koreafilm

Happy Birthday, Jo Hyun Jae!

Written by koreafilm. Posted in Actori, Portrete, Recenzii Koreafilm

Tagged: , ,

1

Published on mai 09, 2014 with 5 comentarii

de Celine_blue

Jo Hyun Jae (sau Jo Hyeon Jae, coreeană: 조현재, japoneză: チョ • ヒョンジェ, chineză: 赵 显 宰, citit: “Zhao Xian Zai”) ne este cunoscut nouă fanilor din România în primul rând din drama “49 zile” şi împlineşte astăzi 34 ani, fiind născut în 1980 în Seul.

Jo Hyun Jae este un fiu şi frate extrem de atent cu familia sa, aceasta fiind compusă în prezent din mama sa şi 2 surori mai mari, tatăl său a murit în octombrie 2010. Jo Hyun Jae a absolvit secţiunea de teatru şi film în cadrul Universităţii Dongook, este o persoană carismatică, simpatică, extrem de modestă şi generoasă, este un om dedicat total muncii sale şi în tot ce face este un perfecţionist declarat care impresionează prin sinceritate şi sensibilitate, are un stil unic și un farmec personal…un actor sensibil.

Debutul său în televiziune a urmat după ce în 2000 a filmat o reclamă pentru băutura “Pocari Sweat”.

Ca şi actor Jo Hyun Jae nu a jucat doar în drame sau filme coreene ci şi în cele chineze, a participat şi la diverse evenimente din mai multe ţări, de aceea are în foarte multe ţări fan cluburi cu care are o strânsă legătură, precum China, Japonia, Filipine, Turcia, Taiwan, ş.a.

Pe lângă cariera de actor, în ultimii ani el a fost solicitat nu de puţine ori să fie imaginea unor branduri de îmbrăcăminte pentru bărbaţi, să facă parte din diverse prezentări de modă atât în Coreea cât şi în China (pentru vestitul designer Andre Kim), să dea interviuri şi să pozeze pentru diverse reviste cunoscute în Coreea cum ar fi Ceci, Sure, In Style, Audi Magazine, precum şi cele din China, Japonia- Kboom, Jove 59, Love Korean Wave, Haru-hana ş.a.

În 2006, a participat la un concurs-sondaj pe internet împreună cu alţi actori şi artişti din Coreea precum Hyun Bin, Rain ş.a, în urma căruia a fost câştigător, detaşându-se cu mult de restul participanţilor. Acest sondaj a fost destinat femeilor din Coreea de orice vârstă. Una dintre principalele întrebări ale căror răspunsuri/voturi au cântărit enorm în favoarea lui Hyun Jae a fost ceva de genul: “Cu ce actor v-aţi căsători indiferent de starea sa financiară- bogat, sărac, şomer ş.a.m.d?”.

La final Jo Hyun Jae a fost ales de majoritatea femeilor ce au accesat acel site ce a organizat sondajul (care au răspuns la întrebări şi au votat), de aici mult timp după a fost îndrăgit ca şi persoană dar şi extrem de apreciat ca şi actor în rândul fanelor şi a femeilor din Coreea ^_^.

Actoria nu este primul lucru pe care el a ales-o, astfel în 1998 a fost membru în trupa de băieţi “Guardian” şi de când şi-a început cariera de actor a mai cochetat cu muzica în mai multe rânduri, astfel în 2008 a înregistrat câteva melodii cum ar fi: Like The Wind Beside You, Words You Said To Me, I Spread My Dreams In The Sky.

Lui Jo Hyun Jae i-a plăcut cochetarea cu muzica chiar dacă actoria a fost pe primul plan, şi dealungul anilor de câte ori a avut ocazia el a făcut-o.

În 2011, el a cântat unul din Ost-urile dramei “49 Days” “Even if I Live Just One Day”.


În timpul filmărilor la această dramă a primit o invitaţie de la o revistă din Coreea pentru a da un interviu şi declara atunci:

Am făcut armata în jurul vârstei de 30 ani (de fapt a intrat la vârsta de 28 ani și a terminat-o la 30) ca un soldat obișnuit între 20 și ceva de tineri. Asta a fost într-adevăr ceva inedit pentru mine. Acum, privind în urmă simt o oportunitate de a gândi despre actorie și viață. Am iubit animalele de mic copil, în special câinii, de aceea cred că am devenit un soldat câine în armată (haha râde). Sufletele câinilor sunt pure și clare. Câinii armatei sunt complet ascultători și răspund la orice comandă a stăpânului. Destul de curios este că ei ascultă doar de stăpânul lor. Ei sunt foarte loiali şi nu se uita la alte persoane. Animalul meu este un dachshund și nu va permite nimănui să-l atingă în afară de mine. Dragostea fanilor mei pentru mine este constantă și fermă. Vara trecută am organizat fan meeting-uri în Osaka și Tokyo, și 4.000 de fani au participat. După o pauză de 2 ani a fost ca și cum nimic nu s-a schimbat. După eliberare, mi-am petrecut majoritatea timpului lucrând și făcând drumeții. În “49 de zile “, Bae Soo Bin este un prieten apropiat și vom merge la drumeții împreună. Când sunt stresat încerc să-mi limpezesc mintea. Este greu a încerca să găsesc un mod deliberat pentru a rezolva problemele. Desigur, există momente de furie sau anxietate, dar în aceste zile sunt atât de ocupat cu filmările la această dramă şi deci nu am timp să mă simt supărăt sau agitat, trist sau deprimat.”

