Ramona J. [KF]

Two Weeks (kdrama, 2013)

Written by Ramona J. [KF]. Posted in K-drama, Noutati, Recenzii Koreafilm, Recomandarile lunii

Tagged: , , , , ,

9

Published on august 07, 2013 with 17 comentarii

Image and video hosting by TinyPic

„Magistratul” Lee Jun-ki revine pe micul ecran cu un nou rol. El apare în rolul principal al dramei Two Weeks, un serial plin de acţiune şi dramatism, care va fi regizat de către Son Hyeong-seok cel care a regizat şi Personal Taste, iar scenariul este asigurat de So Hyun-kyung, cel care a scris şi scenariul pentru My Daughter Seo-young şi 49 Days.

Image and video hosting by TinyPic

Citirea scenariului pentru drama Two Weeks a avut loc pe 10 iunie 2013. Înainte de a începe studierea scenariului, Lee Jun-ki a declarat printr-un mic discurs :“Voi munci din greu cu seniorii şi juniorii din această echipă, pentru a putea face din Two Weeks, cea mai bună dramă din acest an.”
Scenaristul So Hyun-kyung le-a explicat în detaliu, rolul fiecărui actor cu particularitățile specifice, iar regizorul Son Hyeong-seok le-a dat câteva sfaturi în ceea ce priveşte exprimarea sentimentelor şi a atitudinii.

Image and video hosting by TinyPic

Lee Jun-ki îl va interpreta pe Jang Tae San, un tânăr de 32 de ani, care nu se gândeşte la viitorul său, îşi trăieşte viaţa fără prea multe planuri de viitor. Este acuzat pe nedrept de o crimă, află că are o fetiţă de 8 ani care suferă de leucemie și că are doar două săptămâni la dispoziţie, pentru a o salva atât pe ea cât şi pe el. Povestea începe când acesta, Jang Tae San se trezeşte într-o zi, într-o încăpere necunoscută, plin de sânge, care nu era a lui, iar alături de el este un cadavru. Poliţia îl consideră suspectul numărul unu în această crimă şi-l arestează. Însă maşina poliţiei care-l transporta pe Tae San către arestul preventiv, este implicată într-un accident de maşină şi se răstoarnă pe carosabil. În acel moment Tae San ştie instinctiv că asta este şansa lui de a scăpa.

Image and video hosting by TinyPic

Rănit uşor, cu mâinile încătuşate, se strecoară încet din maşina răsturnată, reuşeşte să pună mâna pe o motocicletă şi să fugă. În timp ce fuge îşi spune: “Pentru prima dată în viaţa mea, doar măcar o dată, vreau să trăiesc ca o persoană.”Apoi îşi aduce aminte de viaţa lui de până acum, ceea ce va duce la elucidarea motivului pentru care Seo In Hye, a ţinut secretă naşterea fiicei lui.
Cu toate acestea,Tae San, este un om care își prețuiește prietenii. A locuit cu mama sa în Busan, fără să știe cum arăta tatăl lui. De ziua lui, când împlinea 8 ani , mama lui alege să părăsească această viață și să se sinucidă (își taie venele), lăsându-l astfel singur-singurel. Pentru a rezolva totul în viață începe să folosească pumnii.Simte doar singurătate, neputință și furie atunci când ajunge la orfelinat iar drumul îl conduce inevitabil spre lumea obscură a afacerilor îndoielnice și în cele din urmă devine gangster. După ce o întâlnește pe In Hye se îndrăgostește de aceasta, iar inima lui rece ca gheața începe să se topească și parcă ar vrea să renunțe să mai fie “băiețaș de cartier”. Însă Moon Il Seok îl amenință să se întoarcă înapoi la afacerile lui căci în caz contrar viața lui In Hye va fi în pericol. Prin urmare, nu are de ales decât să se certe cu In Hye și să o trimită să facă avort spunându-i că acest copil va fi o povară pentru ea și pentru fericirea ei. Și chiar a crezut că face acest lucru, însă In Hye hotărăște să păstreze copilul și să-l crească singură, mutându-se la Seul.

Image and video hosting by TinyPic

Opt ani mai târziu, In Hye îl caută și îi cere să facă un test de compatibilitate pentru transplant de măduvă osoasă. Îi spune atunci un adevăr care-l sochează și anume că nu a făcut avort și că o crește singură pe fata lor, care are leucemie. Rămâne pe gânduri că acum o fiică, el crezând timp de 8 ani că nu are nicio rudă de sânge. El, care acum 8 ani a vrut ca acel copil să moară, află acum, că este viu dar este pe moarte iar el va trebui să o scape din ghearele morții. Testele ies pozitive iar vinovăția și recunoștința îi umplu dintr-odată inima. Salvarea vieții fiicei sale va fi ca o revanșă pentru tot ce nu a făcut pentru ea și In Hye. Însă este acuzat de uciderea lui Oh Mi Suk și este arestat cu toate că susține că este nevinovat. Gândul îi zboară acum către fetița lui: cum va putea face operația prin care să-i doneze măduvă osoasă?

