Ramona J. [KF]

The Heirs (k-drama 2013)

Written by Ramona J. [KF]. Posted in K-drama, Noutati, Recenzii, Recenzii Koreafilm

Tagged: , , , , , , , , ,

afis heirs

Published on octombrie 09, 2013 with 14 comentarii

Image and video hosting by TinyPic

S-a apropiat cu paşi repezi şi ziua când rulează pe SBS o nouă dramă şi anume The Heirs (Moştenitorii). În rolurile titulare îi vom întâlni pe Lee Min Ho şi Park Shin Hye.
The Heirs va avea 20 de episoade fiind regizată de Kang Hyo Shin iar scenariul este asigurat de Kim Eun Sook. Drama The Heirs descrie prietenia şi poveştile de dragoste a unor tineri moştenitori aparţinând clasei sociale celor bogaţi, care formează 1 % din clasa superioară a societăţii. În centrul atenţiei se află moştenitorul unui imperiu Kim Tan şi Cha Eun Sang, o fată obişnuită, care provine dintr-o familie săracă.

Image and video hosting by TinyPic

Prima citire a scenariului a avut loc pe data de 5 august 2013, la SBS Tanhyeon-dong Production Center unde toţi actorii prezenţi au citit şi repetat unele replici mai mult de patru ore, fiind cu toţii absorbiţi de personaje şi de scenariu. Scenarista Kim Eun-Sook şi regizorul Kang Si-Hyo au fost şi ei prezenţi acolo pentru a observa, iar după ce au discutat despre personajele şi script-urile fiecăruia şi-au exprimat încrederea pe care o au în echipă.

Image and video hosting by TinyPic

Drama The Heirs a atras deja atenţia chiar înainte de difuzarea ei,asta şi datorită faptului că adună foarte mulţi actori cunsocuţi, cei mai mulţi dintre ei fiind foarte tineri: Lee Min Ho , Park Shin Hye, Kim Woo Bin, Krystal de la f(x), Kang Min Hyuk de la CNBLUE, Kim Ji Won, Choi Jin Hyuk, Im Joo Eun şi Park Hyung Sik de la ZE:A, auzindu-se unele vociferări din partea celorlaţi regizori şi scenarişti din lumea k-dramei cum că scenarista ar fi acaparat toţi actorii tineri şi frumoşi nemailăsând nimic pentru ei (lol).

Image and video hosting by TinyPic

The Heirs are la bază scenariul scris de Kim Eun Sook cea care a asigurat şi scenariul pentru Secret Garden şi A Gentleman’s Dignity iar de regia serialului se ocupă Kang Hyo Shin cel care a regizat şi Tazza şi Midas.
Din distribuţie fac parte:

Image and video hosting by TinyPic

Lee Min-ho va fi Kim Tan, moştenitor al Empire Group. Arogant şi egoist, este pus într-un con de umbră de fratele său vitreg mai mare, Kim Won. Se îndrăgosteşte de Cha Eun-sang în ciuda faptului că provine dintr-o familie săracă. Kim Tan , pare să aibă totul la picioare, însă ascunde un trecut dureros pe care l-a ascuns adânc în sufletul său. Lee Min Ho a început filmările pentru dramă, în Paju pe 22 august 2013, primele imagini îl suprind la volanul unui bolid de lux, superb şi focos (Maserati).

Image and video hosting by TinyPic

Filmările au început într-o atmosferă plăcută, Lee Min Ho fiind plin de veselie şi pus pe glume. În pauzele dintre filmări, Lee Min Ho putea fi văzut cu script-ul în mâini, în timp ce conversa cu regizorul Kang Shin Hyo despre rolul său. El a declarat că a trebuit să se concentreze foarte intens asupra scenariului său, iar odată ce a intrat pe platoul de filmare şi-a analizat cu minuţiozitate cadrele turnate şi a revăzut secvenţele turnate pe monitor, fiecare membru al echipei tehnice lăudându-l pentru profesionalismul de care a dat dovadă.
Lee Min Ho a salutat şi şi-a lăudat deopotrivă colegii de platou. Iar atunci când s-a dat semnalul că trebuie să intre pe platou, Lee Min Ho, s-a încurajat prin apelativul “Moştenitorule, să mergem!” şi a intrat în pielea personajului, integrându-se fără prea mult efort în rolul Kim Tan.

