koreafilm

Cântec de iarnă – episoadele 7 şi 8

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Povestea, Recenzii Koreafilm, Winter Sonata

Tagged: , , ,

16

Published on noiembrie 02, 2013 with 3 comentarii

de Dana Ivancea


Un eveniment nefericit are loc pe şantierul de la staţiunea alpină, şi toate planurile celor două firme colaboratoare sunt date peste cap. Accidentul de pe şantier o are ca victimă pe Yu-Jin, care văzând cum se prăvălesc scândurile peste Min-Hyung, îl împinge pe acesta, rămânând ea în locul lui. Toată lumea este alertată, iar Min-Hyung nu va pierde ocazia pentru a-i reproşa lui Chae-Lin faptul că l-a minţit în legătură cu Yu-Jin şi Kang Jun-Sang. Pe când Sang-Hyuk îi spune lui Yu-Jin că ea a vrut să-l salveze, de fapt pe Jun-Sang, deoarece încă îl mai iubeşte, afundându-se în interminabile discuţii privitoare la minciunile lui Chae-Lin, Min-Hyung îi va cere acesteia să se despartă pentru o vreme. Discuţii vor exista şi-n tabăra adversă, între Sang-Hyuk şi Yu-Jin care-i spune acestuia că nu-l poate uita pe Jun-Sang oricât s-ar strădui.

Min-Hyung o va aştepta pe Yu-Jin cu un buchet de flori la ieşirea din salonul unde fusese internată, iar după aceea, vor poposi pe o bancă unde vor avea discuţii despre greşelile făcute până atunci de Min-Hyung şi despre cum era Jun-Sang. Îşi vor împărtăşi diferite păreri şi vor hotărî să o ia de la zero, ca doi oameni obişnuiţi. În timpul acesta Chae-Lin nu va sta nici ea degeaba, dacă Min-Hyung nu-i răspunde la telefon, hotărăşte să meargă la Sang-Hyuk pentru a o ajuta el, sub pretextul că Min-Hyung o părăseşte pentru Yu-Jin. Acesta înfuriat, va face o propunere pentru un concert în aer liber la staţiunea alpină, pentru a fi alături de Yu-Jin. De asemeni, Sang-Hyuk va cere bnecuvântarea şi acceptul părinţilor pentru a se căsători cât mai repede cu Yu-Jin, lucru cu care mama acestuia nu va fi de acord, fiindcă nu şi-a dorit-o de noră niciodată. În clipele lor de linişte, Min-Hyung şi Yu-Jin vorbesc despre tot ce-şi doresc, dar toate discuţiile lor duc inevitabil la Jun-Sang……chiar şi Min-Hyung a ajuns să fie puţin curios despre acest tânăr Jun-Sang,….. cine era el, ce-i plăcea, de ce îl iubea Yu-Jin atât de mult…..întrebări la care Yu-Jin nu oferea clar un răspuns, ….doar zâmbea şi faţa ei se schimba radical……de parcă i-ar fi fost tot timpul dor de acea persoană.

Jung-Ah o anunţă că mama ei este bolnavă, iar Min-Hyung se va oferi să o conducă până acasă cu maşina lui, deoarece drumul până la Seul este periculos pe timpul iernii. Odată ajunşi acasă la Yu-Jin, sora acesteia se adresează lui Min-Hyung…..spunându-i “Jun-Sang oppa”…..acesta cunoscând deja povestea, începe să râdă. O întreabă pe sora lui Yu-Jin cum poate să ajungă la lacul Choonchun, astfel că la drumul de întoarcere, vor face o escală în acest loc, care cândva era foarte frecventat de Yu-Jin şi de Jun-Sang, când chiuleau de la şcoală…..dar care acum îi amintea de el şi de toate câte făceau împreună. Yu-Jin îl întreabă pe Min-Hyung de ce a adus-o la lacul Choonchun, iar acesta îi răspunde că nu trebuie să mai trăiască din amintiri, nu trebuie să mai iubească o amintire tristă, că trebuie să iasă la lumină, să poată iubi pe cineva real…..dar….în zadar, Yu-Jin devenise tot mai tristă şi chiar i se umplură ochii de lacrimi…..nu putea renunţa la Jun-Sang…..atât de mult i se prinsese de inimă.

