Claudia B. [KF]

When a man loves – 남자가 사랑할 때, 2013 (II)

Written by Claudia B. [KF]. Posted in K-drama, Recenzii Koreafilm

Tagged: , , , , ,

header2

Published on noiembrie 04, 2013 with 12 comentarii

După cum vă spuneam în partea I a recenziei, melodrama When a man loves, pe parcursul celor 20 de episoade, a stârnit o serie de întrebări și controverse în rândul privitorilor. Aceste controverse, păreri pro și contra s-au dezvoltat cu precădere în jurul personajului Seo Mi Do și de aceea am decis să vă prezint câteva impresii din spatele platoului de filmare.


Eroina serialului nu a fost primită cu foarte mare simpatie datorită felului în care a fost prinsă între cei doi bărbați Han Tae Sang (Song Seung Heon) și respectiv Lee Jae Hee (Yeon Woo Jin).

Pe site-urile de socializare o mulțime de telespectatori au dezbătut comportamentul lui Seo Mi Do, însă actrița Shin Se Kyung a depășit criticile și a făcut o serie de mărturisiri despre acest personaj.

Shin Se Kyung a declarat faptul că, la început, nu a putut s-o înțeleagă pe Mi Do, dar a trebuit să-i exprime gândurile și s-o accepte ca atare. Totodată a mărturisit că oamenii din jurul ei au fost mult mai îngrijorați decât ea din pricina criticilor, iar atunci când lucrează pentru un serial nu vizitează site-urile de socializare. Când s-a pus în locul lui Mi Do și-a dat seama că nu există niciun răspuns perfect între Tae Sang și Jae Hee și tocmai de aceea este de părere că finalul nu este unul care va satisface toți privitorii.

Am început să filmez pentru această dramă știind că voi fi urâtă de telespectatori. Sper doar că aceștia vor încerca să privească situația din perspectiva lui Seo Mi Do.”


Pe de altă parte, actrița este de părere că punctul de atracție al melodramei When a man loves este determinat de faptul că povestea poate fi privită din mai multe unghiuri, iar personajele sale sunt diferite față de cele care aparțin unor povești simple. Shin Se Kyung crede că fiecare personaj trebuie luat individual pentru a putea fi înțeles cu adevărat și de aceea impresiile pot diferi în funcție de gândurile și valorile fiecăruia. „Oamenii care doresc cu adevărat să înțeleagă acest serial trebuie să-l revadă pentru a-l evalua și cred că tocmai acesta este punctul său forte.” a spus actrița

Când a fost întrebată pe cine ar alege, dintre Han Tae Sang și Lee Jae Hee, Shin Se Kyung a răspuns surâzând că niciunul dintre cei doi nu este genul ei.

În timpul conferinței de presă a spus: „Am o poveste de dragoste cu Song Seung Heon și Yeon Woo Jin. Song, în serial este ca un copil așa că mă face să râd foarte mult, în timp ce Woo Jin îmi face inima să bată.”

Printre altele Shin Se Kyung a dezvăluit și gândurile sale cu privire la diferența de vârstă dintre ea și Song Seung Heon.

Pentru că Song Seung Heon pare atât de tânăr, nu simt cu adevărat diferența de vârstă de 14 ani. De asemenea, spre deosebire de grijile mele inițiale, este foarte prietenos si abordabil. “

Ea a continuat: Poate că se poartă foarte frumos pentru a mă simți confortabil. Îmi este de foarte mare ajutor.”

La aceeași întrebare cu privire la diferența de vârstă, Song a declarat: “Cred că Shin Se Kyung este cea mai tânără actriță cu care am lucrat până acum, dar pentru mine nu este nicio problemă.”


Personajul Seo Mi Do stârnește nu numai ură, dar și compătimire.

Ea își dorește atât dragoste, cât și succes, însă pare că nu depune niciun efort pentru a-și îndeplini visurile. Chiar dacă începe să aibă o relație cu Han Tae Sang , nu-i acceptă prezența în viața ei, iar acest lucru se datorează faptului că nu-l iubește cu adevărat . Chiar dacă vrea să-l părăsească la un moment dat, ea nu este în măsură să facă acest lucru și preferă mai degrabă să folosească ca scuză posesivitatea lui.

Mi Do este o reprezentare exagerată a femeilor din societatea de astăzi. Chiar dacă confuzia și nesiguranța ei sunt de înțeles, imaginea i se schimbă lent cu cea a unei femei trișoare.

Actorul Yeon Woo Jin a explicat povestea din spatele scenei sărutului cu actrița Shin Se Kyung.

În timpul episoadelor 11 și 12 Lee Jae Hee (Yeon Woo Jin) și Seo Mi Do (Shin Se Kyung) au avut parte de săruturi foarte pasionale.

“Dragostea lui Lee Jae Hee pentru Seo Mi Do îl schimbă. Cu toate acestea, a doua scenă a sărutului nu a fost planificată de e.l” (și-a apărat personajul, Lee Jae Hee)

Yeon Woo Jin a continuat: “Chiar dacă replicile au fost memorate în timpul repetițiilor, am încercat să țin emoțiile în viață, înăuntrul meu, chiar și atunci când nu am filmat . Deși Lee Jae Hee a exprimat totul prin acțiune , am sperat să pot portretiza bine toate emoțiile, astfel încât telespectatorii să le poată vedea.”

La sfârșitul filmărilor Yeon Woo Jin a mărturisit că fost puțin dezamăgit de faptul că drama s-a încheiat. “A fost distractiv să pot lucra cu o echipă bună. Sunt recunoscător tuturor celor care au vizionat drama.”