Image and video hosting by TinyPic

Firma producătoare Hwa & Dam Pictures a declarat :” Lee Min Ho a arătat , fără îndoială, că este unul dintre actorii cei mai reprezentativi şi mai populari din Coreea , cu un famec natural izbitor şi o interpretare pe măsură a fost capabil de a se integra pe deplin în rolul său , interpretarea sa actoricească te face să aştepţi cu nerăbdare drama. Toată echipa lucrează din greu şi pun multă pasiune în ceea ce fac. Sperăm că publicul privitor va aştepta cu nerăbdare, difuzarea acestei comedii romantice pe micul ecran.”

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Pentru acest serial Lee Min Ho a luat şi lecţii de surf. Personajul său fiind un mare iubitor al sporturilor nautice. Scenele de surf au fost filmate în Malibu. Nu a fost uşor să înainteze în apă , valurile fiind destul de mari. După terminarea filmării acestor secvenţe, Lee Min Ho a declarat :„Valurile au fost foarte mari, aşa că n-am putut să mă aventurez prea departe în larg. Dar a fost foarte interesant. Pentru a surpinde imagini cât mai dinamice pe peliculă, echipa de fimare, a intrat în mare, alături de mine şi chiar a fost foarte greu pentru ei. Soarele a fost puternic, te puteai bronza chiar şi dacă purtai costum de surf. Toţi ne-am bronzat bine. Pentru cei care suferă pentru „Heirs”, fighting!”.

Image and video hosting by TinyPic

De asemenea, temperatura ridicată din timpul filmărilor făcute în SUA, l-a făcut pe Lee Min Ho, care într-unul dintre cadre a fost îmbrăcat în costum pe toată durata zilei, să declare:“A trebuit să filmăm afară pentru întreaga zi , iar echipa nu s-a putut feri de soare pe tot parcursul filmărilor, aşa că au a vut de îndurat multe. Însă scena a ieşit foarte bine aşa că sunt foarte fericit . Mă bucur că am putut filma în mijlocul unui peisaj superb.” (Scena a fost filmată în America la o fermă cu migdali, cei doi protagonişti fiind răcoriţi de o ploaie de vară.)
Image and video hosting by TinyPic

Conform celor declarate de compania de producţie cei doi protagonişti, Lee Min Ho şi Park Shin Hye au început filmările imediat ce au aterizat în America, deşi toţi erau obosiţi, au făcut o echipă bună, adaptându-se destul de bine diferenţei de fus orar, hotărâţi să facă o figură bună, punând multă pasiune în ceea ce fac.
Image and video hosting by TinyPic

Park Shin-hye este Cha Eun-sang, o „moştenitoare” săracă şi fiica menajerei familiei care deţine Empire Group. A crescut împreună cu Chan Young şi se trezeşte în faţa unei mari dileme pe cine ar trebui să aleagă dintre doi bărbaţi privilegiaţi, pe Kim Tan sau pe Choi Young-do.

Image and video hosting by TinyPic

Primul cadru turnat pentru Park Shin Hye a fost pe data de 16 august, la un salon pentru nuntă, situat în Gangnam şi o înfăţişează pe aceasta purtând şorţ şi mănuşi pentru spălat vase, ştergându-şi fruntea de oboseală şi căldură, însă păstrează pe chip o expresie luminoasă. La fel ca şi partenerul său din film,Lee Min Ho, înainte de începerea propriu-zisă a filmării, Park Shin Hye a conversat cu cei prezenţi şi s-a ţinut de tot felul de glume şi şotii cu staff-ul, aducând un suflu de bună dispoziţie. Cei din staff făcând adeseori glume pe seama „uniformei de lux” pe care o purta.

Image and video hosting by TinyPic

Prima întâlnire pe platourile de filmare dintre Lee Min Ho şi Park Shin Hye, a fost pe data de 22 august în Paju , provincia Gyeonggi. Înainte de începerea filmărilor, cei doi s-au uitat peste scenariu împreună şi au repetat replicile împreună, discutând pe marginea scenariului împreună cu regizorul Kang Shin Hyo.
“Sunt încântat să lucrez alături de un scenarist , regizor , actori şi staff , pe care-i respect. Aşa după cum sugerează şi titlul dramei voi continua să muncesc din greu ştiind că am responsabilitatea de a arăta telespectatorilor o dramă excelentă”, a declarat Lee Min Ho.

