koreafilm

Hangeul Day by KoreaFilm

Written by koreafilm. Posted in Evenimente & Proiecte, Noutati KF

Tagged:

afis final hangeul

Published on octombrie 03, 2011 with 12 comentarii

Dragii nostri,

Va dezvaluiam zilele trecute o particica din cel mai recent proiect al Asociatiei Interculturale Romano-Coreene si KoreaFilm : Ziua Alfabetului Coreean – Hangeul Nal.

Va scriam atunci despre invitatia de a participa la proiectul nostru prin trimiterea de mesaje in hangeul sub forma unor fotografii care vor fi expuse si/sau proiectate in cadrul evenimentului. Detalii despre anunt aici.

Asteptam in continuare mesajele voastre pana pe data de 6 octombrie, ora 24 si le multumim celor care au trimis déjà.

Revenim acum cu noi informatii despre eveniment si va invitam să sărbătorim împreună „Ziua alfabetului coreean – 한글날” sâmbătă, 8 octombrie 2011.

În prima parte a programului, (12:00 – 16:00) ne vom reuni la Librăria Cărtureşti (Str. Arthur Verona, nr. 13-15) pentru a participa la activităţi amuzante şi educative despre hangeul, prin intermediul cărora vom putea descoperi farmecul tradiţional al „Ţării dimineţilor liniştite”.
Ziua se va încheia (17:00 – 19:00) pe ritmuri de balade coreene, la „Music Rooms Cafe” (Bd. Dacia, Nr. 32).

Vă aşteptăm! ~

Iata Hangeul day_programme

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

12 comentarii

There are currently 12 comentarii on Hangeul Day by KoreaFilm. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Poate reusiti sa extindeti proiectul acesta si cu librariile Carturesti din tara, pentru cei care suntem departe de capitala.

  2. offf..cat de norocosi sunt cei care locuiesc in Bucuresti! Desi nu voi fi acolo ma bucur pentru voi si sa va distrati!^_^

    • Deea, vino si tu! e atat de departe Bucurestiul de casa ta?
      invitatia pe care Koreuta o face este pt toti, din provincie si din Bucuresti! ce frumos ar fi sa ne intalnim cu totii, ah, deja visez o mare intalnire!!

  3. Ce eveniment frumos, îmi pare rău că nici eu nu pot participa, mi-aş fi dorit. Din păcate distanţa e mare pt mine, şi nici timpul nu-mi permite să vin :(

    Aşteptăm impresii, imagini, filmuleţe, tot ce se poate :)

  4. Îmi place la nebunie posterul evenimentului.

  5. Pe 8 oct la ora 12 voi sărbătoriţi Ziua Alfabetului Coreean, iar eu, la aceeaşi oră şi în aceeaşi zi sărbătoresc botezul nepoţelei mele Alisa în vârstă de 3 luni :)

    • doua evenimente frumoase! sa fie sanatoasa micuta ta nepotica, ana, si sa va bucurati de ea! poate va invata coreeana, ce zici? se transmite “microbul” in familie?

      • Mulţumesc Midori :) Nu prea s-a transmis microbul la mine în familie, sunt singura pasionată :)

        • Poate doar pe Mihai, prietenul meu pot spune că l-am corupt, dar numai cu Chuno, care i-a plăcut ft mult, şi chiar a vrut o a doua vizionare :)

  6. Cine vine mâine? ^^

  7. Foarte frumos! Maine va fi o zi de neuitat!
    Va aduceti aminte ce se intampla prin 2009-2010, cand a luat fiinta koreafilm??
    Cat de departe s-a ajuns si inca prevad ca vor ajunge mult mai departe!!

  8. Super evenimentul. Din pacate nu am timpul necesar sa vin din Cluj in Bucuresti… Ar fi foarte frumos daca s-ar extinde evenimentele si la alte orase din tara. Cred ca ar fi multi care ar veni. Pana atunci, sper sa vad si eu poze de la eveniment, filmulete, prezentari… Tot ce se poate.

Leave a Comment