Atunci când şi-a finalizat stagiul militar obligatoriu de 2 ani el a declarat unei reviste:

Reporter: Cu ce actriţă ai dori în mod special să joci in următoarea perioadă?
JHJ: Sunt recunoscător pentru a lucra cu oricine. Se pare că acum nu este momentul pentru mine de a alege (haha râde).
Reporter: Ce ne poţi spune despre planurile tale pentru mai târziu, azi?
JHJ: Părinții mei mă aşteaptă cu nerăbdare. Voi lua cina cu părinții mei. Aș dori de asemenea, să am parte de o baie bună (haha râde).
Reporter: Ce vrei să le spui acum fanilor tăi?
JHJ: Nu mi-am imaginat că vor fi atât de mulți oameni aici alături de mine la eliberarea mea, sunt chiar mai mulţi decât atunci când m-am înrolat. Le sunt cu adevărat recunoscător tuturor! Când am fost în armată, fanii mei mi-au trimis o mulţime de scrisori și colete. Datorită sprijinului lor viața mea în armată a fost mult mai ușoară deaceea pe această cale vreau să le mulţumesc din suflet.

Anul acesta, la începutul lunii aprilie a fost invitatul de onoare al Festivalului Prieteniei japonezo-coreean care a ajuns deja la ediţia cu numărul 6, ocazie cu care el şi-a reîntâlnit fanii din ţara “Soarelui Răsare”.

Dacă sunteţi dintre fanii fideli ai acestui actor îi puteţi scrie la următoarea adresă: JO HYUN JAE, Management Koo, 1510 SK Hub Blue, 342, Hakdong-ro, Gangnam-gu, SEOUL, Rep. of Korea (Zip code : 135-830).

Lista dramelor din distribuţia cărora a făcut parte:

- King’s Daughter Soo Baek Hyang (MBC, 2013-2014),


- Advertising Genius Lee Tae Baek (KBS2, 2013),
- Rouge Hegemon (C-drama, 2012),
- Youth Storm (C-drama, 2012),
- 49 Days (SBS, 2011),

- One Mom and Three Dads (KBS2, 2008),
- Ballad of Suh Dong (SBS, 2005),

- Only You (SBS, 2005),
- Nine Tailed Fox (KBS, 2004),
- Shining Days (SBS, 2004),
- Star’s Echo (MBC/Fuji TV, 2004),
- First Love (SBS, 2003),
- Love Letter (MBC, 2003),
- Daemang (The Great Ambition-SBS, 2002),

- That’s Good (SBS, 2001),
- Father and Son (SBS, 2001),

Filmele în care a jucat:

- Actress is Too Much (2014),
- The Guard Post | GP 506 (2008),
- Untold Scandal | Scandal (2003).

Premiile primite:

2003- SBS Drama Awards – NEW STAR AWARD
2005- SBS Drama Awards – 10 BIG STARS AWARD
2006- the 42th BaekSang Arts Awards – POPULARITY AWARD
2007- Andre Kim Best Star Awards – STAR AWARD
2011- The 19th Korean Cultural Entertainment Awards – HANRYU STAR AWARD.

Închei acest articol prin a-i dori să aibe parte de o carieră cât mai frumoasă cu multe roluri bune şi frumoase şi cu multe recompense pe masură, multă sănătate şi fericire, noroc în toate şi 생일 축하합니다 !!!

● Aş dori să mulţumesc pentru tot ajutorul acordat în realizarea acestui articol prietenei mele Adriana Oana ^_^.

Surse: Wikipedia, asianviki, koreandrama, soompi, johyunjae1980.wordpress.com.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

5 comentarii

There are currently 5 comentarii on Happy Birthday, Jo Hyun Jae!. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. La multi ani!
    Eu l-am vazut doar in 49 days si mi-a placut.

  2. La mutli ani!!! ii spun si eu inca odata ^_^

  3. La multi ani! si din partea mea! Si eu am vazut jucand in 49 Days, si mi-a placut. Si ce bine ca e si cantaret! Trebuie sa caut cantecele lui si sa le ascult :) Ca in fiecare data, ma surprinde modestia, simplitatea si bunavointa artistilor coreeni. Multumesc pentru articol, Celine <3

  4. Bun actor! L-am vazut in 49 Days, in Ballad of Suh Dong (dar n-am terminat serialul), si in King’s Daughter Soo Baek Hyang (in asta mi-a placut cel mai mult). Sunt curioasa sa vad si Daemang :) La multi ani ^^

  5. si noi,l/am iubit mult pe seo dong.acum cu drag am revizionat stirile despre d/lui .imi e de ajuns cum il am.foarte de bine.
    sa ne intilnim in rai/asa ii doresc.la multi ani.

Leave a Comment