Image and video hosting by TinyPic

“Am citit scenariul de nenumărate ori , în scopul de a deveni Cha Eun Sang . De asemenea, am pregătit cu multă migală hainele şi accesoriile ei . De asemenea, am discutat cu regizorul de mai multe ori pentru a înţelege cât mai bine detaliile. Sper că această tânără Eun Sang, va ajunge la inimile telespectatorilor”, a mai completat Park Shin Hye.

Image and video hosting by TinyPic

Kim Woo-bin este Choi Young-do, moştenitorul unui resort de lux. Are un IQ de 150, dar îşi foloseşte inteligenţa sa pentru a-şi hărţui prietenii săi în loc să exceleze în studiile sale, personajul lui intervenind mai tot timpul în povestea celorlalte pesonaje.

Image and video hosting by TinyPic

Kim Ji-won este Rachel Yoo, o moştenitoare arogantă şi foarte chic a unui lanţ de hoteluri, ea este o fată care nu-şi doreşte nimic pentru că are tot ce vrea. Rachel Yoo ( născută Rachel Kim ), fiica mamei preşedintelui unui hotel şi fiica vitregă a preşedintelui unui hotel. Are avantajul că poate călători fără probleme oriunde în lume, fără a fi nevoită să plătească vreo cazare la hotel iar tot ce are nevoie este un prieten care să fie preşedinte al unei companii aeriane de transport şi s-a aranjat pe viaţă. Este logodnica adolescentă a lui Kim Tan. Logodna dintre cei doi este mai mult un aranjament pentru bunăstarea afacerilor, însă niciunul nu pare să aibă suficientă forţă să se poată sustragă din această şaradă. Pleacă în America încărcată de bagaje (Loius Vuitton), pentru a-şi vizita logodnicul rătăcitor şi pentru a-l readuce în Coreea, însă aici se „împiedică” de Cha Eun Sang, o fată săracă. Se pare că personajul ei va fi uşor de urât de către telespectatori, fiind genul de logodnică snoabă şi geloasă.

Image and video hosting by TinyPic

Kang Min-Hyuk este Yoon Chan-young, fiul secretarului Empire Group.Cel mai bun prieten al lui Cha Eun-sang. Se îndrăgosteşte de Lee Bo-na care a fost iubita lui Kim Tan.
Image and video hosting by TinyPic

Krystal Jung este Lee Bo-na, având un stil de viaţă fabulos fiind fiica unui mare entertainment. Prima ei dragoste a fost Kim Tan, care nu a iubit-o deloc. Chan-young va fi cel care îi va vindeca inima rănită.
Pe 17 august, au început filmările şi pentru Kang Min Hyuk, cel care-l interpretează pe Yoon Chan Young, fiul secretarului Grupului Empire. Bateristul trupei CNBLUE a fost zâmbitor mai tot timpul şi a depăşit aşteptările staff-ului.Echipa de producţie lăudându-l pentru stilul său versatil. În ciuda programului său încărcat, a studiat personajul său împreună cu staff-ul, cerând informaţii şi fiind foarte răbdător şi consecvent în munca sa. Şi Krystal a început filmările în aceeaşi zi tot în aceeaşi locaţie şi anume un liceu din Seul, Districtul Seongdong.

Image and video hosting by TinyPic

” A trecut ceva timp de când n-am mai interpretat un rol, aşa că sunt un pic speriat, însă nerăbdător şi bucuros totodată”, a spus Min Hyuk. Echipa tehnică l-a lăudat:“Chiar a excelat şi ne-a depăşit aşteptările. “ În ciuda aspectului său de copil, Kang Min Hyuk are o aură aparte care l-a făcut să fie plăcut de către tot personalul prezent pe platourile de filmare, în special personalul feminin, care după ce l-au văzut intrând în pielea personajului său, au declarat:” Chiar s-a maturizat.” Compania producătoare a dramei a ţinut să sublinieze că: Kang Min Hyuk este nu numai blând şi cu o personalitate plăcută dar posedă de asemenea şi un farmec masculin sălbatic”.

