HANBOK MODERN

Written by adriana76. Posted in Fashion, Recenzii utilizatori

Tagged: ,

Published on octombrie 04, 2010 with 64 comentarii

Image and video hosting by TinyPic

Pictat de mana cu flori mari, cu o rochie in forma de A, fusta ofera o imagine deosebita de fiecare data cand modelul face un pas. Designerul Kim Hee-soo a introdus recent o versiune modernizata, sexy a hanbok-ului la un spectacol de moda la Grand Hyatt Seoul Hotel. S-a rupt de notiunea traditionala ca hanbok-ul reprezinta numai gratie si modestie, prin aducerea de elemente occidentale in tinuta traditionala coreeana. Desenele traditionale cu flori, pasari si animale precum paunii, tigrii, dragonii, magnoliile, toate au fost pictate de mana de Kim pe fuste si pe manecile jachetelor. Dar culorile si detaliile sunt oricum, numai traditionale nu. Hainele au fost vopsite in culori vii, cum ar fi rozul fluorescent sau verdele, totul spre incantarea privitorului.

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

64 comentarii

There are currently 64 comentarii on HANBOK MODERN. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. http://lilabeauty.wordpress.com/2010/06/24/cea-mai-frumoasa-actrita/
    asa ca repet, nu consider ca esti in masura sa apreciezi munca mea.
    Nu ma refeream la recenziile carinei, ci in general, si asa cum ai spus tu:”cel putin ale Carinei,sa nu spun si ale mele,ca nu-i frumos,sunt recenzii frumoase,cu informatii si de suflet,adica recenzii cu adevarat.” crezi ca recenziile mele cu KNG nu sunt facute din suflet?
    Dong Yi nu e atat de ”nou” pe blog ca si KNG si de aceea inca nu s-au epuizat subiectele despre film(si nu poti compara nr. informatiilor gasite la un film unde joaca zeci de actori, cu nr. de informatii ce le gasesti despre un singur actor).

  2. :)))))
    Acea recenzie nici macar nu imi apartine.Ma faci sa rad.

  3. In exemplu nu ma refeream stric la tine, ci in general.Toti avem surse de unde ne luam informatia si de aceea am spus ca nici recenziile tale nu sunt pline de originalitate.

  4. Si inca odata te intreb; Cu ce drept imi judecu recenziile si apreciezi daca ar trebui sa fie numite asa?

  5. judeci*

  6. Ai spus clar: “inseamna ca si unele din recenziile tale ar trebui sa nu existe, pentru ca sunt sigura ca nu toate ale atle au informatii din belsug si sunt aproape exacte ca cele originale!Vrei exemplu?
    http://koreafilm.ro/blog/2010/07/cea-mai-frumoasa-actrita-15408/

  7. de aici deduc ca ai spus ca aia e recenzia mea

  8. ana, da am spus ca :”inseamna ca si unele din recenziile tale ar trebui sa nu existe, pentru ca sunt sigura ca nu toate ale tale au informatii din belsug si sunt aproape exacte ca cele originale!Vrei exemplu?” cand am spus vrei exemplu, m-am referit la: vrei exemplu de recenzii care sunt aproape identice cu sursa?, nu ineaparat recenzii de ale tale care sunt aproape identice cu sursa.
    Te mai intreb inca o data si as vrea sa primesc raspunsul:
    Cu ce drept imi judeci recenziile si apreciezi daca ar trebui sa fie numite asa?

  9. uffff … acum am avut timp si eu si am citit ce ati scris aici fetelor … Doamneee … potoliti-va … fiecare recenzie e muncita … daca nu va place ceva, nu cititi, nu votati … fiecare are gusturile sale … si ca sa stiti de pe acum: am de gand sa postez cel putin 3 recenzii cu KNG, numai poze :)))

  10. Adriana, sunt de-acord cu tine!!!!!!!!!

  11. @Adriana, ne-am potolit, eu cel putin am decis sa imi folosesc timpul in avantajul meu caci si asa este destul de pretios. Cum spuneam, totul s-a interpretat gresit de la bun inceput insa cred ca e deja de ajuns. Cum ar spune spaniolul: “Para gustos…los colores”…Si eu voi continua evident cu ce imi place, adica cu Chuno :)))) Totusi, nefiind singura care scrie pe acest blog tin cont si de opiniile celorlalti…de fapt asta ne si diferentiaza.

  12. Foarte frumos hanbokul,mie tot cele traditinale imi plac nu ca astea moderne nu ar fi frumoase,vot!

  13. Imi pare rau ca s-a ajuns la astfel de discutii… ar trebui sa ne respectam si sa ne toleram reciproc. Nu inteleg de ce v-ati legat inclusiv de mine, desi n-am participat la aceste discutii.
    Fetelor, este adevarat ca am scris mult despre Dong Yi, dar nu despre acelasi subiect. Tineti cont ca este un serial care a ocupat f mult timp locul 1 in ratinguri si care abia acum s-a incheiat. Recenziile chiar daca faceau referire la Dong Yi ele erau legat foarte mult si despre explicatii istorice, unele au fost si despre diverse scene din serial. S-a scris si despre actori. Asa este normal. Sa aducem informatii cat mai diverse.
    Desi, o recenzie in adevaratul sens al cuvantului nu inseamna sa pui doar poze, ci eventual sa le comentezi, recunosc ca si eu m-am abatut de la regula.
    Cred ca este important sa fim deschisi. Nimeni nu obliga pe nimeni sa citeasca recenziile care nu-i plac, dar cred ca trebuie toti sa-si mai extinda orizontul si sa mai scrie si despre altceva nu sa se “blocheze” pe un anume subiect.
    Nu uitati ca despre inrolarea in armata a lui KNG eu am scris prima. Si n-a fost singura. Dar am abordat subiecte diverse. :)
    Deci, “open mind” si lasati tensiunile deoparte…
    Toate cele bune

Leave a Comment