Carina T. [KF]

Protect the Boss (kdrama, 2011)

Written by Carina T. [KF]. Posted in K-drama, Noutati, Recenzii Koreafilm, Recomandarile lunii

Tagged: , , , ,

Published on august 05, 2011 with 189 comentarii

Image and video hosting by TinyPic

Vi-l imaginaţi pe Ji Seong (regele Soo Ro) în rolul unui tânăr bogătaş răsfăţat, care are nevoie de o femeie ca să-l apere? Cam aşa pare a fi personajul pe care Ji Seong îl interpretează în noua kdramă ce se difuzează la SBS începând cu 3 august.
Drama “Protect the Boss” este o comedie romantică, o poveste a meştenitorului unui bogat „chaebol” care se îndrăgosteşte de o femeie obişnuită.
Serialul este difuzat în zilele de miercuri şi joi.

Image and video hosting by TinyPic

Cha Ji-heon (Ji Seong), fiul preşedintelui Grupului DN şi protagonist al noii telenovele, este deosebit de alte personaje reci şi arogante, aşa cum este Kim Ju-won din “Secret Garden” şi Hyeon Gi-jun din “True Romance”. Cha este adesea criticat de către tatăl său pentru slabele performanţe de la muncă şi este portretizat ca un om „bun de nimic” pentru companie.
“El s-ar putea să pară perfect: moştenitor al unei familii foarte bogate, care are tot ce vrea”, a spus Ji Seong despre personajul său. “Cu toate acestea, el trăieşte în interiorul unei lumi mici al lui. El a fost profund rănit când a murit fratele său”.
Ji Seong joacă rolul Ji-heon, un şef delincvent, dar care arată ca un om perfect şi are titlul de director al sediul central al grupului. Dar el râde, tot timpul şi oricine ajunge să-l cunoască constată că nu face nimic bine.

Image and video hosting by TinyPic

Choi Kang-hee interpretează rolul secretarei Noh Eun-seol. În timpul interviului pe care îl dă la companie, ea recunoaşte că a încercat de multe ori să-şi găsească un job, dar a eşuat. Chiar a fost şi hărţuită sexual. Toate acestea îi fac pe telespectatori să le fie milă de ea.
Eun-seol se roagă cu disperare pentru un loc de muncă şi în cele din urmă obţine unul. Cu toate acestea, lucrurile se complică şi mai mult când ea este numit în funcţia de asistent personal pentru stângaciul director Ji-heon.

Image and video hosting by TinyPic

Kim Je-jung din trupa „JYJ” îl interpretează pe Cha Mu-won, vărul lui Ji-heon, cu care se luptă pentru dreptul de proprietate asupra companiei. Kim a jucat în 2009 în filmul “Postman to Heaven” şi în 2010 în drama japoneză “Sunao ni Narenakute”, dar dar acum debutează în serialele coreene.
Personajul lui Kim este un model de şef, care este capabil, are maniere şi cunoaşte arta de a trăi.
Cha Mu-won este considerat un “prinţ al lumii financiare”. La mijlocul lunii iulie, el a trebuit să înregistreze o scenă în care personajul lui făcea o prezentare profesională în cursul unei reuniuni.
Kim Je-jung, pentru care e o provocare acest rol, a dat dovadă de o interpretare reuşită şi a făcut telespectatorii să fie încrezători în talentul său. “Sincer vorbind, mă simt presat de membrii JYJ, Jun-su şi Yu-Chun, care au succes în muzică şi în drame. Cu toate acestea, entuziasmul meu depăşeşte povara pe care o port, iar ceilalţi actori din serial m-au ajutat foarte mult”, a spus Kim.

Image and video hosting by TinyPic

Ji Seong şi Kim Je-jung arată cele două aluri total diferite de şef. Deşi Cha Ji-heon (Ji Seong), şi Cha Mu-won (Kim Je-jung) sunt verişori primari, ei duc o luptă interesantă mentală ca urmare a bătăliei pentru putere. Cha Ji-heon a dezvoltat un sentiment de inferioritate faţă de talentatul său văr Cha Mu-won, în timp ce Cha Mu-won este în poziţie defensivă faţă de Cha Ji-heon, în ceea ce priveşte obţinerea controlului asupra managementului companiei, din cauza istoriei complicate a familiei.
Caraceterele opuse ale celor două personaje pe care le interpretează vor creea, probabil, în curând, „sindromul şefilor arătoşi”.

Image and video hosting by TinyPic

Prin urmare, cele doi schimbă de multe ori aceste priviri, care treptat se transformă într-o duşmănie de moarte între şeful delicvent (“arătosul delincvent” Ji Seung) şi şeful model (“isteţul” Kim Je-jung). Deşi Ji Seong şi Kim Je-jung îşi aruncă aceste priviri fioroase în timpul filmarilor, ei stau mult împreună şi vorbesc în timpul pauzelor de filmare.
Desi scenariul este plin cu termenii profesionali cu care nu era familiarizat, Je-jung şi-a petrecut fiecare moment liber să analizeze fiecare termen, în scopul de a înţelege mai bine script-ul său.
Echipa de producţie a declarat, “Ji Seong care a muncit din greu la crearea unei atmosfere bune de filmare şi tânărul Kim Je-jung care mereu se plimba zâmbind, colaborează neaşteptat de bine.”

