koreafilm

Lee Seung Gi – Făt Frumos chiar există!

Written by koreafilm. Posted in Actori, Portrete, Recomandarile lunii

Tagged: , ,

Header

Published on octombrie 14, 2013 with 9 comentarii


La 27 de ani, o întâlnire de vară cu Lee Seung Gi
Zâmbetul luminos al acestei persoane te face crezi ca poti reuşi sa îmbrăţişezi o lume întreagă. Acesta a fost primul lucru care mi-a venit în minte într-o seară, în timp ce el se pregătea pentru o întâlnire fanii şi un concert la Tokyo, după ce a finalizat filmările pentru drama TV, Gu Family Book.

Gu Family Book, o poveste complicată
Şedinţa foto cu Lee Seung Gi a început pe 26 Iunie la studioul din Nonhyundong, Gangam-gu. Gu Family Book de abia se terminase. Toată tensiunea acumulată în ultimele 3 luni, ca urmare a interpretării rolului lui Choi Gang-chi dispăruse, dar se citea oboseala pe chipul său. Ce am aflat despre Lee Seung Gi? Că este jumătate-om, jumătate-bestie, ce are o energie foarte bine ascunsă; asta am aflat. În momentul în care a intrat în lumina camerei de fotografiat, instinctele lui de actor au ieşit la suprafaţă.

Drumul în lumea showbiz-ului în ultimul deceniu
Zece ani (!) au trecut de la debut. În acest timp, lumea s-a schimbat puţin cîte puţin. Să ne gândim la industria actoriei – faima poate fi câştigată sau pierdută în doar câteva zile. Faptul că Lee Seung Gi a menţinut o imagine publică sănătoasă deşi a lucrat tot timpul într-un astfel de mediu, este dovada că e o persoană serioasă şi riguoasă şi ţine la el ca şi individ.
Rep: „Care au fost cele mai mari provocări cu care te-ai confruntat pe parcursul celor 10 ani de carieră?”
Lee Seung Gi: „Dacă te gândeşti că drumul este greu, simţi că problemele nu se termină niciodată. Dar dacă, în schimb, nu dai importanţă obstacolelor apărute în cale, atunci nu o să mai existe motive de îngrijorare. Nu am avut niciodată momente în care să simt că sunt depăşit de situaţie. Cred că acest lucru s-a întâmplat pentru că întotdeauna sunt concentrat şi mă dedic sarcinilor care trebuie finalizate şi depun foarte mult efort pentru persoanele care sunt importante pentru mine.”

Rep: „Ai simţit vreodată nevoia să renunţi la imaginea de “băiat bun” şi să adopţi una mai “fioroasă”, ca cei de la 2PM, de exemplu?”
Lee Seungi Gi: „Nu chiar; Încerc să fiu cât mai natural, eu însumi. Şi nu ar observa fanii că mi-am schimbat imaginea cu bună ştiinţă? Eu cred că da. Încerc să fiu cât mai normal şi să nu promovez o imagine care nu mă reprezintă. Fiecare are măcar o caracteristică atrăgătoare, şi cred că fanilor mei tocmai acest lucru le place.”

Ah, Lee Seung Gi! Doar 27 de ani, şi totuşi atât de obiectiv când e vorba să se descrie.
Cu siguranţă acest lucru va duce la o creştere a adorării lui Lee Seungi Gi de către publicul larg.

Adorat ca şi bărbatul perfect
Este cel mai preferat model masculin atunci când este vorba de reclame, este primul ales ca şi bărbatul ideal cu care ai ieşi la o întâlnire, şi este şi cea mai dorită celebritate cu care s-ar merge într-o vacanţă. De asemenea a fost ales şi ca celebritatea masculină de la care femeile ar dori sa primească bomboane de de White Day. Pe lângă toate astea, mai şi cântă, joacă în drame şi a cucerit programele de divertisment de la televiziunea coreeană. Pe scurt, este bărbatul perfect şi a tras lozul câştigător.
Rep: „Nu simţi o oarecare presiune datorită faptului că eşti numărul 1 în toate? Şi ce anume îţi place să faci mai mult – să cânţi, să joci în drame sau să fii moderator în show-uri de divertisment la TV?”

