Ramona J. [KF]

Three Days (k-drama, 2014)

Written by Ramona J. [KF]. Posted in K-drama, Noutati, Recenzii Koreafilm, Recomandarile lunii

Tagged: , , , , , , ,

poster

Published on martie 05, 2014 with 10 comentarii


Acțiunea thriller-ul se va întinde pe parcursul a trei zile și se concentrează în jurul dispariției președintelui Lee Dong Hwi și cursa gărzilor de corp de la Blue House pentru găsirea acestuia.


Sohn Hyun-joo va fi președintele țării, Lee Dong Hwi, cel care va fi răpit. Lee Dong Hwi a crescut într-o familie obișnuită, care a absolvit Universitatea Naţională din Seul și Harvard Business School, devenind în cele din urmă președinte Coreei de Sud care va pune un accent puternic pe economia țării și pe problemele legate de aceasta. Într-un interviu recent interviu, Sohn Hyun-joo a fost întrebat despre doi tineri actori alǎturi de care a lucrat recent şi anume Park Yoochun și Kim Soo Hyun. El a declarat: “Kim Soo Hyun este fermecător iar Yoochun este foarte talentat“, apoi a continuat: “Am încredere în ei. Sunt întru totul dedicaţi rolurilor pe care le interpretează, amândoi sunt actori buni, iar aici pot spune că nu am nicio îndoială “


Au existat unele dubii şi tensiuni în ceea ce priveşte producţia acestei drame dar din fericire, toate obstacolele au fost rezolvate, un reprezentant al SBS-ului a declarat : “Au existat unele probleme în ceea ce privește programul lui Park Yoochun pentru că se suprapuneau filmările pentru filmul Sea Fog şi drama Three Days, dar am putut să ajustăm programările filmărilor astfel încât el să se poată concentra pe ambele proiecte.
Compania de producţie a dramei, Golden Thumb Pictures a completat declarațiile reprezentantului SBS: „Toate pregătirele pentru filmare, inclusiv găsirea distribuţiei și pregătirea decorurilor şi antrenamentul pentru scenele de luptă, sunt deja finalizate”.


Park Yoochunva fi Han Tae-Kyung, un agent de elită mereu în alertă, exigent atunci când vine vorba de datorie care are încredere în sistemuyl legislativ din ţara. Însă convingerile sale și viaţa lui sunt aruncate în cea mai adâncă beznă atunci când tatăl său, modelul său în viață, moare brusc. În mijlocul misterului care planează în spatele morții tatălui său, Han Tae-Kyung se întreabă pentru prima dată “De ce trebuie să-l păzesc pe președinte? Este cumva președintele, cineva care să merite să-mi risc viața pentru a-l proteja?”. Însă descoperă o conspiraţie uriașă de asasinare a președintelui, care tocmai plecase pentru o scurtă vacanţă la o vilă prezidenţială aflată în afara capitalei. Cu toate că încearcă să împiedice ca ceva rău să se întâmple totuşi este prea târziu. Ajunge la vila prezidenţială în timpul nopţii și îi avertizează pe toţi cei aflați acolo dar în acel moment se aud trei focuri de armă și președintele dispare. Han Tae-Kyung este acuzat de dispariția președintelui şi trebuie să încerce să-şi reabiliteze numele şi să-l salveze pe preşedinte, el fiind cel care va conduce acţiunea de căutare a președintelui.


Personajul interpretat de Park Yoochun va avea destule scene de acţiune, acesta fiind un expert în  kendo, taekwondo, judo, tir. De aceea el a acceptat ajutorul Serviciului de Securitate al Casei Albastre, primind de la ei un antrenament special în ceea ce priveşte atitudinea, postura și îndatoririle unui bodyguard. Interesul pentru această dramă a crescut substanţial, fiind deja vândută în Japonia şi China, acesta se datorează şi faptului că Park Yoochun cel care deţine rolul principal, este foarte popular acolo. Pe 23 ianuarie Park Yoochun a început antrenamentul special pentru rolul său de bodyguard. Companie producătoare Golden Thumb Pictures postând câteva fotografii de la antrenamentul acestuia, pentru a-şi însuşi şi pentru cunoaşte cât mai bine personajul său.


