koreafilm

Jumong – Episodul 5

Written by koreafilm. Posted in Jumong, Povestea

Tagged: , ,

4.1

Published on noiembrie 26, 2010 with 1,072 comentarii

Dae So si Young Po gasesc harta care ii ajuta sa gaseasca locatia arcului Dae Mool Hwal, insa nici unul din ei nu reusesc ca puna coarda pe arc. Jumong descopera la randul sau pestera in care se afla arcul Puyeo si reuseste fara nici un efort sa intinda arcul, care se rupe!

Fratii lui Jumong il cred mort, iar cand acesta isi face aparitia la palat sunt luati prin suprindere.

Dae So ii pune in vedere lui Young Po sa il tina sub atenta observatie pe Ju Mong. Yoo Hwa, afland de la Jumong ca arcul s-a rupt in momentul in care a incercat sa il intinda, ii spune acestuia ca el va deveni regele Bu Yeo, pentru a implini o misiune istorica. Astlfel Yu Hwa isi trimite in secret  fiul, pe Jumong, la Moo Song, pentru a invata tehnica de lupta.

Cand maestrul Moo Song vede conditia fizica a lui Jumong, nu face decat sa il trimita in mod repetat pe un munte. Ju Mong, vizibil deranjat de atitudinea maestrului, il provoaca pe acesta sa il invete adevarata tehnica de lupta. Moo Song il duce la o inchisoare secreta, aflata intr-o pestera.
Aici Ju Mong incepe in cele din urma sa invete primii pasi in tehnica de lupta, imbunatatindu-si abilitatile de la o zi la alta.

La palat, regele Geum-wa afla ca a fost finalizata o noua arma din fier. Incantat, merge impreuna cu primul ministru Bo Deuk Bool sa vada rezultatul. Dae So se ofera sa testeze noua arma, invitandu-l pe Ju Mong sa se lupte cu el, pentru a testa calitatea noilor sabii. Dupa multe ezitari, Ju Mong se incumeta.

Intre timp, So Seo No se intoarce de la Ok Jeo in Jol Bon. Yeon Ta Bal este incantat sa afle de la ea ca incheiase o afacere buna, si ii marturisteste acesteia, precum si lui Gye Pil si Woo Tae ca va depune toate eforturile sa afle metoda secreta a celor din Boo Yeo pentru producerea sabiilor de fier, care ii va ajuta pe cei din Jol Bon sa supravietuiasca in aceste vremuri tulburi.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

1,072 comentarii

There are currently 1,072 comentarii on Jumong – Episodul 5. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. PAGINĂ NOUĂ!

Leave a Comment