bread, Love and Dream”

Sursă: HanCinema

Despre Ramona J. [KF]

Ramona J. [KF]

Ramona J., s-a născut în liniştitul oraş de la poalele Tâmpei, Braşov. Prima întâlnire cu valul coreean s-a intamplat odata cu difuzarea pe TVR1 a serialului „Giuvaierul Palatului”. Deşi nu l-a văzut de la primul episod, a simţit „fluturaşi în stomac” (acei mii de fluturaşi pe care-i simţi când te îndrăgosteşti), iar rezultatul este simplu: s-a „îndrăgostit iremediabil” de acea Coree în care a descoperit mult bun simţ şi candoare .

Browse Archived Articles by Ramona J. [KF]

10 comentarii

There are currently 10 comentarii on Eom Tae-Woong si Joo Won, perechea potrivita. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Un cuplu masculin?E un serial nou să înţeleg,nu Ramo?

  2. cred ca va interesant serialul :)

  3. cred că e un cuplu doar pe plan profesional, nu?
    ramona e vorba de film sau de serial?

  4. am gresit eu :)) este film, nu serial

  5. Deci este film…hmmmm
    Sunt curioasă cum va fi…

  6. un nou film :)) pare f. interesant

  7. un nou film cu yusinel,super ,ramo mersi de inf

  8. Multumim Ramo,ma bucur ca ai adus o stire despre yusinelul nostru ne lipsea, ei interesanta pereche doi barbati dectectivi micii colombo.

  9. am vizionat cyrano agency si mi-a placut foarte mult. :) il gasiti pe heavenofdesires :)

  10. si eu am vazut Cyrano agency..un film bun, subiect interesant si prestatiile actorilor foarte bune!

Leave a Comment