koreafilm

Bi Rain, Happy 29th Birthday!

Written by koreafilm. Posted in Actori, Recenzii Koreafilm

Published on iunie 25, 2011 with 44 comentarii

Image and video hosting by TinyPic

SAENGIL CHUKHA HAMNIDA, BI RAIN!

Bi Rain , pe numele sau real Jung Ji Hoon s-a născut acum 29 de ani in Seul, Coreea de Sud şi a debutat in lumea artei în luna aprilie a anului 2001. Este considerat a fi un megastar foarte popular în Coreea de Sud si nu numai, care poseda o voce foarte profunda şi bogata , precum şi abilităţi uimitoare de dans. Bi Rain (Ji JungHoon) are, de asemenea, calitatile unui actor talentat, fiind cunoscut ca un artist desavarsit. Megastarul este cunoscut ca fiind un om foarte calculat şi prietenos, chiar un pic timid. Pe langa toate aceste calitati artistice Bi Rain mai este cunoscut ca fiind un om de afaceri și designer in Coreea de Sud.

Image and video hosting by TinyPic

Rain și-a petrecut o mare parte din copilărie locuind cu părinții și sora mai mică. În ciuda faptului că era un copil introvertit și timid, el a descoperit că avea o pasiune pentru dans. Inițial, a avut un moment dificil în care trebuia să echilibreze dansul și școala și a primit note mici la începutul liceului din cauza repetițiilor de dans frecvente. A decis să își urmeze pasiunea și a urmat cursurile Liceului de Artă Anyang, unde a primit primele lecții de actorie și a putut să continue și cu dansul. Rain și-a dat seama din nou că nu poate să se concentreze și pe dans și pe lecțiile de actorie.
Rain și-a pierdut mama suferindă de diabet în 2000. În același an, Rain a fost recrutat ca stagiar pentru JYP Entertainment, condusă de cântărețul și producătorul Park Jin Young. Într-un interviu CNN și într-un documentar Discovery Channel numit Discovering Hip Korea, el a declarat însă că a fost respins de mai multe ori din cauza aspectului fizic. “De fapt, mi s-a spus după o probă că dansez și cânt grozav, dar că nu am fost acceptat pentru că nu am pleoape duble.” În primii ani de formare, Rain a fost dansator în fundal.

Image and video hosting by TinyPic

Cariera lui muzicală include 7 albume (șase în Coreea de Sud, unul în Japonia), 19 single-uri și numeroase turnee și concerte în jurul lumii.

Image and video hosting by TinyPic

Cariera de actor a început-o în anul 2003, când a câștigat premiul KBS pentru Cel Mai Bun Actor Debutant, pentru rolul său din serialul Sang Doo! Let’s Go To School.

Image and video hosting by TinyPic

În 2004, Rain a câștigat premiul KBS Excelență în Actorie pentru rolul din serialul Full House.

Image and video hosting by TinyPic

După serialul A Love To Kill, el a jucat în primul său film coreean, I’m a Cyborg, But That’s OK (2006), pentru care a câștigat premiul Alfred Bauer la Festivalul Internațional de Film din Berlin.

Image and video hosting by TinyPic
A Love To Kill

http://www.youtube.com/watch?v=dj90DFoKPEc

 

Image and video hosting by TinyPic

I’m a Cyborg, But That’s OK

Rain a mai jucat în filmele americane Speed Racer (2008) și Ninja Assassin (2009), cel din urmă făcându-l să devină primul coreean care a câștigat un premiu MTV.

Image and video hosting by TinyPic

Ninja Assassin

In anul 2010 a fost distribuit in drama KBS2 The Fugitive: Plan B (Domangja), unde a avut rolul lui Ji-Woo , un detective particular. El arata bine, traieste viata de zi cu zi in lux, are o afacere la nivel mondial şi are cate o aventura romantica în fiecare ţară in care merge. Singura problema a lui Ji-Woo este că el este principalul suspect în uciderea partenerului si vechiului sau prieten, Kelvin!