Image and video hosting by TinyPic

Park Ha Sun este Seo In Hye, în vârstă de 30 de ani, prima dragoste şi fosta iubită a lui Jang Tae San. Este o fată simplă, inteligentă, energică şi un pic naivă.Când îl întâlneşte prima dată pe Tae San acesta era un gangster iar ea o tânără studentă, dar acest lucru nu-i împiedică să se îndrăgostească nebuneşte unul de celălalt. A crescut într-o familie cu stare materială bună, fiind ferită de familia ei de greutăţile vieţii. Această naivitate a ei îl va face pe Tae San să iasă din carapace și să scoată la iveală acea latură pură pe care a ascuns-o de ochii lumii. Fără să ezite Seo In Hye vrea să-l protejeze şi să-l iubească pe Tae San, deoarece ea este singura familie pe care el o are de când și-a pierdut mama. Rămâne însărcinată şi în ciuda dezaprobării părinţilor ei, îi promite lui Tae San că vor avea un viitor împreună. Însă brusc acesta o abandonează, după numai două zile de când l-a anunțat că va avea un copil, la care îi spune să renunțe, fără să-i dea vreo explicaţie sau să-i spună unde anume pleacă. Hotărăşte să-şi părăsească familia şi să se mute la Seul unde îşi va creşte singură fetiţa, hotărâtă să rămână o mamă necăsătorită.

Image and video hosting by TinyPic

Nu-l poate ierta pe Tae San, care i-a provocat o rană cumplită în suflet şi din această cauză nu mai vrea să creadă în bărbaţi. Însă persistenţa şi sinceritatea lui Sang Goo pare să-i înmoaie inima şi decide în cele din urmă să se căsătorească. Îi spune fetiţei sale că tatăl ei este mort, hotărâtă să șteargă orice urmă a acestuia din viața ei. Însă când descoperă că fetița ei are leucemie şi că oricât de mult caută să găsească un donator compatibil pentru a-i dona măduvă osoasă și nu găseşte niciunul va trebuie totuși să apeleze la cel pe care vrea să-l scoată din mintea și inima ei. Fără tragere de inimă, îl caută pe Tae San, îl găseşte şi îşi dă seama că acesta trăieşte mai rău ca înainte.

Image and video hosting by TinyPic

Testele de compatibilitate se dovedesc a fi pozitive, el fiind donatorul perfect şi în sfârşit In Hye vede o rază de speranţă că fiica ei ar putea fi salvată. Însă, vede la TV o ştire legată de o crimă, iar conform faptele relatate acolo, Tae San este suspectul principal fiind în momentul de față un criminal fugar care este urmărit de poliţie. Un criminal? Inima ei se strânge şi îşi face griji că acesta nu va supravieţui acestei urmăriri contra cronometru.Şi acum ce se va întâmpla cu fetiţa mea?
Park Ha Sun a explicat decizia ei de accepta acest rol “Când am citit prima dată scenariul, povestea personajului mi-a atins inima. E un personaj cu o multă durere în suflet şi vreau să-i fac şi pe telespectatori să vadă acest lucru”.
Image and video hosting by TinyPic

Kim So Yeon o va interpreta pe Park Jae Kyung, o tânără de 27 de ani, procuror al Districtul 1 Poliţie, Departamentul Crimă. A absolvit Facultatea de Drept, însă a picat la examinarea competenţelor judecătoreşti, fiind astfel trimisă să facă muncă de birou şi nu la completul de judecată. Lucrează ca procuror în departamentul de poliţie, unde nu i se dau cazuri complicate considerând că nu este suficient de capabilă pentru rezolvarea acestor cazuri. Este un anchetator cu un puternic simţ al justiţiei, inteligentă şi corectă, ea va fi cea care se va ocupa de cazul de crimă a lui Jang Tae San.
În anumite circumstanţe, este ingenioasă şi nu ştie să se oprească înainte de a merge prea departe, este un personaj pe care ceilalţi oameni îl înţeleg foarte greu.

