Ochii negri stralucitori (5)

Written by laura_scumpika07. Posted in Recenzii utilizatori

Ochii negri stralucitori (5)

Published on iunie 28, 2011 with 11 comentarii

… Cu totii am indragit privirea blanda a lui Cheon-myung si ochii negri care au avut parte de multe obstacole ale vietii, dar au reusit sa gaseasca un motv pentru a zambi, dar a fost prea tarziu.

Image and video hosting by TinyPic

Ochii ei au aratat ca era de multe ori copilul care nu facea fata tuturor rautatilor din palat. Mai mereu aceasta era victima comploturilor si luptelor de putere a celor rai.

In privirea calda, puteai vedea ca prima data a esuat din punct de vedere sentimental. A iubit un general care a murit in razboi, si la o varsta foarte frageda a aparut Chun-chu. Mai apoi si-a regasit linistea alaturi de Yu-shin, dar nu a primit acelasi raspuns din partea lui.

Privirea ei nu putea sa dea cartile pe fata nici macar familiei. Chiar daca era foarte apropiata de Maya, ea nu i-a spus de ce a plecat la templu dintr-o data sau ca avea sa aiba un fiu.

Image and video hosting by TinyPic

Cheon-myung nu este descrisa foarte bine, dar abia in mometul mortii ei si-a impartasit sentimentele. Atunci i-a marturisit lui Yu-shin ce tineau ascuns ochii ei si a stiut ca este timpul ca Deok-man sa se bucure si ea de statutul de printesa. Momentul mortii lui Cheon-myung este unul dintre cele mai emotionante clipe pe care toti le-am trait pe parcursul filmului. Ochii negri au avut parte de o moarte dura, neasteptata, dar pe care a decis sa o infrunte. Ochii negri au indurerat inimile intregului palat, s-a plans dupa ei, si s-au pretuit abia dupa ce au fostinchisi pentru totdeauna.

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

11 comentarii

There are currently 11 comentarii on Ochii negri stralucitori (5). Perhaps you would like to add one of your own?

  1. 1? Da! multumesc de recenzie KF, credeam ca nu mai apare

  2. Saraca Cheonmyeong, a trait toata viata intr-o colivie de aur iar primul ei zbor afara a si provocat moartea. Cred ca a fost fericita numai la inceputul mariajului dar numai pentru un scurt timp, si apoi la sfarsitul vietii, cand si-a regasit sora geamana. Ai scris o recenzie de suflet Laura si Vot!

  3. foarte frumos…desi nu am vazut filmul descrierea ta e foarte frumoasa…VOT!!!!!!!!!

  4. N-am vazut serialul, din pacate! :(

    Multumim, Laura! Felicitari! :D:*

  5. ms :) :) ^^

  6. La scena din ultima poza Yushin m-a enervat la culme!
    Fata aia ii spunea ca il iubeste cand era pe moarte si el era rece ca un perete….
    Mi-a placut personajul!

  7. Foarte frumos,Laura ^ ^
    Episodul cand Cheon-myeong a murit a fost cu adevarat foarte emotionant..Am plans mult!! T__T
    Vot ^ ^

    P.S Momentan revad My Princess in care joaca Park Ye Jin (Cheon-Myeong) si nu-mi vine sa cred cat de diferita poate fi in rolul lui Yoon Joo fata de cel jucat in Queen Seon Deok….iar ochii negrii stralucitori pe care i-ai descris mai sus parca nici nu exista…^ ^

  8. asta e atoria unui actor, sa aiba nenumarate fete :) ;) T__T

  9. da si eu am plans mult cand a murit, poate ca si ceilati erau distrusi si imi amintesc cum a strivit alcheon acele violete in mana! emontionanta secventa!

  10. aha, cum o aduceau in chestia aia, si ea era moarta :)) =))

Leave a Comment