Lacrimi sarate

Written by deea_96. Posted in Recenzii utilizatori

Lacrimi sarate

Published on august 01, 2011 with 12 comentarii

A venit primavera,
Dar in sufletul tau e inca iarna.
Esti aici…
Dar nu te simt pe tine…
Zambetul nu ti-a mai inflorit,
Iar stelele din ochii tai au pierit.
Te vad cum iti misti buzele
Dar nu te aud..
Aud doar marea cum se stinge
Lovindu-se de stanci,
Si vantul ce sopteste:
“-Minciuni!”
As vrea sa-l cred,
Dar ochii tai imi ingheata inima
Si-mi spun ca te-am pierdut
Iar stropi din valurile stinse
mi se preling pe fata,
sau macar asa as vrea sa cred.
Photobucket
Poemul se refera la momentul reintalnirii dintre Jung-hwa si Jang Bo-go in care aceasta i-a spus ca l-a uitat deja si ca el ar trebui sa faca la fel. Insa el nu stie daca poate face acest lucru si nici daca ceea ce a spus este adevarat. Sper sa va placa! ^_^

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

12 comentarii

There are currently 12 comentarii on Lacrimi sarate. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Deea, nu te supara, dar nu dai deloc dovada de originalitate in recenzia asta. ”Poemul ” asa cum l-ai numit tu, este in sinea lui frumos, dar ultimul paragraf nu e nici pe de parte original, nu as spune ca o copii pe deea_narcisa23, dar ultimele paragrafe la voi din ”poeme” sunt leite pe fiecare subiect. Prefer sa-i dau votul meu lui deea_narcisa23 deoarece ea a fost prima care a avut astfel structura unei recenzii.

    • a, si am uitat sa precizez, titlul nu este iarasi original. Ti-asi sugera sa ai propriile idei, nu sa te inspiri din recenziile altora

  2. biby imi pare rau sa iti spun dar eu nu copiez pe nimeni. in plus am lipsit cam 2 saptamani si nu am mai citit recenziile ce au aparut.asta e stilul meu si nu am plagiat pe nimeni si ar trebui sa citesti si celelalte poezii ale mele ca sa vezi diferenta. in plus eu nu am versuri scurte si cu rima cum face ea si scriu de mult mai mult timp.

    • Draga, nici nu am spus asta. doar ca hai s-o luam pe bune, de cand scrie recenzii deea_narcisa23 si apropop, ea a afost prima cu aceasta structura de recenzii, si a scris poezia urmata de acel paragraf, hop ai inceput si tu. uite, hai sa luam asa:

      Asta este a lui deea_narcisa23:
      ”Poemul se refera la Soo Ro, care a trebuit sa creasca fara parinti.M-a impresionat foarte mult k-drama Kim Soo Ro, The iron king de aceea am scris acest poem scurt. Sper ca mesajul ce am vrut sa il transmit a ajuns la destinatie: in inimile voastre. Poemul aduce la cunostinta dragostea parinte-copil ce nu trebuie uitata niciodata.Sper sa fi inteles mesajul si sa va placa!^_^”

      Si aceasta este a ta:
      ”Poemul se refera la momentul reintalnirii dintre Jung-hwa si Jang Bo-go in care aceasta i-a spus ca l-a uitat deja si ca el ar trebui sa faca la fel. Insa el nu stie daca poate face acest lucru si nici daca ceea ce a spus este adevarat. Sper sa va placa! ^_^”

      Fii atenta… pana si smile-ul de la sfarsit si expresia: Sper sa va placa ! este aceeasi.
      Crede-ma, citesc recenzii de doi ani, printre care si ale tale. Odata scriai frumos, dar acum e clar ca nu mai ai idei si te inspiri dintr-ale altora. Nu te supara, ca n-ai motiv, dar ti-am dat nu sfat: fii originala.

      • nu cred ca mai are rost sa continui discutia findca e evident ca nu vrei sa ma asculti. eu am folosit formula de la sfarsit l multe recenzii si semnul cu smile cu atat mai mult chiar si la comentarii. dar n-am de gand sa mai continui pt. ca n-ai sa intelegi! oricum daca asta e parerea ta eu ti-o respect pt. ca pana la urma nu trebuie sa le placa tuturor recenziile mele. totusi as vrea sa-ti spun ceva legat de ceea ce ai spus despre voul tau: eu nu scriu recenziile pt. voturi sau pt. a castiga ceva ci doar pt. ca imi place sa impartasesc si cu altii pasiunea mea pt. coreea si sunt multumita doar daca ei le citesc si le apreciaza.

  3. mie imi place foarte mult poezia si stiu ca ai muncit ca sa o compui asa ca felicitari!!!!!!felicitari mai ales pt ca ai ales un moment asa de dramatic…

  4. iti multumesc elysor si ma bucur ca iti place! ^_^

  5. Foarte frumos poemul Deea, ai talent :)
    Şi nu-ţi face griji, eu nu consider că ai copiat idei sau nu ai fost originală.
    Era normal să ne spui la ce se referă poemul tău, şi speri că ne va place.

  6. Iti multumesc Ana si ma bucur ca iti place si m-ai inteles

  7. Poemul este foarte frumos si foarte original! :)
    Felicitari! Vot! :-*

  8. multumesc Bianca! si apropo poza de la avatarul tau e absolut superba!^_^

Leave a Comment