Lee Seung Gi: „Mă simt foarte bine ca numărul 1, indiferent de domeniul de activitate. (Râde) Hmm… Nu cred ca am o preferinţă pentru un domeniu anume. Încerc să dau ce e mai bun din mine indiferent de ce fac. Şi încerc să ţin muzica aproape de mine orice ar fi.”
Poate că cea mai puternică calitate a lui Lee Seung Gi este devotamentul pentru tot ceea ce face. Este uşor de vazut dragostea pe care o acordă fiecărui moment din viaţă şi totul se desfăşoară ca o melodie romantică.

O frumoasă şi emoţionantă iubire veşnică
El nu este iubit doar de pulbic; Shin Min-ah, Ha Ji-won, Han Hyo-joo şi chiar Suji, toate îl adoră! Toate actriţele care au jucat alături de Lee Seung Gi au avut parte de o energie pozitivă şi au lucrat foarte bine alături el. Faptul că intră foarte bine în pielea personajelor atunci când interpretează un rol le-a ajutat şi pe partenerele lui să strălucească şi mai mult.
Rep: „Care este secretul din spatele tuturor colaborărilor de succes cu partenerele din drame?”
Lee Seung Gi: „Hyo-joo este o prietenă foarte bună. Cât despre Shin Min-ah, sunt multe lucruri după care îmi pare rău deoarece în acea perioadă eram tânăr şi nu aveam foarte multă experienţă. Munca alături de Ha Ji-won m-a ajutat să trec peste obstacolele întâlnite în actorie, şi am încercat să aplic mai departe tot ce am învăţat şi atunci când am jucat alături de Suji. Faptul că am tratat personajele lor cu dragoste şi respect a fost cel mai bun lucru pe care l-am putut face. Din fericire, toate aceste actriţe alături de care am jucat sunt tipul de femei la care bărbaţii visează şi sunt deasemenea persoane minunate. Pentru asta sunt foarte recunoscător.”
Rep: „Vorbind despre succesul colaborărilor tale cu partenerele feminine, ceva gânduri de intâlniri, o iubita ceva?” (Nu-i aşa că toţi cititorii vor să ştie răspunsul la această întrebare, oricare ar fi persoana intervievată?)
Lee Seung Gi: „Aş vrea să fiu îndrăgostit şi să mă simt tot timpul fericit şi emoţionat. Nu asta îşi doreşte orice bărbat? (Râde)”

Mai apropiat de fanii lui
La începutul lui august, va avea o sesiune de autografe şi un concert la Tokio. După terminarea filmărilor la Gu Family Book, încearcă să se ţină cât mai ocupat.
Rep: „Ce ne aşteaptă la viitoarea sesiune de autografe şi concertul din Tokio?”
Lee Seung Gi: „Aş vrea să îmi arăt apreciarea faţă de fani; evenimentele sunt în aşa fel pregătite încât să pot fii foarte aproape de fanii mei şi să le ofer un spectacol cât mai bun.”

Acest tip de răspuns va alimenta şi mai mult curiozitatea fanilor asupra evenimentelor viitoare. Stăteam şi mă gândeam că parcă, pentru Lee Seungi Gi, ziua ar avea 48 de ore. Şi apoi am pus şi eu o întrebare la întâmplare.
Rep: „Ce culoare reprezintă cel mai bine vara vârstei de 27 de ani?”
Lee Seung Gi: „Nu ştiu sigur…este greu să aleg o singură culoare. Dar dacă ar trebui să aleg, aş alege albastru? Este o culoare des întâlnită….Vreau să fie culoarea albastră, care are şi o anumită profunzime, în ciuda faptului ca cei mai mulţi oameni cred că este doar o simplă culoare.”