Park Ha Sun va avea rolul principal feminin și o va interpreta pe Yoon Bo Won, o simplă polițistă din Seul. Minuţioasă din fire va căuta alături de Han Tae Kyung să descopere adevărul din spatele răpirii președintelui. Park Ha Sun declara : “Rolul meu este foarte diferit de rolurile pe care le-am interpretat până acum. Deci, sunt un pic neliniştită şi foarte emoționată și voi lucra din greu, fiind o provocare pentru mine. Am auzit că Park Yoochun a fost de acord să apară în dramă imediat după ce a citit un scurt rezumat al dramei. Acum, pot să înțeleg de ce a simțit aşa. Când am citit şi eu scenariul, am fost foarte atrasă de linia compactă şi puternică a scenariului. Prin urmare n-am vrut să pierd şansa de a lua parte şi eu la acest proiect, așa că voi face tot posibilul pentru a reda cât mai fidel caracterul unui poliţist.”


Pentru acest rol, Park Ha Sun și-a tuns părul lung cu care ne obişnuise în toate rolurile sale, în speranţa de a da chipului său un aspect mai dur şi curajos aşa cum este personajul său. S-a documentat citind cărţi poliţiste şi a vizitat secţii de poliţie pentru a simţi cât mai bine atmosfera de acolo. A declarat că nu știa dacă va avea scene de acţiune, dar a vrut să încerce și a urmat antrenamentele de la școala de acţiune, 6 ore pe zi, pentru un total de 60 de ore. Drept rezultat a pierdut mult din greutate şi încearcă să-şi întărească musculatura cu mersul pe jos sau urcatul scărilor fără să folosească liftul, ori de câte ori are ocazia. Cunoscută ca fiind o fire atletică (îi place foarte mult să practice alpinismul) ea este hotărâtă să facă personal toate de scenele ei de acțiune, fără a fi dublată de un cascador şi speră să-i reuşească acest lucru.


Park Ha Sun a declarat  la conferința de presă:“Sincer cred că oamenii spun despre mine că sunt o persoană slabă. Imaginea pe care o au oamenii despre mine nu este cea a unei persoane puternice. Am vrut să-mi arăt forţa. Vreau să arăt o altă latură a mea prin intermediul personajului Yoon Bo Won, un ofiţer de poliție cu o inimă caldă care lucrează în interesul cetăţenilor”


So Yi Hyun va fi Lee Cha Young, agent SWAT la Blue House, este o fire rece, serioasă, deşteaptă. Are un rol important în descoperirea secretelor care învăluiesc acest caz.So Yi Hyun declara şi ea la conferința de presă referitor la scenele de acțiune pe care le are în această dramă: “De a lungul timpului, am avut multe roluri pentru care a fost nevoie să merg la școala de acţiune, chiar și de această dată văzând modul în care trebuie să interpretez rolul de gardă de corp m-am pregătit intens pentru a putea ţine pasul cu ceilalţi care interpretează rolul de gărzi de corp”


Alături de cei trei vor mai face parte din distribuţie şi Yoon Je-moon va avea rolul secretarului prezidenţial şef.


Jang Hyun-sung va fi Kam Bong Soo, șeful  Serviciului de Securitate Prezidențială și implicit șeful lui Han Tae Kyung.


Choi Won-yeong va fi Kim Do Jin, un plutocrat care va face presiuni asupra președintelui, el fiind personajul care va intensifica tensiunea şi dramatismul acţiunii. El este președinte unei corporații importante din cadrul căreia fac parte mai mulți oameni bogați, fiind totodată și cea mai mare amenințare pentru viața președintelui. El este cel care declară foarte simplu și concis:” Președintele trebuie să moară pentru ca noi să putem trăi.”
Scenariul dramei este asigurat de Kim Eun Hee, care a scris şi scenariul pentru “Sign “ și pentru “Ghost”, iar regia va fi semnată de Sin Kyeong-soo cel care a regizat și “Copacul cu rădăcini adânci”.

La conferinţa de presă organizată în data de 26 februarie 2014, Sohn Hyun-joo a declarat despre Park Yoochun: ”L-am văzut pe Park Yoochun doar prin intermediul micului ecran însă am auzit foarte multe despre el. Este cunoscut ca fiind o persoană foarte serioasă, însă Park Yoochun pe care l-am văzut eu, este mai mult decât o persoană foarte serioasă.

A continuat să-l complimenteze spunând că: ” am crezut că este o persoană vorbăreaţă, însă este genul de persoană care arată faptele înaintea vorbelor. Întotdeauna vine devreme pentru filmare, ia pauze scurte și niciodată nu arată dacă este obosit sau dacă nu se simte bine. Cred că este un actor care va avea o carieră lungă în acest domeniu.” (Prin această afirmaţie Sohn Hyun-joo a ţinut să-l încurajeze pe Yoochun, după micul accident avut în timpul filmărilor, când acesta şi-a întins ligamentul de la umărul drept, doctorul sfătuindu-l să nu facă efort o perioadă mai lungă de timp). A mai adăugat că-l consideră ca un frate mai mic şi îşi trimit unul altuia multe mesaje pe telefon.


