User: Parola: | |

Termeni si conditii

LG Electronics Romania desfasoara in perioada 24 iunie - 31 decembrie un concurs in mediul online, in cadrul clubului Koreafilm.ro. Concursul este disponibil public la adresa www.koreafilm.ro/club. LG Electronics Romania este proprietarul www.koreafilm.ro/club, parte a paginii de internet www.koreafilm.ro. Orice utilizare a acestui website sau a serviciilor sale va fi considerata un accept al termenilor si conditiilor continute.

Continutul www.koreafilm.ro/club sau www.koreafilm.ro poate fi vizualizat numai pentru folosinta personala a utilizatorului website-ului, lipsita de intentie comerciala.

Participantii nu au limitare de varsta!

Toate drepturile de copiere, reproducere si distributie sub orice forma sunt rezervate si apartin LG Electronics Romania, in conformitate cu legislatia in vigoare. Utilizand acest site si pagina de club, acceptati sa nu reproduceti, duplicati, copiati, vindeti, revindeti sau sa nu exploatati nici o parte a serviciilor, folosirea serviciilor sau accesul la serviciile puse la dipozitie de LG Electronics Romania prin intermediul www.koreafilm.ro si www.koreafilm.ro/club. In cazul preluarii de informatii, aceasta se va face cu acordul firmei LG Electronics Romania.

Firma LG Electronics Romania nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici un fel de daune sau neajunsuri rezultate in urma unor disfunctionalitati ale site-ului si ale paginii de club koreafilm, suspendarea unor servicii, erorile aparute in materiale, viteza de transfer a datelor sau lipsa emisiei online. Sunteti de acord ca LG Electronics Romania nu este raspunzatoare fata de dumneavoastra sau orice terta persoana sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul www.koreafilm.ro si www.koreafilm.ro/club.

Sunteti de acord SA NU folositi site-ul, club-ul si serviciile puse la dispozitie prin intermediul sau pentru a:

1. incarca, publica sau transmite in alt mod orice continut care este ilegal, defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica, discrimninare de orice fel sau este in alt mod ofensator; incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate)

2. va angaja in activitati comerciale, in lipsa permisiunii administratorului www.koreafilm.ro si www.koreafilm.ro/club, prin oferirea spre vanzare a oricaror produse sau servicii.

LG Electronics Romania isi rezerva dreptul de a modifica acest document in orice moment si in orice fel. Modificarile vor intra in vigoare din momentul in care vor fi introduse in prezentul document. De aceea, va invitam sa-l recititi periodic. Daca, in orice moment, nu mai acceptati in intregime termenii si conditiile aveti posibilitatea de a nu mai utiliza www.koreafilm.ro si www.koreafilm.ro/club.

Linkuri recomandate
  • Facebook
  • koreafilm.ro