Cuvinte desprinse din inima (4)

Written by laura_scumpika07. Posted in Recenzii utilizatori

Cuvinte desprinse din inima (4)

Published on august 10, 2011 with 17 comentarii

In sala tronului fortaretei era o liniste de mormant pricinuita de sticlutele cu otrava…

Bi-dam: ”Asta se va intampla? Daca voiai sa faci asta, de ce? De ce…”

Mi-shil: ”Nu tipa…! Cred ca mai avem cincisprezece minute.”

Bi-dam: ”Si? Vrei sa-ti spun ”mama” macar o singura data? Sau.. vrei sa-ti ceri iertare pentru ca m-ai parasit? Sau pentri ca, in sufletul tau, m-ai iubit…?”

Mi-shil: ”Eu nu cunosc asemenea lucruri. Nu trebuie sa-mi spui ”mama”. Si nu-mi pare rau. In ceea ce priveste iubirea… Ce crezi tu ca este iubirea? Iubirea inseamna sa iei fara ezitare. Asta e iubirea! Dac-o iubesti pe Deok-man, asa sa faci! Iubirea… Marea Datorie… Shilla… Niciunul din aceastea nu se poate imparti. Nu cu Yu-shin, Chun-chu sau altcineva. Intelegi?”

Bi-dam: ”O sa ma ingrijesc de iubirea mea cum cred de cuviinta. ”

Image and video hosting by TinyPic

Mi-shil: ”Ti-am spus asta pentru ca sunt ingrijorata. Am incercat sa castig oamenii, ca sa am un popor. Tu incerci sa castigi un popor ca sa poti avea o persoana… Sa ai o persoana drept scop e un lucru periculos.”

Bi-dam: ”Printesa Deok-man e o persoana, inasi intruchiparea Shillei. Pentru ca eu voi face sa fie asa!”

Mi-shil: ”Imina ta atat de fragila cuprinde un vis atat de curat… Cand vine Deok-man?”

Deok-man il gaseste pe Bi-dam cu ochii plini de lacrimi pure, iar pe Mi-shil cu ochii inchisi… incordata de ura si iubire.

Deok-man, cu greu rosteste in gand cuvinte grele, apasatoare: ”Mi-shil… Daca nu erai tu, n-ajungeam unde dunt astazi… Mi-shil… Era lui Mi-shil… Ramai cu bine!”

Si… aceste vorbe fiind rostie, mana ei cade de pe tron, odata cu ea prabusinfu-se, asa cum a zis Deok-man, ERA LUI Mi-SHIL…

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

17 comentarii

There are currently 17 comentarii on Cuvinte desprinse din inima (4). Perhaps you would like to add one of your own?

  1. nu stiu filmul dar m-a captivat dialogul :) si am intuit intelepciunea din spatele mesajului. multumesc!

    • Rhum, scena e din Queen Seondeok, serial difuzat de Tvr 1 sub numele de Secretele de la palat.

    • ma bucur, asta era si intentia mea :)

  2. Cât de calmă şi de senină a fost Mishil în faţa morţii, incredibil…

    • da, aprope ireal… :)

  3. Un alt dialog plin de replici puternice foarte emotionante. Insa ma gandeam de ce nu scrii pe langa replici si parerea ta despre ele fiindca in afara de ele recenzia nu mai contine nimic si nu prea se vede contributia ta. In plus pt. cei care n-au vazut serialul asta i-ar ajuta sa le inteleaga mai bine. Oricum asta e doar o parere si e decizia ta daca vrei sa ti cont de ea sau nu.^_^

    • da, la inceput m-am gandit si eu la asta, dar am zis mai bine nu, doarece ar fi ciudat ca printre replicile lor sa se infiltreze si parerile mele, in care zic eu ca asi strica recenzia, pentru ca nu stiu inca sa ma exprim foarte bine. :)

  4. Sincer,am apreciat serialul…şi am adorat-o pe Mishil…

  5. ” Inima ta atat de fragila cuprinde un vis atat de curat…” – replica favorita. Intreg acest dialog este, de fpat, unul din favoritele mele. Citatele le-am prezentat si eu, in engleza, imi par ca suna muult mai bine.
    Fooooarte emotionant, Laura, tremur….Multumim din suflet! :X :X :X

  6. :X QSD :X
    Unul dintre cele mai frumoase dialoguri din tot serialul, dialogul final dintre mama si fiu :X
    Multumesc, Laura!

  7. Da… Multumesc, am cautat mult ca sa gasesc episodul :)

  8. ” In ceea ce priveste iubirea… Ce crezi tu ca este iubirea? Iubirea inseamna sa iei fara ezitare. Asta e iubirea! ” – MAGISTRAL

  9. Mi-shil: ”Ti-am spus asta pentru ca sunt ingrijorata. Am incercat sa castig oamenii, ca sa am un popor. Tu incerci sa castigi un popor ca sa poti avea o persoana… Sa ai o persoana drept scop e un lucru periculos.” – GENIAL
    - Laura, am postat fraza asta si pe facebook, sper sa nu te superi! :X :X :X
    - desi am urat o pe Mishil atunci pentru sufletul lui Bidam, grandioasa ei minte, ca de obicei, graieste adevarul… Superbe cuvinte, bravo scenaristilor, din nou, pentru acest personaj!

  10. Da de unde, ma bucur ca iţi place :)

  11. Aici Mishil cred ca a prevestit intamplarile din viata lui Bidam, sau cu mintea ei stralucita a vazut unde va ajunge iubirea lui pentru Deokman… Da, nu a reusit sa imparta cu nimeni, dar nu a putut sa pastreze nici pentru el.

  12. superb!!!! iti multumesc din suflet pentru ca ai amintit de acest dialog!!! a fost preferatul meu din intreg serialul… si m-a facut sa ma emotionez si acum cand l-am citit… ce puternica si inteleapta era Mishil… si ce suflet pur avea Bidam…

    absolut superb!!!!

    • ma bucur enorm ca va place

Leave a Comment