“Poate părea că exagerez însă tot ce am spus este adevărat. Vom meţine şi pe viitor contactul cu el. Deoarece filmul “Sea Fog” şi drama “Three Days” sunt filmate în acelaşi timp, există cu siguranță momente când el şi-ar dori să se odihnească, însă perseverează mereu dând tot ce are mai bun, iar acest lucru, mă face să-mi fac în primul rând griji pentru el.” Această declaraţie făcându-l pe Yoon Je-moon, să declare în glumă “Aceasta este conferinţa de presă pentru Three Days! “ Și toată lumea început să râdă făcându-l pe Sohn Hyun-joo să declare pe un ton jenat “Sună chiar atât de mult cu vorbele managerului său?”


Three Days va fi difuzat pe canalul SBS, începând din data de 5 martie 2014, după terminarea dramei You Who Came From the Stars și are un buget de peste 10 miliarde de won, genul dramei fiind suspans, mister și melodramă. Compania producătoare a dramei Three Days a declarat: “Nu ne vom încrâncena să mergem doar pe urmărirea penală. Aşa cum este celebrul show american [" 24 "] , drama va avea, de asemenea şi o poveste de dragoste și alte sentimente sau emoţii complexe care vor atrage empatia telespectatorilor.Three Days va fi o dramă complexă din genul investigaţie criminalistică care combină mai multe poveşti.”


Directorul departamentului de teatru film şi dramă a SBS-ului, Kim Young Seob a declarat: “Drama trebuie să aibă elemente pentru oameni de toate vârstele, pentru a putea fi atraşi de acest proiect. Nu trebuie să fie înclinată strict către un anumit gen.Three Days, adaugă elemente dramatice din sfera melodramatismului pentru a crește profunzimea relațiilor dintre personaje. Este genul de investigaţie criminalistică însă cu o particularitate aparte”.

Surse: dramabeans,soompi,kdramastars.com,hancinema

Despre Ramona J. [KF]

Ramona J. [KF]

Ramona J., s-a născut în liniştitul oraş de la poalele Tâmpei, Braşov. Prima întâlnire cu valul coreean s-a intamplat odata cu difuzarea pe TVR1 a serialului „Giuvaierul Palatului”. Deşi nu l-a văzut de la primul episod, a simţit „fluturaşi în stomac” (acei mii de fluturaşi pe care-i simţi când te îndrăgosteşti), iar rezultatul este simplu: s-a „îndrăgostit iremediabil” de acea Coree în care a descoperit mult bun simţ şi candoare .

Browse Archived Articles by Ramona J. [KF]

10 comentarii

There are currently 10 comentarii on Three Days (k-drama, 2014). Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Chiar ieri am inceput sa-l urmaresc si promite foarte mult. Abia astept sa vad cum va decurge actiunea in continuare. Multumim, Ramona, pt prezentare!

 2. Ramo,se pare ca mi-ai starnit curiozitatea cu acest film,mai ales ca are o distributie ,mama, mama! Adicatelea,are actori pe care nu i-am inghitit ca si personaje ,dar stiam ca sant talentati dar si actori dragi ! Actiunea pare intensa deci… sa trecem la treaba!

  • Si eu am inceput sa-l urmaresc.Are actiune din plin si bineinteles si intirigile si complotul de rigoare.Sa vedem cum scapa eroul nostru de falsa acuzatie :)

 3. D-abia astept s vad filmul! ;)

 4. Am urmarit deja 3 episoade si mi-au placut. Filmul promite, are actiune, suspans. Avand in vedere ca scenaristul este acelasi de la Brain, sa speram ca protagonistul nu va face sacrificiul suprem pentru aflarea adevarului.

  • Sorry, era vorba de Sign, nu de Brain.

 5. E super serialul, merita vazut. Abia astept episoadele de saptamana asta :X

 6. O alta drama interesanta! Cred ca merita vazut pentru ca are o distributie pe masura si nu l-am mai vazut de mult pe Park Yoo Chun intr-un rol principal! Multumesc frumos pt articol, Ramona! :*

 7. Am vazut primele doua episoade si imi place (eu prefer acest gen)!

Leave a Comment