Image and video hosting by TinyPic

“Am dat tot ce-i mai bun din mine pentru a deveni una cu personajul meu. Voi lucra din greu ca să devin cu adevărat Lee Bo Na, adică să vorbesc şi să gândesc ca ea” a răspuns Krystal, celor care au întrebat-o cum a decurs prima zi de filmări.

Image and video hosting by TinyPic

Park Hyung-sik va fi Jo Myung-soo, fiul managerului unei companii de import auto. Vrea să fie pe picioarele lui, însă este un pierde-vară care nu vrea să moştenească afacerea familiei.

Image and video hosting by TinyPic

Choi Jin-Hyuk este Kim Won ,”perfectul” frate mai mare a lui Kim Tan, un tânăr director executiv, care conduce gigantul conglomerat al familiei sale, Empire Group. Actorul a declarat despre personajul său că:„Dă senzaţia unui băiat rău, foarte pesuasiv (convingător) şi fermecător. Voi încerca să subliniez cât pot de bine aceste laturi ale personajului meu, astfel încât telespectatorii să-l poată înţeleagă pe Kim Won şi să nu fie prea aspri cu el.”

Image and video hosting by TinyPic

Im Joo-eun este Jeon Hyun-joo, profesoară la Empire High School, fiind o prezenţă atrăgătoare prin felul de a fi şi de a gândi, pentru asta fiind foarte îndrăgită de către elevii săi. Însă în viaţa reală este un pic ciudată. Hyun-joo îi atrage atenţia lui Kim Won prin inteligenţa ei ascuţită, studiul fiind singurul lucru pe care ea-l ştie să-l facă cel mai bine.
Image and video hosting by TinyPic

Kang Ha-neul este Lee Hyo-shin, fiul şefului Poliţiei. Este preşedintele Corpului de Studenţi şi face o pasiune pentru profesoara lui, Jeon Hyun-joo.

Image and video hosting by TinyPic

Jeon Soo Jin cunoscută ca a doua Bae Doo Na, va juca rolul lui Kang Ye Sol. O elevă din anul 2 al Licelului Empire High School, mereu îmbrăcată la modă. În loc să meargă la cursurile de perfecţionare a limbajului, ţinute pe timpul vacanţei, ea merge să se pregătească pentru a-şi îndeplini visul şi anume acela de a deveni actriţă. Rolul ei de copil drăgălaş cu un simţ al modei foarte colorat îi va aduce face pe privitori să zâmbească şugubăţ. Actriţa Choi Eun Kyung o va interpreta pe mama ei în acest serial.

Image and video hosting by TinyPic

Kim Sung Ryung va fi Han Gi Ae, mama lui Kim Tan, soţia preşedintelui Empire Group.

Pe scurt povestea k-dramei The Heirs ar suna cam aşa: prezintă povestea unui grup de privilegiaţi ai societăţii şi anume elita unor elevi de liceu care sunt crescuţi pentru a prelua afacerile de familiile, afaceri, care au devenit pe parcursul timpului, adevărate imperii pe piaţa financiară şi comercială. Aceşti liceeni bogaţi par să aibă totul sub control, cu excepţia dragostei. Kim Tan este moştenitorul Grupului Empire care a fost trimis să studieze în străinătate (SUA). În realitate însă trimiterea lui la studii în străinătate este o formă de exil, în acest fel fratele său vitreg mai mare, întors acasă, putând să preia afacerea familiei.Cât timp este în SUA , Kim Tan dă peste Cha Eun Sung, care a venit din Coreea ca să-şi caute sora mai mare. Se îndrăgosteşte de ea, neştiind că este fiica menajerei familiei sale.Când logodnica lui,Rachel Yoo ajunge şi ea în SUA, pentru a-l aduce înapoi în Coreea, inima sa este sfâşiată între dragoste şi datorie. Însă şi fratele lui Rachel, Choi Young Do se îndrăgosteşte de Eun Sung, iar povestea de dragoste se complică. Cine a spus că dacă eşti bogat şi frumos, ai totuşi o viaţă uşoară?

