FRUMUSETEA HANBOK-ULUI

Written by adriana76. Posted in Recenzii utilizatori, Traditii

Tagged: ,

Published on octombrie 05, 2010 with 8 comentarii

Image and video hosting by TinyPic

Oamenii spun ca Hanbok-ul este mai confortabil decat au crezut la prima vedere. Designerul de hanbok-uri Kim Hye-soon impartaseste cititorilor cum sa poarte corect tinuta hanbok.
Femeile trebuie sa poarte accesoriile corecte. ”Cheia liniilor elegante ale hanbok-ului vine din lenjeria corecta. Unele lenjerii occidentale strang fusta, luandu-i astfel din gratie”. Kim subliniaza acest lucru, specificand ca, in trecut, se purtau 7-8 jupe pe sub fusta.
Barbatii nu trebuie sa poarte un tricou alb sub jacheta. Nimic nu trebuie sa se vada la gat. Daca se doreste, se poate purta un tricou, dar cu o taietura la gat care sa nu-i permita sa se vada. Mare atentie trebuie acordata sosetelor ce trebuie sa se asorteze cu pantofii. Kim subliniaza importanta purtarii unui ”Durumagi”, o haina coreeana, pentru a completa aspectul gratios al hanbok-ului.
Copiii trebuie sa poarte un hanbok lejer. Ei trebuie sa poarte un hanbok mai mare, deoarece cresc repede. Un numar sau doua mai mari nu constituie absolut deloc o problema.

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

8 comentarii

There are currently 8 comentarii on FRUMUSETEA HANBOK-ULUI. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. felicitari Adriana pentru colectia de recenzii pe aceasta tema. sunt foarte frumoase si interesante!

  2. Foarte interesant.vot

  3. Interesant!VOT!!

  4. sfaturi f utile! pacat ca noi nu avem cum purta aceste haine atat de frumoase. ma bucur cand aflu astfel de informatii interesante. vot

  5. ne bucuram de aceste sfaturi speram sa le putem aplica!!!!Vot cu multumiri!

  6. multumesc

  7. Vot.

  8. sfaturi f utile… sper sa port intr-o zi o asemenea tinuta :)

Leave a Comment