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

În noiembrie 2007, Rain a declarat presei că a părăsit JYP Entertainment pentru a-și deschide propria companie,J.Tune Entertainment (anterior cunoscută ca Rainy Entertainment). Trebuia să fie directorul executiv al companiei, dar a spus presei că încă ține legătura cu mentorul și antrenorul său de atâta timp, Park Jin Young. J.Tune a debutat trupaMBLAQ, alcătuită exclusiv din băieți, în octombrie 2009. Rain participă activ în muzica formației, fie prin compunerea versurilor, muzicii sau coregrafia melodiilor.

Image and video hosting by TinyPic

Turneul “Rain’s Coming” a început pe 15 decembrie 2006 la stadionul Jamisil din Seul și a fost programat să continue în 2007 în următoarele țări: Singapore, Malaezia, Thailanda, Vietnam, China, Japonia, Taiwan, Australia, Statele Uniteși Canada. Turneul său a avut în componența sa producători și scenografi talentați (ca Jamie King și Roy Bennett) care s-au implicat în turnee ale unor artiști precum U2, Michael Jackson, Ricky Martin, Madonna, Britney Spears, and The Rolling Stones. Vânzările biletelor trebuiau să fie de peste 100 milioane de dolari.
Rain și-a lansat primul album în Japonia, Eternal Rain, pe 13 septembrie 2006. Concertul său de la Tokyo Dome din 25 mai 2007 a avut aproape 40,000 de spectatori. Rain a fost primul artist coreean care a cântat la Tokyo Dome, cea mai mare sală de spectacole din Japonia.

Image and video hosting by TinyPic

În aprilie 2006, Rain a fost menționat într-un articol de pe site-ul revistei Time care numea “100 cele mai influente persoane care dau formă lumii noastre”. Rain a declarat că se simte onorat să fie pe listă și, de asemenea, remarcat faptul că acesta va fi un mare impuls pentru eforturile sale de a sensibiliza publicul său din Statele Unite. În 2007, Rain a depășit sondajul online al revistei Time deși nu era în lista revistei. A reușit de asemenea să ajungă în lista revistei People, “Cei Mai Frumoși Oameni” din lume.
Concertul de două zile din Statele Unite, Rainy Day New York a fost comercializat și promovat de către compania de producție de concerte din Asia, Rainstone Live. Biletele s-au vândut în câteva zile și concertele au avut Madison Square Garden.

Image and video hosting by TinyPic

Pe 6 aprilie 2010, Rain a lansat un mini-album special intitulat Back to Basic incluzând piese ca “Love Song” și “Hip Song”. Pe 30 aprilie 2010, The Korea Times a publicat un articol precizând faptul că Rain va juca într-o nouă dramă numită Fugitive (în coreeană: 도망자). El va avea rolul principal alături de actrița Lee Na Young. Drama a început filmările în iunie 2010 și va fi difuzată la sfârșitul lui septembrie 2010.

Image and video hosting by TinyPic

În februarie 2007, Rain și fosta sa agenție de management, JYP Entertainment precum și organizatorul de concerte Star M Corporation, au fost dați în judecată pentru încălcarea drepturilor de autor ale numelui de scenă “Rain”, de către firma de înregistrări din SUA, Rain Corporation. Compania, care lucrează cu o formație muzicală din America intitulată tot “Rain”, a cerut ca Rain să renunțe la acest nume în Statele Unite. În iunie 2007, procesul s-a încheiat deoarece Tribunalul Districtului Nevada a hotărât că nu există nici o dovadă care să indice că Rain Corporation va suferi vreun prejudiciu.

Image and video hosting by TinyPic

În turneul său World 2007, concertele programate în Shanghai, Toronto, San Francisco, și Hawaii au fost anulate, fiind urmate de ultimul concert din Los Angeles. Ultimul eveniment de la Staples Center a fost anulat cu doar două ore înainte de deschidere.
Pe 19 martie 2009, un juriu federal a descoperit că Rain, fosta sa companie JYP Entertainment și alte două companii de promovare, sunt vinovați pentru încălcarea unui contract și fraudarea promoter-ului din Honolulu, Click Entertainment, cu 2 milioane de dolari, după ce concertul din Hawaii a fost anulat și promoterilor nu le-a fost rambursată taxa de licențiere în valoare de 500.000 de dolari. Rain și JYP au fost obligați să plătească 2,4 milioane de dolari fiecare ca daune punitive, un milion de dolari pentru daunele legate de fraudă, și 2,3 milioane de dolari pentru încălcarea contractului.

