Ana-Maria Ruse [KF]

Busan International Film Festival 2013 (1)

Written by Ana-Maria Ruse [KF]. Posted in Actori, Film, Recenzii Koreafilm, Stiri, Stiri / noutati

Tagged: , , ,

untitled

Published on octombrie 07, 2013 with 13 comentarii

În fiecare an din 1996 încoace, în luna octombrie are loc la Busan Festivalul Internaţional de Film (BIFF), în cadrul căruia sunt prezentate cele mai bune filme asiatice, şi nu numai, în premieră mondială.

Anul acesta festivalul de la malul mării şi-a deschis porţile în 3 octombrie, şi va dura până în data de 12. O număr foarte mare de actori şi-au făcut apariţia în deschiderea oficială a festivalului, defilând pe covorul roşu. Protagonişti în filmele care vor rula pe marele ecran de la Busan, sau doar invitaţi de către oficiali, cu toţii au strălucit în lumina reflectoarelor.

Albul a fost culoarea predominantă în ţinutele actriţelor, care au făcut furori prin apariţiile lor, unele clasice şi aşteptate, altele surprinzătoare sau inedite. Ha Ji Won (The Huntresses), votată de către cititorii site-ului Hancinema, ca fiind cea mai frumoasă apariţie de pe covorul roşu, a sosit la Busan după o absenţă de 4 ani, deşi nu joacă într-un film care are premiera la BIFF.

So Yu Jin (Mai Ratima); ultimul ei film a avut premiera anul trecut la Busan.

Lee Tae Im (Punisher);

Lee Chae Yeong (Secretly Greatly);

Kim Sung Eun (A Wonderful Moment);

Kim Min Jeong (Queen of The Night);

Kim Yeon Joo;

Kang Ye Won (The Huntresses);

Jo Yeo Jeong (The Concubine);

Hwang In Yeong (The Hero);

Chun Woo Hee (Han Gong Ju), filmul a avut premiera la Busan pe 4 octombrie;

Yun Jin Seo (Shoot toward the Sun);

Hong So Ah (Mango Tree);

Jeon Hye Bin;

Lee Yeon Hee (Marriage Blue) a sosit la braţul lui Taecyeon, cu care face cuplu în filmul amintit;

Goo Hye Sun;

Ca de obicei, şi rochiile negre sunt foarte îndrăgite de actriţe, aşa că nu puteau lipsi de pe covorul roşu. Cea mai spectaculoasă rochie neagră a fost purtată de Kang Han Na;

Nam Gyu Ri (Heartless City);

Moon Jung Hee (Hide and Seek);

Clara (Ask This of Rikyu);

Kim Yoon Hye (Sonyeo), al cărei film a avut premiera mondială în 4 octombrie chiar la BIFF, şi-a etalat tatuajul de pe spate;

Jo Yi Jin (The Firstborn);

Roşu pe covorul roşu!

So Yi Hyun (Top Star) – filmul a avut premiera la Busan pe 5 octombrie;

Shin Ji Soo (The Hero);

Hwang Woo Seul Hye (Virgin Theory);

În diferite nuanţe de albastru au fost îmbrăcate:

Kim So Yeon (Two Weeks);

Kim Seon Ah (The Five);

Go Ah Ra (Papa);

Yoo In Na (Love Fiction),  Kim Yu Jeong (Commitment) şi Han Soo Ah (Mango Tree) au purtat rochii în nuanţe aurii, cea din urmă fiind foarte căutată de paparazii datorită rochiei foarte decoltate;

Kim Hyo Jin (Genome Hazard), al cărei film a avut premiera în 4 octombrie la Busan, şi Eom Ji Won (Wish) au purtat ambele rochii formate din alb şi negru;

În verde au fost îmbrăcate: Lim Sung Min (Perfect Number) şi Ye Ji Won (Sunhi) film prezent la BIFF în categoria Panorama.

Han Hyo Joo (Cold Eyes), Lee So Yeon (Ruby Ring) şi Shim Yi Young (The Suspicious Housekeeper) au purtat roz pe covorul roşu.

Dacă am ratat pe cineva, vă rog să-mi atrageţi atenţia, şi completez! ^^ Urmează lista actorilor prezenţi pe covorul roşu :)

Surse: Hancinema, Naver, BIFF, Asianwiki.

Despre Ana-Maria Ruse [KF]

Ana-Maria Ruse [KF]

Browse Archived Articles by Ana-Maria Ruse [KF]

13 comentarii

There are currently 13 comentarii on Busan International Film Festival 2013 (1). Perhaps you would like to add one of your own?

  1. multumim frumos Ana ptr. minunata prezentare de moda a covorului rosu de la Busan, ii putem spune asa, nu? foarte spectaculos articolul.
    cu ceva exceptii, mi-au placut enorm rochiile, unele sunt cu foarte bun gust atat culoarea aleasa, modelul si decolteurile (de toate felurile) mai discrete.
    sper sa avem si castigatori pe masura prezentei artistilor.
    abia astept prezentarea barbateasca a covorului rosu

    • Sper sa nu fi ratat pe nimeni, desi cred ca am facut-o, dar nu gasesc poze cu toata lumea…:( Mi-as dori sa mai postez poze si cu actritele, ele au purtat cred 3-4 tinute diferite de-a lungul zilelor, din 3 oct. pana acum, pentru ca sunt tot felul de evenimente in cadrul BIFF.

  2. Multumesc pentru prezentare Ana! Sunt toalete pe care le-am vazut pe Hancinema, sunt si necunoscute, dar toate-s foarte frumoase.

    • Da, vazute de aproape sunt foarte deosebite, materiale si modele superbe :) Imi plac ft multe dintre ele!

  3. Ma bucur pentru Ha Ji Won ca a primit premiul pentru cea mai bine imbracata actrita :) Imi place foarte mult si rochita lui Kim Yu Jeong, ea e favorita mea dintre tinerele actrite

  4. Astept si recenzia despre actori! Am vazut cateva imbracaminte destul de ciudate :)

  5. Frumos articolul si ingenios ca le-ai pus pe culori. Frumoase actritele si frumoase tinutele lor. Cea care nu mi-a placut, in schimb, este cea purtata de Nam Gyu Ri, nu i se potriveste deloc. Sau poate ca nu e pe gustul meu…

    • Sincera sa fiu, si mie mi s-a parut ca nu i s-a potrivit…

  6. Imi place mai deosebit rochia lui Lee Chae Yeong, in special umarul si maneca, e diferita si foarte frumoasa!

  7. Mulţumim pentru articol Ana, şi mie mi-a plăcut cel mai mult de Ha Ji Won, e superbă, în rest cam toate rochile mi-au plăcut cu unele excepţii, sunt foarte elegante şi Kim Yu Jeong e superbă în rochiţa aceea :)

  8. Multumesc pt articol, Ana! Actritele, toate au fost elegante in felul lor, mie cel mai mult mi a placut HJW, dar mi-a placut si Han Hyo Joo, Lee YeonHee, Kim Yu Jeong si So Yi Hyun!

  9. Tinutele ,violet,rosu scurt si albastru cu negru ,nu cred ca le-a avantajat pe actrite,au scos in evidenta niste picioare nu prea frumoase,ajutate de niste incaltari bune de dus pe tarla cu ele! Restul impecabile,clasa ,rafinament,suavitate!

Leave a Comment