User: Parola: | |

Regulament

ART. 1. Organizator
(1) Organizatorul concursului din cadrul www.koreafilm.ro/club (denumit in cele ce urmeaza „Concursul”) este LG Electronics Romania SRL, denumit in cele ce urmeaza „Organizatorul”, cu sediul central in Bucuresti, Sos. Bucuresti - Ploiesti nr. 17-21, et. 5, sector 1, inregistrat ca operator de date la ANSPDCP cu notificarea nr. 743.
(2) Decizia de derulare a acestui Concurs conform regulilor din prezentul regulament este finala si obligatorie pentru toti participantii. Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament oficial (denumit in continuare „Regulament Oficial”), prin intocmirea unui act aditional.
 
ART. 2 DURATA CONCURSULUI SI ARIA DE DESFASURARE
(1) Concursul organizat si desfasurat in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial pe intreg teritoriul Romaniei, va incepe la data de 1 Aprilie 2011 (ora 16:00:00) si se va incheia la data de 31 decembrie 2011 (ora 23:59:59), inclusiv. Orice recenzie postata sau recenzie votata dupa data de 31 decembrie 2011 (ora 23:59:59) nu vor fi luate in considerare.
(2) In situatia in care Organizatorul decide sa scurteze/sa prelungeasca acest Concurs, acest fapt va fi adus la cunostinta publica in modalitatile prevazute la Art. 4.
(3) Toate premiile acordate in cadrul acestui Concurs trebuie sa fie revendicate in conformitate cu prevederile prezentului Regulament, in caz contrar acestea nu mai sunt datorate de catre Organizator.
 
ART. 3 DREPTUL DE PARTICIPARE
(1) Campania se adreseaza tuturor persoanelor fizice cu domiciliul stabil/resedinta in Romania si care accepta termenii si conditiile prezentului Regulament (denumite in continuare „Participanti”). Pentru a se inregistra in acest Concurs, persoanele trebuie sa isi creeze un cont in pagina de club www.koreafilm.ro/club, in cadrul sectiunii “Contul meu”.
(2) Nu pot participa la aceast Concurs angajatii companiei LG Electronics Romania, angajati ai Mather Communication SRL, ai OgilvyOne SRL, ai Ogilvy Action SRL, ai Senior Interactive SRL, precum si ai altor companii implicate si nici membrii familiilor tuturor acestora (copii, parinti, frati/surori, sot/sotie).
(3) Organizatorul isi rezerva dreptul de a inlatura orice tentativa de frauda prin restrictionarea accesului de a participa la acest Concurs a persoanelor care incearca sa fraudeze.
 
ART. 4. REGULAMENTUL CONCURSULUI
(1) Concursul se va derula conform cu prevederile prezentului Regulament Oficial (in cele ce urmeaza „Regulament”), acesta fiind obligatoriu pentru toti participantii.
(2) Regulamentul Concursului este disponibil pe perioada de desfasurare, pe site-ul
(3) Organizatorii isi rezerva dreptul de a completa si/sau schimba prezentul regulament pe parcursul derularii concursului, completarea si/sau modificarea urmand a fi adusa la cunostinta publicului prin modalitatile prevazute la alin. (2), din prezentul articol.
 