Image and video hosting by TinyPic

“Six to Five” a fost prima linie vestimentară a lui Rain, dat fiind că a fost visul lui de a deveni designer de modă. A fost lansată pe 23 decembrie 2008. Mulți artiști au venit să-l susțină, cum ar fi Lee Hyori, Kim Suna, Chae-Rim și Seohyun de la Girls’ Generation. El creează și prezintă hainele. “Six to Five” este descrisă de Rain ca ideea de a avea un al șaselea simț. Denumirea de asemenea reprezintă data sa de naștere 6/25.

Image and video hosting by TinyPic

In acest an Rain a primit rolul principal in filmul Red Scarf , unde va interpreta rolul lui Tae-Yoon, alaturi de actorii Shin Se-Gyeong (Se-Young), Yu Jun-Sang, Lee Ha-Na, Kim Sung-Su, Lee Jong-Suk si Jeong Seok-Won.

Image and video hosting by TinyPic
Rain la bordul unui Fighter F-15K Strike

Red Scarf este un film despre piloţii de vânătoare sud-coreeni. Filmarile pentru acest film au început la data de 15 martie, la Kangnam Club din Seul.
Pentru rolul din acest fil Rain a trebuit sa ia lectii de aviaţie de la Air Force Medical Center, inclusiv alţi actori care joacă rolul de piloţi.
Militarii au cooperat , de asemenea cu suita de producţie pentru film. In urmatoarele trei saptamani, acestea vor fi filma la unitatea de combatere a Forţelor Aeriene 11. Rain a spus că distributia in acest film este una mare şi presimte ca va avea un start luminos.
Rain isi va incepe satisfacerea serviciului militar până la sfârşitul anului, astfel încât aceasta ar putea fi ultimul său proiect înainte de înrolare.

Image and video hosting by TinyPic

De retinut:
1. Un remake al filmului corean din anul 1964 “Red Scarf” (“Balgan Mahura”).
2. La inceput titlul coreean pentru versiunea remake-ului a fost “Haneulye Sanda”(sensul literal “trăiesc în cer”). Titlul coreeană este acum “Red Muffler” (레드 머플러).
3. Rain a ales sa joace in acest film, deoarece este ultimul ]n care va juca inainte de îndeplinirea obligaţiei sale militare.
4. Filmul este susţinut de forţa aeriană şi se vor comemora 60 de ani de la războiul din Coreea.
5. Bugetul alocat acestui film este de 10.000.000.000 woni.
6. Filmarile la acest film au începe la sfarsitul lunii februarie, 2011.

Image and video hosting by TinyPic

Si pentru ca astazi megastarul isi aniverseaza ziua de nastere sa-l lasam sa se bucure alaturi de prieteni si fane de aceasta zi cu totul si cu totul speciala din viata sa, nu inainte de a-i mai ura inca o data sa fie sanatos, fericit, sa aiba o armata usoara si un calduros LA MULTI ANI!

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Sursa : http://asianmediawiki.com, http://en.wikipedia.org

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

44 comentarii

There are currently 44 comentarii on Bi Rain, Happy 29th Birthday!. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. La multi ani!!! si speram sa ne mai incanti cu diferitele tale proiecte

  2. La multi ani!…. Si sa te sustinem cu binecunopscutul tau indemn din Full House : “Aja, Aja, Fighting!”.. :)

  3. La multi ani!joci foarte frumos in filme mi-a placut mult Full House

  4. Saengil Chukha Hamnida,Bi Rain!!

  5. eeeeeeh cum putea sa treaca ziua aceasta speciala fara sa-l sarbatorim pe Rain ….care este atat de handsome, de cool….de HOT!!!OMG!!

