koreafilm

Secret (k-drama)

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Recenzii, Recenzii Koreafilm, Recomandarile lunii

Tagged: , , , , ,

1

Published on martie 17, 2014 with 4 comentarii


de Celine_blue


Această dramă ne demonstrează că „viaţa bate filmul”, şi că în numele dragostei oamenii fac multe sacrificii dar şi multe nedreptăţi altora creând multă suferinţă celor din jur. Acţiunea dramei este parcă ruptă dintr-un loc unde personajele par să joace propriile drame dintr-o viaţă care pare prea crudă cu unii dintre ei.

Secret (Secret Love, Bimil - în Hangul romanizat) a fost difuzată pe canalul naţional KBS2 în perioada 25 septembrie -14 noiembrie 2013, în zilele de miercuri şi joi, având 16 episoade, iar genul dramei e o combinaţie între melodramă şi romantism, fiind urmată apoi de drama „Bel Ami“.

Subiectul dramei este conturat în jurul lui Ji Min Hyuk (Ji Sung), un tânăr care îşi pierde iubita într-un accident, şi mai târziu îndrăgostindu-se chiar de femeia pe care o crede responsabilă de moartea celei pe care o pierduse.

Regizorii Lee Eung-Bok (School 2013, Dream High, Dream High 2), Beak Sang Hoon şi scenariştii Choi Ho-Chul, Yoo Bo-Ro au pus în prim-plan atât 4 personaje parcă rupte din realitate dar şi 2 actori în distribuţia principală, foarte cunoscuţi, precum Ji Sung şi Bae Soo-Bin care au dat o conotaţie specială acestei drame.


imagini de la prima citire a scenariului în care apar toţi actorii principali din dramă


Aşadar din distribuţia principală au făcut parte:

http://www.youtube.com/watch?v=0zHLJ_2kax8

Ji Sung în rolul lui Ji Min Hyuk, un tânăr care s-a născut într-o familie înstărită, are tot, inclusiv arată bine şi este foarte inteligent dar care are inima împietrită.

Iubita sa moare în urma unui accident banal la suprafaţă, dar în spatele căruia se ascund nişte secrete bine ţinute.

Hwang Jung Eum, în rolul lui Kang Yoo Jung (Golden Time, Giant, East of Eden, Last Scandal) o fată simplă, drăguţă care vine dintr-o familie modestă.

Sacrificiul suprem în numele dragostei în această dramă ea este cea care îl va face pentru iubitul său, dorind ca acesta în urma unui eveniment neplăcut, să nu-şi mânjească cariera. Toată vina accidentului şi morţii unei fete o ia asupra ei şi ispăşeşte pedeapsa în locul lui.

La începutul dramei ea este iubita lui An Do Hoo (Bae Soo-Bin) şi cu care mai târziu va avea un copil pe care îl naşte în închioare, dar care îi va fi răpit de către mama iubitului şi dat spre adopţie sub egida unei dureroase minciuni şi anume că baieţelul ei a murit.

În ciuda enormului sacrificiu pe care îl face pentru iubitul său, aceasta este trădată într-un final de acesta.

Bae Soo-Bin în rolul lui An Do Hoon, este un tânăr procuror ce vine dintr-o familie modestă şi care visează la o carieră frumoasă ca procuror.

Este o persoană fără scrupule şi nu ţine cont pe cine şi cât răneşte în numele dorinţei sale de a avea o carieră aşa cum şi-o doreşte.

Lee Da Hee în rolul lui Shin Se Yeon (I Hear Your Voice, Royal Family, The Legend, Air City, Sad Love Story) este o tânără ce vine dintr-o familie înstărită şi cu putere, care urmează să se căsătorească cu Min Hyuk de care se îndrăgosteşte iremediabil, dragoste care nu îi va fi niciodată împărtăşită.

Rating-ul acestei drame a început de la un modest 5 la nivel naţional şi 5,1 în Seul, urmând ca pe parcurs ratingul să aibe o ascensiune fenomenală, aşadar ultimul episod înregistrând un rating naţional de 15,4 şi în Seul de 20.

Premiile au fost pe măsura distribuţiei şi a muncii întregii echipe:

2013 KBS Drama Awards: Best Couple – Ji Sung & Hwang Jung Eum,
2013 KBS Drama Awards: Popularity Actor – Ji Sung,
2013 KBS Drama Awards: Best Supporting Actress – Lee Da Hee,
2013 KBS Drama Awards: Best Supporting Actor – Bae Soo Bin,
2013 KBS Drama Awards: Netizen Actress Awards – Hwang Jung Eum,
2013 KBS Drama Awards: Top Excellence Actress Awards – Hwang Jung Eum,
2013 KBS Drama Awards: Top Excellence Actor Awards – Ji Sung,
Choi Ho-Chul’s original screenplay for “Secret Love” was the winner of the “Excellence Award” at KBS One-Act Play Script Contest.

În această dramă toţi au propiile secrete. Aceste secrete pot ajuta pe unii în drumul către succes, pe alţii să se îndrăgostească, să distrugă vieţi nevinovate, deci secretele pot să ajute, să facă pe unii fericiţi, să lovească acolo unde nu trebuie, să împingă spre răzbunare şi să orbească în aşa fel încât realitatea să fie departe de ceea ce se petrece.

Secret este o dramă care ne arată adevărata faţă a vieţii care se ascunde în spatele unor secrete, a vieţii după dezvăluirea acestora dar şi că miracolele apar acolo unde te poţi aştepta mai puţin.

Pentru mai multe detalii ale acţiunii şi pentru a dezlega secretele dramei vă invit cu drag să urmăriţi Secret (Secret Love).


ultima secvenţă din dramă

http://www.youtube.com/watch?v=Ad0muYimTYM
Surse: Wikipedia, Asianwiki, Hancinema, Koreandrama, Soompi, Kbs.co.kr.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

4 comentarii

There are currently 4 comentarii on Secret (k-drama). Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Frumoasa drama, mi-a captat atentia de la primele episoade. Poate ca povestea nu e prima de genul acesta, dar sigur realizatorii au reusit sa creeze o mica bijuterie. Ca sa nu mai vorbim si de prestatia nemaipomenita a actorilor…

  2. asa este si mie mi-a atras atentia datorita celor doi actori, au jucat bine si au dat dramei un stil special

  3. Mulţumim pentru articol Celine, serialul pare foarte bun mai ales pentru poveste şi distribuţia de excepţie, sper să văd şi eu acest serial!

  4. Este superb serialul, fiecare episod m-a tinut cu sufletul la gura. Am vazut ca va fi difuzat si la noi pe Euforia tv :)

Leave a Comment