ART. 5 MECANISMUL DE DESFASURARE A CONCURSULUI
(1) Acest Concurs se desfasoara prin intermediul site-ului www.koreafilm.ro/club.
(2) Fiecare Participant, care si-a creat un cont pe pagina mentionata la alin. 1, trebuie sa acceseze pagina www.koreafilm.ro/club, sa se inregistreze cu numele de utilizator si cu parola proprie, sa acceseze pagina de blog www.koreafilm.ro/blog si sa posteze recenzii in sectiunea “Recenzii utilizatori” si sa voteze recenziile postate de alti participanti.
(3) Prin postarea de recenzii si votarea recenziilor, participantii acumuleaza puncte si intra in Concurs.
(4) Pentru a putea participa la Concurs, persoanele trebuie sa aiba un cont personal valid pe care il pot obtine astfel:
- participantii trebuie sa acceseze sectiunea “Contul meu” din pagina www.koreafilm.ro/club
- trebuie sa completeze un formular de inscriere care contine urmatoarele informatii: username, password, e-mail, numar de mobil, oras, varsta, sex, data nasterii.
- dupa completarea formularului de inscriere, datele urmeaza sa fie validate de catre Organizator. Fiecare participant al carui cont a fost validat, va primi un email la adresa specificata in formular care va contine un link.
- pentru a activa contul personal, participantul ce a primit email de validare trebuie sa acceseze link-ul din email iar activarea se face in mod automat.
(5) Toate persoanele care au un cont valid si activ se considera membri ai clubului www.koreafilm.ro/club. Pentru a putea participa la Concurs, fiecare membru trebuie sa posteze cel putin o recenzie, care va fi aprobata de catre organizator pentru a fi considerata valida. Prima perioada de concurs va incepe in data de 1 Aprilie 2011 si se va incheia in data de 30 iunie 2011(3 luni); urmatoarea perioada de concurs va incepe in data de 1 iulie si se incheie in data de 30 septembrie 2011, iar ultima etapa de concurs incepe in 1 octombrie si se incheie in 31 decembrie 2011.
(6) Toti membrii care indeplinesc conditiile de participare mentionate la art. 5, alin. 2.3.4.5, se considera participanti si pot incepe sa acumuleze puncte pentru a putea castiga premii saptamanale si pentru a intra in tragerea la sorti pentru marele premiu ce se va oferi la finalul Concursului.
(7) Toti participantii (conform art. 5, alin. 5) pot acumula puncte astfel:
1. postare recenzii
 • fiecare participant trebuie sa posteze recenzii ale unor filme sau seriale coreene pe blogul www.koreafilm.ro/blog
 • un user poate posta o recenzie doar daca este logat
 • pentru a fi luata in considerare, fiecare recenzie trebuie aprobata in prealabil de administratorul site-ului www.koreafilm.ro/club
 • fiecare participant poate posta un numar nelimitat de recenzii in intervalul de derulare a concursului
 • fiecare recenzie validata de catre administratorul clubului www.koreafilm.ro/club are o valoare de 1 punct
2. votare recenzii
 • fiecare participant trebuie sa voteze recenzii postate de catre alti utilizatori pe blogul www.koreafilm.ro/blog
 • un user poate vota o recenzie doar daca este logat
 • un user poate vota oricat de multe recenzii doreste, dar nu poate vota de 2 ori aceeasi recenzie
 • un user nu poate vota o recenzie postata de el insusi
 • un user poate vota doar recenziile postate in perioada de 3 luni de concurs in care se afla, conform Art. 5 alin 5.
 • la finalul perioadei de 3 luni de concurs, se va face un clasament al recenziilor in functie de numarul de recenzii postate si de numarul de voturi primite pentru propriile recenzii
 • fiecare recenzie votata are o valoare de 1 punct
 
(8) In cazul in care mai multi membri inregistreaza acelasi punctaj, departajarea se va face in functie de recenzia care a acumulat punctele cel mai devreme in timp (Ex: 30 de puncte inregistrate pe data de 27 septembrie la ora 12.00 castiga fata de 30 de puncte inregistrate 30 septembrie la ora 18.00)
 
(9) Punctajul acumulat in prima perioada de 3 luni de concurs se va reseta in mod automat la fiecare primei perioade de concurs.
(10) La finalul fiecarei perioade de concurs(3 luni) castigatorii vor fi validati de catre Organizator
- fiecare castigator va primi un email de la Organizator in care li se vor solicita urmatoarele informatii personale: nume si prenume reale si adresa postala
- fiecare castigator are obligatia de a raspunde Organizatorului pentru a fi validat, in termen de 3 zile
- in cazul in care castigatorul nu raspunde in termen de 3 zile, acesta isi pierde statutul de castigator
- urmatorii clasati ca punctaje, vor deveni automat castigatori, in functie de punctajul acumulat in saptamana respectiva
(11) Anuntarea castigatorilor in sectiunea denumita “Castigatori” se va face in data de 10 iulie 2011 pentru prima perioada de concurs, 10 octombrie 2011 pentru a doua perioada de concurs si pe data de 10 ianuarie pentru ultima perioada de concurs, dupa ce acestia au fost validati
 