    SAENGIL CHUKHA HAMNIDA RAIN!! SARANGHAE OPPA!!

    http://www.youtube.com/watch?v=3olDmbS0s7Q&feature=related

  6. HAI FETELOR LA PETRECERE …ESTE SAMBATA SEARA!!!
    NU VRETI SA PETRECETI ALATURI DE RAIN?!
    UNDE V-ATI ASCUNS?

    • Eu aduc sampania… :))

  7. RAIN va asteapta pe toate sa petreceti alaturi de el…sa nu-l dezamagim

    http://www.youtube.com/watch?v=ajKRRHe965g&feature=related

  8. Danseaza baiatul asta ceva de speriat … :))…

  9. e atat de COOL….!!!

    fiti atente aici

    http://oi56.tinypic.com/2lvg27l.jpg

  10. Foarte cool ochelarii de soare :))

    • =))=))!!!

      • mai are fotografie foarte frumoasa atunci cand i se prelinge o lacrima pe obraz o ai Crib? Este dintr-un concert

  11. LA MULTI ANII

  12. desi cu intarziere

  13. pai, ce altceva putem spune decat La multi ani!!! :-))

  14. de asta zici ramona ?

    http://oi52.tinypic.com/jp76ed.jpg

  15. nu numai ca danseaza, dar are si voce baiatul…hihihi!

    http://www.youtube.com/watch?v=jMw81BzEiow&feature=related

  16. uite ramona si concertul de unde e poza aceea

    http://www.youtube.com/watch?v=TxjfgXKBZaM&feature=related

    • super tare “sepcuta” lui si concertul este super tare… pfffiii mare pacat ca pleaca in armata in curand ;)

  17. asa este ramona…o sa mai ducem dorul cuiva…off!!

    dar uite ceva intr-adevar HOT ….hihihi!

    http://oi56.tinypic.com/richh0.jpg

  18. La Multi Ani, chipesule! ^_^

    Crib, o recenzie extraordinara! Multumim! :)

  19. LA MULŢI ANI!

  20. multumesc tuturor celor care au lasat comm-uri!
    pacat ca aseara nu ati venit la petrecere! ar fi iesit o petrecere pe cinste. va pupaceste crib :X:X:X

    oricum ii multumesc ramonei ca a fost alaturi de mine la petrecere si ca nu m-a lasat singura…a fost o scumpica si de aceea o imbratisez cu drag :X:X:X

    cat despre dragul nostru Rain nu pot sa spun decat atat: AJA!! AJA!!:X:X:X

    http://www.youtube.com/watch?v=cQJpurMH1XU

  21. E G-E-N-I-A-L in Full House! Ca un copil mare. Nu ai cum sa nu il adori dupa ce vezi serialul ala (care e si el la randul lui genial).
    Am inteles ca pleaca in armata…Pacat!
    Happy birthday!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • exaaaact!! :X :X

  22. Ajung, si eu, traziu, dragul meu, la tine! te-am placut din prima, cand te-am urmarit in Full House- unul dintre serialele mele favorite. Esti un simpatic, mofturos, jucaus, sexy, matur pe alocuri, captivant, anti-plictiseala, profund… Arati de-a dreptul extraordinar si doresc ca succesul tau sa nu se termine! :* Happy Birthday!
    - superba recenzie! :* :*

  23. Telectualul mami i! fetele aveti si voi grija de baiatul asta nu vedeti ca este ranit?

  24. ehehe Livia…daca ai lipsit de la petrecere….acum e cam tarziu, deja am avut grija de scumpul de Rain…m-a ajutat si ramona :)

    • Asta e!

  25. imi plange sufletelul de asa pierdere . am ratat un sarbatorit si o petrecere vai vai vai
    La multi ani si la mai multe filme de succes draga Rain sarahamnida
    crib …iertare, iertare, iertare si multumesc pentru frumoasele recenzii

    • noona, la anu Rain va sărbători ziua de naştere în armată…:((

      • vrei sa storci lacrimi de la mine? :((

        • nu vreau, dar în decembrie se va înrola… acum câteva zile a plecat Kim Jae-Wook (Hong Tae Sung din Bad Guy), aşa că o să rămânem fără alţi frumuşei :((

  26. La Multi Ani, Rain oppa :x

Leave a Comment