User: Parola: | |

Regulament concurs Comentatorul Anului

ART. 1. Organizator
(1) Organizatorul concursului din cadrul www.koreafilm.ro/club (denumit in cele ce urmeaza „Concursul”) este LG Electronics Romania SRL, denumit in cele ce urmeaza „Organizatorul”, cu sediul central in Bucuresti, Sos. Bucuresti - Ploiesti nr. 17-21, et. 5, sector 1, inregistrat ca operator de date la ANSPDCP cu notificarea nr. 743.
(2) Decizia de derulare a acestui Concurs conform regulilor din prezentul regulament este finala si obligatorie pentru toti participantii. Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament oficial (denumit in continuare „Regulament Oficial”), prin intocmirea unui act aditional.
 
Art. 2 Durata concursului
(1) In perioada 15 aprilie (ora 00:00) – 15 decembrie 2011 (ora 23.59.59), se va derula concursul Comentatorul Anului, in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial pe intreg teritoriul Romaniei.
(2) Orice comentariu postat in intervalul mentionat va intra intr-un proces prin care fiecarui user care comenteaza pe site-ul koreafilm.ro i se va atribui si cumula un numar de puncte, aferente numarului de comentarii postate.
 
Art. 3 Drepturile de participare
(1) Campania se adreseaza tuturor persoanelor fizice cu domiciliul stabil/resedinta in Romania si care accepta termenii si conditiile prezentului Regulament (denumite in continuare "Participanti"). Pentru a se inregistra in acest Concurs, persoanele trebuie sa isi creeze un cont in pagina de club www.koreafilm.ro/club, in cadrul sectiunii "Contul meu".
(2) Nu pot participa la aceast Concurs angajatii companiei LG Electronics Romania, angajati ai Mather Communication SRL, ai OgilvyOne SRL, ai Ogilvy Action SRL, ai Senior Interactive SRL, precum si ai altor companii implicate si nici membrii familiilor tuturor acestora (copii, parinti, frati/surori, sot/sotie).
(3) Organizatorul isi rezerva dreptul de a inlatura orice tentativa de frauda prin restrictionarea accesului de a participa la acest Concurs a persoanelor care incearca sa fraudeze.
 
Art. 4 Mecanismul de desfasurare a concursului
(1) Acest concurs se desfasoara pe site-ul www.koreafilm.ro
(2) Fiecare participant care si-a creat un cont pe pagina www.koreafilm.ro/club trebuie sa acceseze pagina www.koreafilm.ro/club sa se inregistreze cu numele de utilizator si cu parola proprie, sa acceseze pagina www.koreafilm.ro si sa comenteze articolele autorilor KoreaFilm postate pe site-ul www.koreafilm.ro.
(3) Prin postarea de comentarii la articole cat mai diverse postate de autorii KoreaFilm pe pagina www.koreafilm.ro, participantii cumuleaza puncte si intra intr-un top care va fi afisat periodic, pe pagina www.koreafilm.ro. Nu se vor cumula puncte pentru comentarii la recenziile inscrise in concursul de recenzii.
(4) Toti participantii intra in finala trimestriala (3 finale anuale pe perioada concursului) prin urmatorul mecanism:
-fiecare participant trebuie sa posteze comentarii la articolele autorilor KoreaFilm
-fiecare participant poate posta un numar nelimitat de comentarii, dar acestea trebuie postate la diverse articole
-se va crea astfel un top al celor mai activi comentatori pentru fiecare din cele trei perioade trimestriale distincte 15 aprilie - 30 iunie; 1 iulie - 30 septembrie; 1 octombrie - 15 decembrie
-dupa realizarea topului celor mai activi comentatori pentru fiecare perioada, redactia KoreaFilm va selecta un finalist
-acesta va concura cu ceilalti finalisti alesi printr-o procedura identica, in intervale diferite.
-Castigatorul concursului Comentatorul anului se va selecta dintre finalistii trimestriali, prin votul utilizatorilor, in luna decembrie 2011.
 
Linkuri recomandate
  • Facebook
  • koreafilm.ro