Ajunşi înapoi la staţiunea alpină, şi odată intraţi în treburile de reamenajare şi reconstruire a acestei staţiuni, Min-Hyung şi Yu-Jin vor fi prinşi sus la cabană, din cauza vântului puternic, şi nu mai puteau coborî cu telecabina, pe când jos, în staţiune vor ajunge pe neaşteptate prietenii lor, Chae-Lin, Jin-Suk, Sang-Hyuk şi Yong-Kuk. Sus, la cabană, din cauza oboselii şi a frigului, Min-Hyung adormise pe un scaun, iar Yu-Jin, aştepta liniştită lângă foc, să treacă vântul care pornise din senin. Îi luase ochelarii de la ochi lui Min-Hyung, ca să poată dormi nestingherit, dar acesta se trezi brusc. După câteva clipe de tăcere, Min-Hyung începe să o agaseze pe Yu-Jin cu întrebări legate de iubirea ei absurdă pentru o persoană moartă, care era Jun-Sang……ca până la urmă în timpul discuţiei aprinse, Min-Hyung să-şi recunoască iubirea pentru ea. Când Sang-Hyuk şi Chae-Lin ajung sus, la cabană, au parte de surpriza de a auzi de la Min-Hyung că o iubeşte pe Yu-Jin, astfel că Min-Hyung hotărăşte să se despartă de Chae-Lin, pe când Sang-Hyuk este decis să o ia pe Yu-Jin de acolo, şi să se întoarcă împreună la Seul. A doua zi, de dimineaţă, Yu-Jin vorbeşte cu Jung-Ah despre plecarea ei neprevăzută la Seul, pentru a se întâlni cu Sang-Hyuk, însă, Min-Hyung aude discuţia dintre cele două femei, şi cum Yu-Jin pierde autobuzul, Min-Hyung o va duce el până la autogară, şi pe lângă faptul că-i cumpără bilet, o sfătuieşte să meargă direct la studio la Sang-Hyuk, să-l ia prin surprindere, ca să nu mai fie supărat pe ea.

Probabil, mult prea supărat, Sang-Hyunk nu şi-a exprimat bucuria, ci chiar a fost foarte tăios în exprimare, şi rece în comportament,…. un om rănit, un altfel de Sang-Hyuk, faţă de cum îl ştim. Min-Hyung este foarte hotărât să se despartă de Chae-Lin care tot insistă pe lângă acesta. Jin-Suk primeşte un pachet de la mama lui Yu-Jin, un cadou pentru mama lui Sang-Hyuk, dar cum Chae-Lin nu pierde nicio ocazie, va demara imediat un plan împotriva lui Yu-Jin. Mama lui Sang-Hyuk va fi şi ea foarte înverşunată împotriva lui Yu-Jin, şi datorită acelor intrigi ţesute cu migală de Chae-Lin, încât se va certa cu propriul fiu, chiar de ziua ei, iar acesta va pleca în graba mare împreună cu Yu-Jin, la un hotel……Dar, telefonul mobil al lui Yu-Jin sună, Sang-Hyuk răspunde, şi aude vocea lui Min-Hyung, care dorea să vorbească cu Yu-Jin……şi parcă ieşit din minţi îşi pierde cumpătul, o trânteşte pe Yu-Jin pe pat şi începe să tragă de hainele ei, în timp ce aceasta striga să se oprească. Yu-Jin scapă din strânsoarea braţelor lui Sang-Hyuk, fuge din cameră, se urcă într-un taxi, şi se opreşte să stea într-un loc liniştit să plângă. În timpul acesta telefonul sună iar, vocea caldă a lui Min-Hyung o scoate din prăpastia în care este, ……dar… nu ştie să-i spună unde se află.

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

3 comentarii

There are currently 3 comentarii on Cântec de iarnă – episoadele 7 şi 8. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Multumesc, Danuta! Povestea e din ce in ce mai captivanta si emotionanta, si chiar creeaza dependenta!hihi…
    Din pacate, lumea nu prea comenteaza pe aici,dar ma bucuc pt ca rezumatele tale imi sunt un real suport ca sa inteleg si mai bine povestea.

  2. totusi am o nelamurire, ei taie din episoade sau au facut din doua, trei?

    • Da.. nici eu nu inteleg cum de tu esti cu mult inainte cu povestea fata de televizor..

Leave a Comment