Image and video hosting by TinyPic

Când tatăl lui Kim Tan, preşedintele Empire Group se îmbolnăveşte, fratele lui Tan în mod natural îi preia locul la cârma afacerilor. Mama lui Tan, întotdeauna l-a sfătuit că trebuie să-l învingă pe fratele său în orice domeniu, dar acesta în secret, întotdeauna şi-a plăcut fratele pentru firea sa rece, matură şi bărbătească.
Când Tan pleacă la studii în străinătate, fratele său îi spune rece :” Nu te gândi la lucruri prea mult, doar distrează-te. Mănâncă bine, dormi bine şi dacă este posibil, nu te mai întoarce.” Din acel moment Tan îşi dă seama că este de fapt exilat. Fratele său vitreg i-a luat înapoi de fapt lucrurile pe care mama lui i le luase la rândul ei, într-un fel recuperând ceea ce îi fusese furat odinioară.

Image and video hosting by TinyPic

Să ai o mamă care nu poate vorbi, o mamă care a lucrat ca servitoare toată viaţa ei şi a trăit într-o cameră plină de mucegai, de la subsol unui imobil …. care credeţi că ar fi lucrul cel supărător dintre cele trei enumerate?
Din păcate Eun-sang a avut parte de toate cele trei.“Simt ca şi cum întregul univers lucrează împotriva mea cu scopul de a mă face nefericită. Ştii cum te simţi într-o asemenea situaţie?”
Mereu pe fugă între locurile de muncă part-time,Eun-sang zâmbeşte trist. Sora ei mai mare, care şi-a plătit singură studiile într-o ţară străină, a fost mândria şi modelul ei în viaţă. Într-o zi, însă primeşte un telefon de la sora ei care-i spune că s-a măritat cu cineva bogat. Sub pretextul că-i oferă bani ca zestre de nuntă de la mama lor, profită de această ocazie şi ia un avion pentru a-şi vedea sora, hotărâtă să nu se mai întoarcă. Însă constată că nici vorbă de o căsătorie cu cineva bogat ba din contră sora ei trăieşte cu un alcoolic, pe care l-a întâlnit pe când lucra ca şi chelneriţă. În acel moment modelul ei în viaţă, s-a prăbuşit în faţa ochilor ei de pe piedestalul unde fusese pus. Simţindu-se trădată, se ceartă puternic cu sora ei după care pleacă.

Image and video hosting by TinyPic

Neavând unde să meargă, printr-o serie de circumstanţe ciudate sfârşeşte să-şi petreacă noaptea în casa lui Tan. S-a simţit ca Cenuşăreasa atunci când a intrat în casa lui. În timp ce este orbită de imensitatea şi luxul acelei case, nefiind atentă la nimic altceva, o fată dă peste ea. Era Rachel, logodnica lui Tan. Care o face să se întrebe: Cum se pot logodi unii oameni la numai optsprezece ani?
Image and video hosting by TinyPic

Kim Woo Bin a fost invitat pe data de 3 septembrie 2013, la emisiunea radio “Shindong’s Shim Shim Tapa”, la un post de radio aparţinând MBC FM, unde a vorbit şi despre drama The Heirs. L-a menţionat şi pe Lee Min Ho, spunând că:“Lee Min Ho este actorul cel mai frumos dintre toţi actorii care joacă în această dramă. Este cu adevărat un “boy over flower” (am putea să-i spunem floricel – lol- ). MC-ul radio, Shindong de la Super Junior l-a întrebat pe Kim Woo Bin dacă: “te-ai gândit sincer vreodată, că arăţi mai bine decât Lee Min Ho?” la care Kim Woo Bin a răspuns:“Sunt surprins în fiecare dimineaţă când mă uit în oglindă. Nu pot să cred că sunt actor cu faţa asta”, cu această replică şocându-şi fanii.Kim Woo Bin a continuat:“Dacă tot spunem lucrurilor pe nume, Lee Min Ho are un chip foarte frumos şi o privire care m-a atras încă de la început, însă eu am un trup mai grozav decât el”. Din păcate, această întrebare i-a fost pusă în timp ce Kim Woo Bin era testat cu un detector de minciuni de jucărie, iar rezultatul testului a spus că Kim Woo Bin a minţit, stârnind hohote de râs printre cei care erau în studioul radio.Kim Woo Bin revenind imediat cu replica:“De fapt mă gândesc că arăt mai bine decât Lee Min Ho.”

