Sacrificiu si speranta

Written by laura_scumpika07. Posted in Recenzii utilizatori

Sacrificiu si speranta

Published on iulie 24, 2011 with 13 comentarii

M-am casatorit cu Shingwi Ghan si l-am mintit pe Soo Ro ca ma face fericita, doar ca sa-l scutesc de toate acele sentimente de ingrijorare care i se citesc in ochii si pentru al proteja. Nu-mi vine sa-mi cred ochilor ca ma aflu in satul Shingwi, ca sotie a capeteniei, imbracata intr-o matase frumoasa, dar care ma face sa-mi fie rusine in cetate, cand foarte multe voci spun dispretuitor: ” Uitati-va ce ingamfata e…” sau : ”Cum a putut face asta?”, ”Ce ar fi spus mesterul Jobang despre asta?”…. dar nu ii invinovatesc pe ei, ba chiar ii inteleg, pentru ca aceleasi intrebari mi le pun si eu…

Image and video hosting by TinyPic

I-am explicat lui Soo Ro ca am facut-o ca sa-l apar, dar nu stiu daca ma va ierta vreodata… nici eu n-as  face-o …. Nu ma pot ierta eu, pe mine insami, asa ca nu ma pot astepta sa ma ierte ceilalti…

Image and video hosting by TinyPic
Sunt constienta si mi se frage inima cand stiu ca Shingwi Ghan doar profita de mine doar pentru a fi mai aprope de Soo Ro. ” Daca nu ii poti invinge, alatura-te lor…” Acum imi dau seama ca e o prostie, si nu ma pot increde in vorbele dusmanului, dar nici nu pot fi indiferenta cand este vorba de siguranta fiului meu, pentru care mi-as da si viata pentru a-l sti intr-un loc sigur. Dupa asta, nici nu mai stiu cum pot da ochii cu el… oare ce crede?
Image and video hosting by TinyPic
Nu-mi pot imagina ce ar spune JoBang despre toate astea… el cred ca e singurul care ma intelege si care ar face la fel pentru Soo Ro.
Image and video hosting by TinyPic
Acum, in inima mea si-a mai gasit locul un necaz: am aflat ca Soo Ro nu este fiul meu… Cum a putut JoBang sa nu-mi spuna ceva atat de important? De fapt, nu ar fi putut… a incercat sa-mi spuna… dar nu i-am dat voie. I-am spus ca nu mi-as vedea viata fara fiul pe care stiam ca si el si-l doreste. Toata viata am trait in minciuna… Imi simt inima cu o pata neagra… e durerea pentru fiul ce l-am crescut de mic, si m-am amagit singura ca e fiul meu… dar nu pot accepta asta. ”Mama…” cuvantul acesta rostit de Soo Ro imi suna in sufletul pustiu, bantuit de suferinta. Dar dincolo de toti si toate, e o raza de lumina… Aceea este iubirea pe care nu multe mame o inteleg, dar un lucru este sigur: nu imi pare rau… nu imi pare rau ca am crescut copilul altcuiva si am crezut ca este al meu atatia ani, si… nu-mi pare rau ca ma straduiesc si m-am sacrificat pentru el.
Image and video hosting by TinyPic

Regret doar un singur lucru… Faptul ca nu mai pot fi alaturi de el… consider ca mi-am facut datoria de femeie, datoria de sotie, dar mai ales datoria de mama… Da! Asa ma simt… ma simt adevarat lui mama, si sufletul meu se bucura ca nici el nu mai traieste in minciuna si si-a cunoscut in cele din urma adevarata familie. Atata timp cat el poarta numele dat de tatal lui, sotul meu, eu il simt fiul meu cu sufletul, ceea ce e mai important decat a fi fiul meu legal. Acum, cu durere in adancul inimii pot rosti cu tot sufletul impacat, tremurand: ”Soo Ro, sper sa-ti implinesti visul… Dragul meu Soo Ro care m-a considerat mama lui… am fost cu adevarat fericita. Soo Ro… te rog, iart-o pe mama ta. Adio… Soo Ro”

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

13 comentarii

There are currently 13 comentarii on Sacrificiu si speranta. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Da… e dragutza relatarea dar… aja a fost sa fie .Desi poate uni o iubim mai mult pe mama adevarata a lui Suro…aceasta doamna a fost aproape de Suro si l-a iubit mult si s-a sacrificat pentru el.

  2. :) da, ma surprins si pe mn ca a facut asta

  3. Chiar nimeni in afara de Alexa nu citeste recenzia asta?

    • in afara de mine si tine… nush…;))

  4. Laura,felicitări pentru recenzie!

  5. laura scz abia acum am intrat pe kf:D dar e o munca depusa si trebuie felicitata!
    sincer imi pare rau pentru ce a ajuns in ultima perioada a veti singwi gan un nemernic ce a facut-o sa sufere enorm de mult :(imi pare rau de ea am plans cand a murit mai ales ca in acea seara trebuia sa moara altcineva in locul ei:((
    Vot!

  6. ^_^ asa-i cand ai prietenii alaturi, multumesc :)

  7. Am îndrăgit-o pe doamna Jobang şi am regretat decizia pe care a luat-o :(

  8. Perspectiva pe care ai abordat-o cofirma modul cum am vazut cu totii actiunile fara de cuvinte si explicatii ale mamei lui Soo Ro. Modul de expunere este unul bun. Primesti un vot si toata aprecierea mea^^

  9. Laura, lumea este plecata pe timp de vara, deci mai putini vizitatori pe blog. Nu te supara pentru voturile & comment urile putine. Te pup! O vara frumoasa in continuare!

  10. Avand in vedere alte recenzii,cu multe com, n-as fi de acord, o vara placuta si voua:-)

  11. Laura, ai dreptate in tot ceea ce ai scris, mama lui Suro este iubirea materna intruchipata. Saracuta, cred ca era in marginea prapastiei sufleteste, cand ultimele cuvinte ale lui Shingwi Ghan au impins-o. Sa afle ca a trait cu ucigasul sotului ei mult iubit, care vrea sa-l omoare si pe cel care o iubeste ca propriul fiu! Nu e de mirare ca nu a mai suportat si a pus capat zilelor, oricum triste si fara speranta pentru a proteja pe Suro. Vot, Laura!

  12. ms :*

Leave a Comment