koreafilm

Ritmul eleganţei – spectacol de dans tradiţional coreean

Written by koreafilm. Posted in Despre noi, Evenimente, Evenimente & Proiecte, Recenzii Koreafilm

Tagged: , , , ,

colaj

Published on noiembrie 12, 2013 with 5 comentarii

Ambasada Republicii Coreea la Bucureşti şi Centrul Cultural Coreean din Budapesta, în parteneriat cu Asociaţia Interculturală Romano-Coreeană (AIRC) vă invită la un eveniment de excepţie.
Luni, 18 noiembrie 2013, ora 18.00, la Sala ArCuB (str. Batistei nr. 14, sector 2) din Bucureşti, va avea loc spectacolul „Ritmul eleganţei”, un spectacol de dans tradiţional coreean susţinut de trupa NEOUL.

Neoul, în coreeană, înseamnă „val mare într-un ocean”.
Neoul este o trupă de dans ale cărei membre sunt animate de dorinţa de provocare, dar şi de realizare a ceea ce şi-au propus.
Cele patru dansatoare sunt studente şi absolvente ale Facultăţii de Arte tradiţionale coreene din cadrul Universităţii Naţionale de Arte din Coreea de Sud. În dorinta de a arăta valoarea şi profunzimea artei coreene, ele susţin voluntar spectacole de dans. Trupa Neoul îşi doreşte să promoveze artele tradiţionale coreene la nivel mondial pentru ca acestea să fie mai bine cunoscute şi apreciate.

În deschiderea spectacolului, trupa H.A.C.K. din Craiova va prezenta un moment de dans k-pop.

Spectacolul „Ritmul eleganţei” este oferit gratuit de către organizatori tuturor celor care iubesc şi apreciaza arta şi cultura coreeană.
Intrarea este liberă.

 

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

5 comentarii

There are currently 5 comentarii on Ritmul eleganţei – spectacol de dans tradiţional coreean. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Uite ca incet incet, cultura coreeana isi face simtita prezenta si la noi….foarte bine, un proiect minunat, pacat ca e departe, altfel sigur as fi mers……..dragii mei, cei care stati in Bucuresti sa ne povestiti cum a fost….:)

  2. Ce frumos că se face şi la noi asemenea spectacol, păcat că e atât de departe, în Bucureşti, cei care îl vor vedea să ne povestească şi nouă :)

  3. Ar fii un vis mult prea indepartat daca ar veni si in Craiova…

  4. of of of……ca asa am zis si eu, sa vina cat mai aproape de noi……speram ca vor veni….:)

  5. Astept impresii de la cei care vor participa!

Leave a Comment