Image and video hosting by TinyPic

Actrita Wang Ji-hye care este Seo Na-Yun, un avocat perfecţionist de la compania lui Cha. Ea este, de asemenea, fata unei familii bogate.
“Ea este femeia perfecta, dar ar putea intra într-o situaţie neaşteptată, cum ar fi apariţia lui Eun-Seol”, a declarat Wang. “Seo are un farmec uman în spatele apariţiei unui perfecţionist.”

Image and video hosting by TinyPic

În „Protect the Boss” este o atmosferă plină de voie bună şi culoare.
În primul episod al kdramei „Protect the Boss”, care a fost difuzat pe 3 august, telespectatorii au luat cunoştinţă cu personajele principale şi mulţi dintre ei au început deja să încerce să anticipeze care ste povestea. În special, combinaţia dintre Ji Seong, Choi Kang-hee, Kim Je-jung Kim, şi Park Younkyu şi Kim Hyungbum a fost suficient pentru a capta atenţia privitorilor.

Image and video hosting by TinyPic

Netizenii au comentat că „Protect the Boss” este pe lista lor de drame preferate datorită „chimiei” hilare dintre Choi Kang-he şi Ji Seong, de pe ecran, precum şi interpretării comice a veteranului actor Park Youngkyu, care joaca rolul tatălui lui Ji-heon, dar şi de CEO al companiei.

Image and video hosting by TinyPic

Spectatori care au văzut primul episod s-au declarat în mare parte mulţumiţi: „E distracţie”; „Park Youngkyu este distractiv şi Ji Seog este foarte drăguţ”; „Este pur şi simplu tare amuzant”.

Image and video hosting by TinyPic

Iată trailerul acestui serial. Vizionare plăcută!

Surse: koreatimes, OSEN

Despre Carina T. [KF]

Carina T. [KF]

Pentru mine Coreea este o lume aparte, o lume misterioasă care îşi dezvăluie treptat secretele... dar acestea par nesfârşite. În fiecare zi mai descopăr câte ceva care mă face să-mi doresc şi mai mult să ajung acolo şi să pipăi, să miros, să gust şi să mă desfăt cu savoarea Coreei.

Browse Archived Articles by Carina T. [KF]

189 comentarii

There are currently 189 comentarii on Protect the Boss (kdrama, 2011). Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Nu creeeeeeeeeeeeeed!!! Abia astept! Oh, cat este de dragut!!!!!!!!!! :O :O :O :O Waaaa….drama asta va fi geniala!!! :X :X :X Multumim din suflet! :D

  2. Sa vedm si noi depre ce este vorba.

  3. Haha! Ji-seong pare să aibă un rol complex în această dramă,plus că e simpatic!^^ Iar celălalt,Kim Je-jung, are un aer mai misterios-sigur va atrage privirile spectatoarelor. ;) Mi-ar plăcea sa urmăresc serialul,cândva…Mulţumim pentru descriere,Carina!

  4. cu multa placere tuturor :)

  5. Vai ,cat poate fi de enervanta aceasta printesa rasfatata, ce mult mi-ar placea sa o vad intr-o postura mai umila sa nu mai faca tapaj de sorgintea ei nobiliara! Si nu este nici pe departe o frumusete ,asa cum este “prietena ei”! Urat personaj ,inca de la prima aparitie mi-a fost antipatica cu figurile ei!

  6. Scuze, este un comm pentru P Man!

    • nu-i nimic :)
      cred cva pana la urma, Printesa va avea o viata trista

  7. o lata abordare de rol pare interesant avand in vedere ca a re o carisma aparte sigur e frumos filmul.

  8. E foarte amuzant si faptul ca joaca in el Kim Jaejoong din “JYJ”( el va ramane intotdeauna o parte din DBSK pentru mine :( ) care e un perfectionist, dragut si foarte sensibil (ultimele lui postari pe tweeter referitor la TVXQ ma fac sa plang) ma face sa doresc sa vad episoadele urmatoare cat mai repede.

  9. imi plac serialele coreene si acesta e deja unu dintre preferatele mele .e foarte amuzat tot timpul zambesc asa ca nu ezitati si vizionatil, abia astept urmatorul episod .aia aja fighting !

  10. Unde putem comenta si noi episoadele din PM ? Am vazut 8 si nu mai pot sa tin pentru mine impresiile!

  11. Protect The Boss este un film reusit. Cel mai mult mi-a placut ca cei doi verisori nu s-au luptat doar pentru putere ci si pentru Noh Eun-seol. O actrita care mi-a placut in acest film este Kim Young Ok (bunica celor doi veri). Are un rol serios, caruia actrita i-a dat un farmec aparte.
    Filmul este haios si isi pastreaza stilul pana in ultmele minute.

  12. Incepe din 7 iunie la Euforia TV!

Leave a Comment