ART. 6 PREMII
(1) Fiecare participant are posibilitatea de a castiga premii garantate
(2) Premiile garantate sunt reprezentate de premiile ce se obtin la finalul fiecarei perioade de concurs
- locul 1: participantul care a obtinut cel mai mare punctaj calculat conform art. 5 va castiga 3 DVD-uri cu filme si o carte
- locul 2: participantul care a obtinut al doilea punctaj va castiga 2 DVD-uri cu filme si o carte
- locul 3: participantul care a obtinut al treilea punctaj va castiga 1 DVD cu un film si o carte
- locurile 4 - 10: participantii care au obtinut punctajele de pe locurile 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 vor primi fiecare cate 1 DVD cu un film
(4) Saptamanal se va afisa un top intermediar care va include primii 10 participanti cu numarul de puncte acumulate.
(5) Punctajele castigatorilor pe fiecare categorie de premii vor fi afisate la finalul perioadelor de concurs, in sectiunea denumita “Castigatori”
(6) Castigatorii se afiseaza in mod automat la finalul fiecarei perioade de concurs(de 3 luni), numai dupa ce castigatorii au fost validati
(7) Organizatorul isi ia angajamentul de a livra premiile castigatorilor la adresa si pe numele mentionate de acestia (conform art.5 alin 9 si art. 6, alin. 11)
(8) In cazul in care informatiile personale oferite de catre castigatori nu sunt reale, Organizatorul nu raspunde de nelivrarea premiilor
(9) In cazul in care, un castigator nu raspunde la email-ul trimis de catre Organizator in interval de o saptamana, Organizatorul nu mai are obligatia de a livra premiile respectivului castigator
(10) Valoarea totala a premiilor este de 805 RON (toate taxele incluse). Toate premiile sunt atribuite conform cu prevederile stipulate in prezentul articol si validate conform cu prevederile stipulate in Art 7.
 
ART. 7 CONDITII DE VALIDITATE
Validarea participantilor si a castigatorilor in Concursul derulat in cadrul www.koreafilm.ro/club se face astfel:
(1) Pentru ca o persoana sa poata participa la Concurs trebuie sa indeplineasca dreptul de participare de la art. 3, art.5 alin 4 si 5.
(2) Pentru ca un castigator sa fie considerat valid trebuie sa fie in conformitate cu art. 5, alin. 9
(3) Pentru ca un castigator sa intre in posesia premiilor trebuie sa fie in conformitate cu art. 5, alin. 10, 11 si 12.
 
ART. 8. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE
(1) LG Electronics Romania prelucreaz? date personale în conformitate cu Legea
677/2001, in calitate operator de date la ANSPDCP cu notificarea nr. 743
(2) Inregistrarea pe website-ul www.koreafilm.ro/club in scopul participarii la acest Concurs prezuma cunoasterea Regulamentului si acordul participantului cu clauzele acestuia.
(3) Tuturor participantilor la Concurs le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001.
(4) Prin trimiterea datelor personale Organizatorului Concursului, castigatorii sunt de acord sa fie inclusi in baza de date a companiei LG Electronics Romania (inregistrat ca operator de date la ANSPDCP cu notificarea nr. 743). Scopurile constituirii acesteia sunt: atribuirea premiilor si indepliniriea obligatiilor fiscale ale organizatorilor de concursuri, informarea acestora, prin diverse mijloace de comunicare (posta, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare), cu privire la Concursul derulat in cadrul www.koreafilm.ro/club sau alte actiuni desfasurate in viitor.
(5) Prin inscrierea in acest Concurs, participantii isi exprima acordul de a fi inclusi in baza de date construita cu scopul de a desemna, valida si atribui premiile acestui Concurs, de a realiza rapoarte statistice cu privire la participantii la Concursul derulat in cadrul www.koreafilm.ro/clubsi de informare ocazionala a acestora cu privire la Concursul din cadrul www.koreafilm.ro/clubsau alte actiuni desfasurate in viitor.
(6) LG Electronics Romania garanteaza confidentialitatea datelor cu caracter personal ale tuturor Participantilor. Datele cu caracter personal colectate in cadrul acestui Concurs nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor in care trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare.
(7) La cererea participantilor, adresata in scris catre Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr. 17-21, et. 5 Bucuresti, LG Electronics Romania se obliga:
- sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
- sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
- sa inceteze in mod gratuit prelucrarea datelor personale ale solicitantului.
(8) Acordarea premiilor se va face prin curierat rapid. Totodata, LG Electronics Romania poate solicita Participantilor acordul pentru a utiliza in mod gratuit, in diverse materiale tiparite si/sau video: numele, prenumele, orasul de resedinta. Participantii nu vor fi obligati sa isi exprime acest acord, acest lucru ramanand la libera lor alegere. In cazul in care participantii vor dori sa isi exprime acordul in acest sens, acest lucru va fi consemnat printr-o declaratie scrisa semnata de acestia.
Organizatorul se obliga ca orice dezvaluire catre public:
- sa se limiteze numai la castigatorii premiilor Concursului
- va include numai numele, prenumele, orasul de resedinta;
- toate inregistrarile fotografice, video sau de alta natura, vor fi realizate in scopuri publicitare in legatura cu Concursul.
 
