Dodam Sambong

Written by criblalily. Posted in Recenzii utilizatori

Published on noiembrie 02, 2010 with 14 comentarii

Image and video hosting by TinyPic
Dodam Sambong se află în apropiere de oraşul Danyang, provincia Jeolla şi reprezintă triunghiul amoros tipic în Coreea: soţul, soţia şi concubina lui. Vârful cel mai mare, care măsoară aproximativ 20 de metri înălţime, cu un pavilion în partea de sus, reprezintă soţul, în timp ce primul vârf mai mic de lângă soţ este soţia, iar vârful cel mai mic, aflat de cealaltă parte a soţului, este concubina.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Conform legendei, soţia nu a putut să dea naştere unui fiu, astfel încât soţul şi-a găsit o concubină pentru ai face un fiu. Soţia s-a supărat, iar din acest motiv ea se află mai departe de soţ decât concubina.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Dacă vă uitaţi la soţie dintr-un anumit unghi şi vă folosiţi imaginaţia, veţi vedea că soţia a fost atât de supărată pe soţ încât s-a întors cu spatele la acesta.
Image and video hosting by TinyPic

Despre koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

14 comentarii

There are currently 14 comentarii on Dodam Sambong. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. foarte interesanta legenda si asocierea dintre natura si fiinta omeneasca. cred ca nu mai e valabil in viata de azi acest aspect al convietuiri

  2. frumos, ca de obicei … vot

  3. ce interesanta legenda! Asa pot explica ei triunghiul amoros?Macar este la “lumina zilei”,nu ca in zilele noastre…Oricum exprimarea prin natura este spectaculoasa si cred unica…Vot!

  4. frumoasă parabolă şi plină de învăţăminte…
    vot.

  5. Frumoasa legenda!Acum chiar daca as vedea pe fata la cineva(nu la mine)un un menage en trois,parca nu as mai fi asa de reticenta ,dupa ce am vazut ca asa e modelul ,din vremuri stravechi,doar nu am sa ma opun eu!hi hi hi !

  6. fetele pupici!
    triunghiurile amoroase se mai practică şi în ziua de azi peste tot în lume, dar nu neapărat cu acelaşi scop (adică acela de a avea un fiu)…hihihi!

  7. imi place povestea. vot

  8. Biata sotie,trebuie sa o intelegem,nu?Cine ar accepta o concubina,in ziua de azi?

  9. foarte frumos.. un vot si de la mine… ;)

  10. Is curioasa daca macar concubina i-a facut un copil, desi tind sa cred ca nici ea, ca altfel mai vedeam poate un varf mai mic :)) votat

  11. Frumoasa zona :)

  12. vă pupă criblalily!!!
    HAHAHA!! Ramona, cred că între timp copilul a crescut şi a părăsit cuibul!!!

  13. frumoasa legenda dar si imaginile
    vot

  14. Multumesc cri!!!Imaginile sunt superbe!!!Vot!!

Leave a Comment