Image and video hosting by TinyPic

În aşteptarea acestei k-drame The Heirs care sigur va fi bârfită şi analizată de răuvoitori doar din punct de vedere al rating-ului,voi încheia cu replica lui Kang Ha-neul“Într-adevăr, din punctul meu de vedere în actorie pot exista actori mici, însă nu există roluri mici. Ai devenit un actor mic odată ce ai început să te legi de orice lucru şi să cauţi nod în papură dacă rolul tău este mare sau mic”.

Surse: asianwiki, soompi, dramawiki, hancinema, dramabeans, drama fever.

Despre Ramona J. [KF]

Ramona J. [KF]

Ramona J., s-a născut în liniştitul oraş de la poalele Tâmpei, Braşov. Prima întâlnire cu valul coreean s-a intamplat odata cu difuzarea pe TVR1 a serialului „Giuvaierul Palatului”. Deşi nu l-a văzut de la primul episod, a simţit „fluturaşi în stomac” (acei mii de fluturaşi pe care-i simţi când te îndrăgosteşti), iar rezultatul este simplu: s-a „îndrăgostit iremediabil” de acea Coree în care a descoperit mult bun simţ şi candoare .

Browse Archived Articles by Ramona J. [KF]

14 comentarii

There are currently 14 comentarii on The Heirs (k-drama 2013). Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Povestea Cenusaresei in varianta coreeana? Cu o Cenusareasa ca Park Shin Hye si un print ca Lee Min Ho? Mie imi place! :))

 2. Mi se pare o poveste frumoasa, cu personaje frumoase. Subliniez: poveste, de care toti avem nevoie avand orice varsta. Stiu ca pare ireala si foarte departe de realitatea noastra, dar de ce nu?
  Ramona, multumesc pentru recomandare ampla si frumos ilustrata! (P.s: imi place la nebunie fustita lui Jeon Soo Jin :) )

 3. Ce maneci la camasa are LMH in poster :)) Chiar asa de lungi???
  Foarte frumoasa prezentarea, felicitari Ramo! Din pacate, nu sunt fana vreunui dintre actori, asa ca nu e pe lista mea de “must see”.

 4. multumim Ramona ptr. prezentare, cred ca ma bate gandul sa fiu intr-o forfota in asteptarea dramei
  se poate spune ca va fi povestea “copiilor de bani gata”, 99,9%

 5. Mulţumim pentru frumoasa prezentare Ramona. Povestea este foarte frumoasă, cu actori tineri şi frumoşi, citit povestea mi-am amintit de serialul Boys Over Flowers şi mi se pare că seamănă puţin cu acesta, lui Lee Min Ho i se potriveşte mănuşă rolul de băiat de bani gata şi cum e printre preferaţii mei, trebuie să văd şi această dramă :)

 6. Multumim pt articol , Ramona!
  Intr-adevar, aici gasesti numai actori tineri , frumosi si talentati!

 7. Interesanta poveste, deocamdata mai are de asteptat.Prima data bacul si dupa filmul.

  • ”Ji Sang”(daca nu stiu numele, zic asa) esti clasa a XIIa?,daca da tot ai niste timp si pentru o kdrama…te mai relaxezi,macar in weekend

 8. Carina T. [KF]

  am auzit atatea despre film incat sper sa reusesc sa-l vad
  mersi, Ramo pentru prezentare

 9. Claudia B. [KF]

  Suna tentant, dar de aceasta data o sa aman vizionarea …Frumoasa prezentarea si foarte in detaliu, multumim Ramona

  • Povestea pare incantatoare.. dar voi pe ce canal o sa il vizionati? adica unde l-as putea vedea si eu… :o3

  • Ramona, multumesc pentru prezentare. Foarte interesant! Dar pe ce canale te uiti la seriale coreene? ;o33

   • Serialul Mostenitorii il puteti urmari pe blogul lui Atanase

 10. Acum il urmaresc si eu si imi place la nebunie

Leave a Comment