Song Seung Heon și-a exprimat admirația pentru Shin Se Kyung pentru că, în ciuda stării de extenuare datorate filmărilor, tânăra actriță a trebuit să înfrunte toate criticile.

Sunt mândru de Shin Se Kyung pentru că a dat tot ce are mai bun, chiar dacă a auzit lucruri care au supărat-o [...] Acest tip de negativitate te poate epuiza. Cu toate acestea, Shin Se Kyung s-a comportat ca și cum nu i-ar păsa. Nu știu cum s-a simțit în interior, dar celor din jur le spunea că era bine. Sunt mândru de ea.” a spusSong.

Printre altele, despre personajul Seo Mi Do a mărturisit: A păstrat în inima ei faptul că nu i-a plăcut Han Tae Sang de la început până la sfârșit. De fapt Mi Do nu-l înșela pentru că era sigură că îl iubea pe Jae Hee.”


Actorul Song Seung Heon a făcut o promisiune solemnă în timpul apariției sale în cadrul emisiunii MBC ‘Entertainment Relay‘.

În timpul interviului actorii principali au fost întrebați în legătură cu pregătirile pe care le-au făcut pentru succesul melodramei. Actrițele principale Shin Se Kyung și Chae Jung Ahn au promis să-și arate abdomenul, în timp ce vor cânta hit-ul “Letter” (aparținând lui Chae Jung Ahn), dar numai în cazul în care melodrama va atinge un rating de peste 30%. Song Seung Hun a făcut, de asemenea, un angajament spunând: “Eu si Yeon Woo Jin vom sta împreună cu ele îmbrăcați ca fete.”
Potrivit AGB Nielsen Media Research finalul melodramei ‘When A Man Loves’ a atins un rating de vizualizare de 12.1% (la nivel național)

După difuzarea ultimului episod Song a dezvăluit gândurile sale cu privire la final.

Am vrut un final fără nicio poveste de dragoste. Nu-mi plac finalurile fericite. Am vrut ca Han Tae Sang să moară sau să plece, în schimb telespectatorii vor ca personajul principal să aibă un final fericit. În felul acesta personajul este uitat cu ușurință. Finalul trist lasă amprente. Au fost mai multe variante de final deschise dramei “When a man loves”, dar fără răspuns. Totuși cred că finalul a fost bun.”


Oare la final Mi Do va încerca doar să-l placă pe Tae Sang sau își va da seama că îl iubește cu adevărat? Voi ce părere aveți?

Surse: mwave.interest.me/enewsworld, kdramastars.com, hancinema.net, allkpop.com, soompi.com, facebook.com/OfficialSSH

Despre Claudia B. [KF]

Claudia B. [KF]

Claudia B. s-a născut în 1980, în oraşul Constanta. Licenţiată în Psihologie la Universitatea “Titu Maiorescu”, Bucureşti, a participat la diferite workshopuri şi seminarii formative în acest domeniu. Pasiunea pentru Coreea, ca ţară şi tot ceea ce reprezintă aceasta ca un întreg a venit odată cu serialele difuzate la televizor.

Browse Archived Articles by Claudia B. [KF]

12 comentarii

There are currently 12 comentarii on When a man loves – 남자가 사랑할 때, 2013 (II). Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Mersi Clau! Poate pana la urma ajunge si pe lista mea “de vazut” :)

    • Claudia B. [KF]

      Lista aceea lunga, nu? :)) Sper sa-l vezi, iar apoi sa revii cu impresii ^^

      • Da, foarte lunga, din pacate…si zic din pacate pentru ca nu stiu cand voi ajunge sa le vad pe toate.

  2. Multumesc, Claudia! Ai realizat un articol minunat! Din pacate, eu nu am reusit sa vad serialul asa ca nu ma pot pronunta cu privire la sfarsitul acestuia!

    • Claudia B. [KF]

      Nu este timpul pierdut, Andreea! Il poti urmari oricand online ^^

  3. Eu urmaresc acum serialul pe Euforia si pot spune ca imi place extrem de mult.La inceput nu m-a prins asa tare,insa dupa cateva episoade deja nu mai aveam rabdare,vroiam sa vad ce se intampla :)) Bine,as putea sa ma uit pe net sa vad cum se termina dar parca e mai palpitant asa..hehehe…Eu sper ca Mi Do sa ramana cu Jae Hee,pt ca pare sa il iubeasca,dar ma tem ca va ramane singura,din cauza felului sau indecis de a fi pe care l-a avut pe tot parcursul serialului. Oricum,actrita a ajucat foarte bine si o apreciez pt ca desi e atat de tanara si-a construit deja un nume in industria serialelor din Coreea – care stim ca este foarte aglomerata. Mult succes pe mai departe!

    • Claudia B. [KF]

      Ramane de vazut^^ Multumesc pentru comentariu!

  4. Interesanta recenzia, Clau! Ma face extrem de curioasa in privinta finalului. Mi-l povestesti tu sau il caut pe net? :))

    • Claudia B. [KF]

      Iti povestesc eu :)

  5. Imi era dor de o asemenea recenzie. Foarte buna! Nu am apucat sa vad serialul , dar sper sa reusesc

    • Claudia B. [KF]

      Multumesc @angelica_bidam! ^^ Sper sa vezi si serialul ^^

  6. am apucat sa vad serialul si pot spune ca am vazut si alte telenovele asemanatoare cum ar fi dragoste neasteptata sau ura de fica sau iubire ascunsa dar povestea asta este mai captivanta

Leave a Comment