Ca să împrumut cuvintele unui poet, „Durerea se transformă în muzică atunci când întâlneşte ritmul”. Poate că energia pe care o trasnmite Lee Seungi Gi izvorăşte din aşteptare şi perseverenţă – toate dificultăţile s-au unit într-un ritm fin. Putem spune, fără nicio îndoială, că steaua lui Lee Seung Gi, va continua să strălucească la fel de puternic pentru o perioadă de timp cât mai îndelungată de acum înainte.

***Nu ştiu voi ce părere aveţi, dar eu, deşi eram fan Lee Seungi Gi dinaintea citirii articolului de faţă, simt ca l-am descoperit din nou şi parcă acum ţin şi mai mult la el şi îl apreciez şi mai mult. Oricum, se pare că numărul din august al revistei Kwave l-a iubit la fel de mult pe artist, ca şi mine, şi a scris multe lucruri despre el. (Oana M.)


Alături de Kim Yuna pentru ”KB Financial Group”

Surse: K-wave Magazine [August 2013] , http://lsgfan.wordpress.com/
Traducere | Oana Mereuţă
Editori | Kim Jun-Seong, Jeon Hee-jin
Fotograf | Cho Se-hyun (Icon Studio)

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

9 comentarii

There are currently 9 comentarii on Lee Seung Gi – Făt Frumos chiar există!. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Carina T. [KF]

  l-am urmarit in multe filme si chiar imi place cum joaca… este convingator :)

  • Si frumos ;)

 2. LSG este de-a dreptul adorabil!

  Multumesc pt articol, Oana!

  • Cu cea mai mare placere~ despre oameni de genul sa tot citesti ^^

 3. Multumim pentru interviu, Oana! E un actor ft simpatic, si mie imi place :)
  Ce pacat ca editia romaneasca a K-wave nu mai apare…:(

  • Si mie imi pare rau ca nu mai este T.T~ Iar editiile care apar in Coreea sunt greu de optinut chiar si in varianta .pdf~ nici acum nu am reusit sa srtang toate numerele :(

 4. Sunt fana Lee Seungi Gi de vreo doi ani~ prima data l-am vazut ca moderator la Strong Heart; si pe urma in pe celelalte arii de activitate. Este o persoana asa de calda si cu picioarele pe pamant~ pare greu de crezut ca e adevarat. Dupa ce am citit si articolul din revista am ramas fara cuvinte >.<~ Sper ca are fani/fane multe si in Romania~!!!

 5. Si eu il iubesc pe Seung Gi de mai mult de 2 ani. L-am cunoscut din My Girlfriend Is A Gumiho, care mi-a placut mult si m-a facut sa caut actorii principali. Am gasit Shining Inheritance si in acest serial l-am auzit prima data cantand ( nu am dat atentie la Hoi-Hoi Song!). Cautand mai atent am aflat ca de fapt este la origine cantaret, chiar un cantaret extraordinar. De atunci l-am urmarit indeaproape, filme, concerte, spectacole de divertisment, interviuri am vazut si vad tot (si continui sa revad). Toate m-au facut sa-l plac din ce in ce mai mult, pentru ca, cu cat il cunosti mai bine cu atat nu poti sa nu-l iubesti tot mai tare. Si in Corea este iubit de toate generatiile ( la concertele sale se intalneste nepoata, mama si bunica) si nu degeaba. Este considerat un model de urmat, pentru ca nu este doar foarte talentat, destept si manierat, este un om cald, generos si, in ciuda tuturor calitatilor si realizarilor sale, foarte modest. Ma bucur mult ca ai tradus acest interviu si iti multumesc, imi doresc cat mai multi sa-i descopere farmecul.

 6. Adorabil,Zanul cel mic!

Leave a Comment