Ana-Maria Ruse [KF]

2NE1 is back! (3)

Written by Ana-Maria Ruse [KF]. Posted in Coreea azi, Hallyu, Han style, Hanguk Eumak - Muzica, K-Pop, Recenzii Koreafilm

Tagged: , , , , ,

1463772_581987455183786_1625140278_n

Published on ianuarie 01, 2014 with 4 comentarii

Long time no see! Ne-am întâlnit ultima oară să dezbatem comeback-ul trupei 2NE1 în luna august când a fost lansat al doilea single-ul de anul acesta, „Do You Love Me”, după ce anterior, în luna iulie, 2NE1 lansase primul single din 2013, „Falling In Love”.

Atunci vă spuneam că YG Entertainment a promis că 2NE1 va lansa câte o melodie pe lună, din iulie până în octombrie, dar lunile septembrie şi octombrie au trecut fără nicio ştire legată de noile single-uri sau de albumul mult aşteptat de fanii blacjacks. Aşteptarea însă a luat sfârşit pe la mijlocul lui noiembrie, când au apărut speculaţii în presă că 2NE1 pregăteşte următoarea melodie. În 17 noiembrie pe canalul oficial de youtube al trupei a apărut aşa zisa „conferinţă de presă urgentă” a duo-ului Double Park (compus din Park Bom şi Sandara Park).


În fapt, conferinţa de presă s-a dovedit a fi ocazia perfectă de a anunţa titlul noii melodii, „Missing You”, ziua lansării MV-ului, dar şi posibilitatea ca Minzy să debuteze solo în curând. Din păcate detaliile legate de noul album nu au fost dezvaluite, dar se pregăteşte un nou turneu, începând cu martie 2014, în China, Japonia, Hong Kong, Singapore, Tailanda, Taiwan şi Malaesia.

În sfârşit după lungi aşteptări fanii 2NE1 aveau de ce să se bucure, iar până în 21 noiembrie, ziua în care a fost lansat videoclipul, fanii s-au putut delecta cu cele 4 teasere care au dezvăluit puţin stilul melodiei, o melodie de dragoste, tristă, care le-a făcut pe cele 4 fete să verse multe lacrimi. Detaliul bombă legat de videoclip este că CL are o scenă în care apare nud, fără, desigur, să arate vreo parte intimă a corpului, scenă care a fost şi este apreciată de critici ca fiind una artistică şi de mare efect în redarea mesajului melodiei.



CL


Minzy



Bom


Sandara

Prima punere în scenă a melodiei „Missing You”, (그리워해요) în coreeană a avut loc la festivalul MAMA 2013 desfăşurat în Hong Kong pe 22 noiembrie, iar prima apariţie la music shows s-a petrecut pe 24 noiembrie la SBS Inkigayo.



2NE1 a câştigat locul 1 pentru prima dată la show-urile muzicale pe 28 noiembrie la MCountdown, iar a doua oară pe 30 noiembrie la MBC Show! Music Core, fără să fie prezentă la nici unul dintre ele, primul fiind anulat, iar la al doilea câştigând fără să fie prezente.

A treia victorie a venit tot la SBS Inkigayo pe 1 decembrie!

În 5 decembrie au obţinut din nou titlul de melodia nr.1 a săptămânii la MCountdown!





Missing You a câştigat în 8 decembrie pentru a doua oară prima poziţie în show-ul SBS Inkigayo.



SBS Inkigayo – 15 decembrie


MCountdown – 19 decembrie


SBS Inkigayo – 22 decembrie, ultima apariţie la music shows cu “Missing You”

2NE1 is back! (1)

2NE1 is back! (2)

Pe lângă show-urile câştigate cu „Missing You”, 2NE1 s-a clasat pe locul 1 în topurile muzicale săptămâni la rând cu acest hit, chiar şi acum se clasează pe poziţii bune. Pe 29 decembrie 2NE1 a participat la gala de final de an SBS Gayo Daejun, unde au interpretat Missing You, Do You Love Me, iar CL a colaborat cu Lee Hyo Ri pentru un remix al melodiilor The Baddest Female şi Bad Girls.

Surse: welovechaerin.com, youtube, ygladies.com, sbs inkigayo

Despre Ana-Maria Ruse [KF]

Ana-Maria Ruse [KF]

Browse Archived Articles by Ana-Maria Ruse [KF]

4 comentarii

There are currently 4 comentarii on 2NE1 is back! (3). Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Mii de multumiri pt acest articol detaliat! Fetele sunt intr-adevar foarte dragute si au voci placute! Mi-au placut si anumite rochite sau costume de-ale lor! Felicitari, Ana!

    • Multumesc!

  2. Multumesc, Ana! Am ascultat pe toate trei cantece, si Missing you imi place cel mai mult :) La multi ani!

    • Da, e o melodie foarte frumoasa, si sensibila :)

Leave a Comment