ART. 9. RESPONSABILITATE
(1) Participarea la acest Concurs implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament.
(2) Organizatorii nu isi asuma responsabilitatea pentru:
- inscrierile dupa data de 31 decembrie 2011 ora 23:59:59;
- conturile care au fost create de catre orice persoana dar care nu si-a validat contul conform art. 5, alin. 4
- conturile care nu pot fi validate din motive tehnice
- situatiile in care datele personale furnizate de participanti si castigatori nu sunt valide si ca atare Organizatorul nu va putea raspunde castigatorilor la Concurs si nici nu va putea sa le livreme premiile.
- imposibilitatea participarii la acest Concurs a unor persoane datorita unor cauze care nu depind direct de ei, cum ar fi defectiuni tehnice ale furnizorului de servicii de Internet;
-eventualele cheltuieli suplimentare suportate de catre participanti in legatura cu acest Concurs.
(3) Organizatorul nu sunt responsabil pentru eventualele defectiuni tehnice ce apar independent de vointa Organizatorului care pot conduce la intreruperea functionarii canalului de inscriere in Concurs (website – www.koreafilm.ro/club). In eventualitatea unei astfel de intreruperi inscrierile se vor relua dupa remedierea defectiunilor.
 
ART. 10. INCETAREA CONCURSULUI
(1) Concursul poate inceta inainte de termen numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa lui, de a continua Concursul.
(2) In situatia avuta in vedere de art. 10 alin. 1, Organizatorul nu mai are nicio obligatie catre Participantii la Concurs, dupa cum nu are nicio obligatia de rambursare a unei sume sau plata unei sume cu titlu de despagubire sau altele asemenea.
 
ART. 11. LITIGIILE SI LEGEA APLICABILA
(1) Eventualele litigii aparute intre Organizator, pe de o parte, si Participanti, pe de alta parte, se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta cale nu este posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.
(2)Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea acestui Concurs.
(3)In cazul in care sunt identificate persoane care au influentat sau facilitat castigarea de premii necuvenite, Organizatorul are dreptul de a cere urmarirea in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente.
 
ART. 12. DIVERSE
(1) Toate materialele postate de catre Participanti pe pagina www.koreafilm.ro/blog, devin proprietatea KoreaFilm si pot fi folosite in comunicarile viitoare.
(2) Eventualele contestatii legate de derularea Concursului pot fi adresate telefonic la linia informativa 031 2283542 sau in scris la adresa koreafilmro@gmail.com si vor fi luate in consideratie pana la data de 14 mai 2012 inclusiv. Dupa aceasta data, Organizatorul nu va mai lua in considerare nici o contestatie.
(3) Participantii vor suporta costurile de folosire a Internetului pentru inscrierea si vizitarea paginilor de website www.koreafilm.ro/club si www.koreafilm.ro/blog
Linkuri recomandate
 • Facebook
 • koreafilm.ro