Bobocii serialului coreean (2) – Jo Jeong Eun

Written by eui_bin. Posted in Recenzii utilizatori

Bobocii serialului coreean (2) – Jo Jeong Eun

Published on mai 18, 2011 with 12 comentarii

Image and video hosting by TinyPic

O fetita, deja adolescenta foarte draguta ce a reusit sa prezinte in intreaga lume tara ei minunata prin rolul pe care l-a jucat in serialul Dae Jang Geum, in primele episoade. O cunoaste aproape intreaga lume din Orientul indepartat pana in tarile islamice si dincolo de Atlantic.
Este nascuta in anul 1996 pe data de 10 martie in orasul Seul. In lista pasiunilor ei pe primul loc este muzica (karaoke si auditie). A debutat in anul 2003 in serialul Dae Jang Geum la postul de televiziune MBC.
Image and video hosting by TinyPic

A jucat in multe seriale, seriale care au avut succes atat in Coreea de Sud cat si peste granitele Tarii diminetilor linistite:
Dupa cum am spus un pic mai sus, ea a debutat ca micuta Jang Geum in serialul Marea Jang Geum care a fost difuzat si in Romania nu doar o data ci de doua ori! Tot in acest an ea a jucat si in serialul Casa Apgujeong, dar la postul de televiziune SBS.
Luand o pauza de 4 ani, dar participand la diverse scurtmetraje ea a aparut in faimosul serial The King and I, din anul 2007, postul de televiziune SBS.

Image and video hosting by TinyPic

Anul trecut, ea a aparut in serialul Secret Investigation Record si in serialul King of Banking, Kim Tak Gu, de la postul de televiziune KBS2.
Image and video hosting by TinyPic
Poster-ul serialului Secret Investigation Record

Image and video hosting by TinyPic
Poster-ul serialului King of Baking, Kim Tak Gu

Tanara actrita dispune si de o voce cristalina, plina de… copilarie, urmatorul clip va fi un argument al afirmatiei mele:

Jeong Eun are un CV cu adevarat amplu si plin de succes, dupa cum am vazut in serialul Giuvaierul Palatului, talentul sau este uimitor. Chiar daca a avut un rol de copil orfan, aparent un rol simplu, in esenta acesta a fost dificil, ea fiind nevoita sa invete replici grele, ample impresionand nu doar personajele serialului dar si actorii care interpretau acele personaje. Pe parcursul anilor ea a evoluat si prestatia sa a devenit din ce in ce mai perfecta.
Cu siguranta parintii, prietenii, bunicii, toti sunt mandri de ea si se incred in talentul ei!

Va urma!

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

12 comentarii

There are currently 12 comentarii on Bobocii serialului coreean (2) – Jo Jeong Eun. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Micuta Janggeum!!! Preferata mea! Ii doresc toate cele bune si sigur o sa mai vedem in roluri foarte reusite ca astfel este felul ei de a juca!

  2. Si desigur VOT, Robert!

  3. Micuta a crescut si va ajunge o mare artista…ii doresc succes in drumul
    pe care il va lua in viata…Vot!

  4. ii dorim mult succes, caci talentata este indeajuns ;)

  5. micuta mea preferata!!! cand o sa am mai mult timp cu siguranta voi vedea si alte filme in care micuta dragalasa a jucat!

  6. am vazut si clipul..wooow ai sa nu o recunosc pe micuta! e o adevarata domnisoara!!! vorbeste engleza foarte bine si are o voce minunata!

    Micuta Janggeum saranghae!

  7. Mai, mai sa n-o recunosc in clipul de mai sus!!
    Ce mare s-a facut ^ ^ si foarte frumoasa :D
    Multumim Robert pentru recenzie :)

  8. Si vot ^ ^

  9. micuţa “ţangâma” este de-o seamă cu băiatul meu. ce frumoasă s-a făcut!

  10. Eu n-am avut ocazia să o urmăresc în “Giuvaierul Palatului”, de fapt în niciun film de până acum. Dar cred că a făcut o treabă bună şi a plăcut indiferent de rol, aşa cum reuşesc toţi coreenii. Sunt extraordinar de expresivi şi asta se vede la tot pasul.

    Felicitări pentru recenzie! “Micutei Janggeum” mult succes pe viitor! Ţie Robert, multă inspiraţie pentru următoarele scrieri şi mulţumim pentru informaţii! ^_^

  11. Bra-vo Ro-bi! imi place! atat recenzia cat si actrita. si ce repede trece timpul! ce mica era in film si acum….

  12. E foarte draguta Jo Jung Eun, imi place mult de ea.
    Am vazut clipul de pe youtube cu fata care canta si mi s-a parut mult schimbata. Am cautat informatii pe net si am aflat ca este vorba despre o alta fata cu numele Jo Jung Eun.
    In prezent aceasta fata ar avea 29 de ani si a jucat in 2004 in piesa de teatru ” Beauty and the Beast ” .

Leave a Comment