koreafilm

Jumong – Episodul 53

Written by koreafilm. Posted in Jumong, Povestea

Tagged: ,

473

Published on februarie 03, 2011 with 478 comentarii

Generalul Puyeo ii face cunoscut lui Ju Mong ca, desi a fost trimis de Dea So sa-l omoare, el este acum in slujba Regelui si va lupta sa preia controlul asupra celor 4 feude.

Seollan o imbraca in haine de servitoare si o ameninta pe Domnita Ye So Ya ca il va omori pe Ju Mong, iar pe ea o va lasa in viata pentru a o face servitoarea sa.


Soldatii fideli regelui primesc porunca sa preia controlul palatului si sa-i aresteze pe toti sustinatorii lui Dae So. In acelasi timp, Primul Ministru ii convoaca in secret pe toti ministrii pentru a le prezenta panul sau de reinstalare a regelui.

Dae So se opune prin forta, dar in cele din urma este nevoit sa se predea impreuna cu regina Won Hu. Regele preia puterea si decide sa-l intemniteze pe Dae So pana se linistesc spiritele, iar regina este tinuta ostatica in camera ei.


Regele Geum wa se angajeaza sa scoata Puyeo din situatia critica in care se afla.

Regina afla ingrozita ca unchiul sau, Maga a fost ucis, iar feudele au trecut sub controlul Regelui.

In tot acest timp, Young Po si sfetnicul lui stau ascunsi de frica  Regelui. Ajunsi printre oamenii simpli, primesc o bataie zdravana pentru ca nu isi platesc consumatia la han.

Regele Geum Wa il anunta pe Primul Ministru ca vrea sa-l recheme pe Ju Mong in Puyeo si-l trimite pe Generalul Heukchi sa-i transmita lui Ju Mong invitatia sa.

Yeo Mi Eul il sfatuieste sa rupa legaturile cu Puyeo intrucat el este acum Comandantul Armatei Da Mul si are o misiune de indeplinit, iar regele poate fi mai periculos decat Dae So in viitor.


Cu toate acestea, Ju Mong decide sa se reintoarca in Puyeo, unde este intampinat de Rege, mama si sotia sa. Pe fetele lor se citeste emotia revederii.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

478 comentarii

There are currently 478 comentarii on Jumong – Episodul 53. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. oarec cand va aparea rezumatul ep.54?

    cred ca kf e busy….:P

  2. lovely sper să o rezolve :P

  3. Se va rezolva. In schimb imi apare cine a trimis ultimele comm-uri postate… NEATA ANDA!

  4. cine imi raspunde la 460?

  5. anda …koreafilm ține cont doar de anumiți utilizatori…lovely îi poate înmuia

    • ;-))

  6. anda, am citit altundeva ca regele va deveni un dusman pt jumong deoarece il obliga sa renunte la armata damul ceea ce nu o va face si cred ca sotia lui daesoh va pleca in china

  7. dina uită te la film nu mai crede în basme.

  8. Dina , multumesc pt raspuns…
    Dany…ce sa inteleg? Nu e adevarat ce a scris Dina?

  9. 466…Dany….in mod normal – cu putine exceptii- rezumatele era postate pe aceasta ora…

    de aceea am intrebat ce am in trebat…;)

  10. trebuie să vedeți filmul ..știți cum e …adevărul e la mijloc

  11. mai apare ep 54 ?

  12. Bine ai venit ..elena..si eu am intrat de curand pe ecrane si ma simt bine,ai sa te simti si tu minunat.Multumesc pt. urarile de noapte buna de ieri,am avut un “somn pufos”.Este o expresie plina de duiosie si de umor,asa o percep eu.Va doresc sa aveti sufletele pline de lumina asta a soarelui de iarna care ne incalzeste !

Leave a Comment