Image and video hosting by TinyPic

În anii de liceu, a fost martoră când tatăl ei a fost înjunghiat de către Moon Il Seok. În urma acestui incident se duce să o întâlnească pe Jo Seo Hee, pentru a-i cere ajutor. La vremea respectivă Jo Seo Hee era membră a Parlamentului, fiind de asemenea şi avocat, iar pentru Park Jae Kyung aceasta era un model demn de urmat. Însă aceasta pe principiul : Interesul poartă fesul, îl acceptă pe Moon Il Seok ca şi colaborator în dorința de a deveni antreprenor. Bineînţeles că nu o va ajuta pe Park Jae Kyung ba din contră, comportamentul josnic al celei pe care ea o considera un exemplu de omenie şi dreptate, o lasă fără grai. Tatăl ei moare din cauza rănilor provocate de acel atac. Park Jae Kyung se simte nedreptăţită şi indignată, dorind să scoată la iveală toate faptele celor implicaţi în acest atac. Poate că odată obişnuia să viseze că va fi o avocată faimoasă aşa ca Jo Seo Hee, însă acum, pentru a-i prinde pe cei doi, optează să devină procuror. Când ajunge procuror începe să investigheze legătura dintre Moon Il Seok şi Jo Seo Hee, însă nu găseşte nicio dovadă clară pe baza căruia să-i poată acuza. Cea care i-a fost mereu alături,Oh Mi Suk, îi spune că vrea să devină informator pentru poliţie. Cu toate că ştie că acest lucru este foarte periculos, Jae Kyung o susţine totuşi pe Mi Suk.. Dar…. Mi Suk este ucisă cu cruzime.

Image and video hosting by TinyPic

Află că Jang Tae San are un aparat de fotografiat, cu dovezi secrete, care îi incriminează pe Moon Il Seo şi Jo Seo Hee, însă acesta a fugit, fiind urmărit de poliţie. Este imperios şi absolut necesar să-l aresteze pe Jang Tae San, să preia aparatul de fotografiat, care este singura dovadă şi singura cale de a-i prinde pe cei doi și deci va face toate eforturile posibile ca să-l prindă pe Tae San. Află că acesta este într-adevăr nevinovat şi hotărăşte să-l ajute să-şi dovedească nevinovăţia.
Când a fost întrebată de ce a ales această dramă, Kim So Yeon a spus că are încredere în scenarist. Scenaristul fiind acelaşi care a scris şi scenariul pentru Prosecutor Princess:” În Prosecutor Princess scenaristul mi-a dat un personaj pe care l-am putut înţelege foarte bine, aşa că nu am ezitat să iau o decizie rapidă în ceea ce priveşte această dramă.”

Image and video hosting by TinyPic

Ryu Soo Yong este Im Sang Goo. Este logodnicul lui In Hye, un detectiv talentat care provine dintr-o familie poliţişti. Este inteligent, un pic arogant şi prea încrezător în propria judecată. El fiind ferm convins că Tae San este un criminal extrem de periculos.
Pentru că visează să devenă poliţist, abandonează Colegiu Medical după numai un an de studiu şi intră la Academia de Poliţie. Atitudinea lui ca poliţist este foarte diferită de cea pe care o afişează în afara orele de lucru. Dacă în timpul urmăririlor infractorilor, este crâncen şi fioros ca un leu ieşit la vânătoare, în viaţa de zi cu zi este manierat şi generos cu ceilalţi.
El crede că toţi infractorii şi criminalii sunt un grup de oameni care locuiesc singuri fără a avea o familie, de aeea acceptă fără să cerceteze sau să caute alt suspect, fiind ferm convins că Tae San este un criminal, neacordându-i prezumţia de nevinovaţie până la dovedirea comiterii faptei, dorind cu orice preţ să-l aducă pe acesta în spatele gratiilor.

Image and video hosting by TinyPic

O întâlneşte din întâmplare pe In Hye de câteva ori, ajunge să o cunoască mai bine şi să-i înţeleagă situaţia. Se îndrăgosteşte de ea şi face multe eforturi pentru a-i câştiga inima. O cere în căsătorie, iar aceasta, în cele din urmă acceptă cererea lui. La început familia lui conservatoare dezaprobă categoric această viitoare căsătorie, dar sunt repede învinşi de perseverenţa lui Sang Goo. Este foarte fericit când primeşte însărcinarea de a-l prinde pe Tae San, fiind plictisit de munca de rutină, căci se ocupă doar de cazuri minore, iar faptul că Tae San este fostul iubit al lui In Hye îl face să fie şi mai hotărât să îl scoată pe acesta din viaţa ei.
“Este primul meu rol de detectiv pe care-l interpretez, deşi sunt un pic îngrijorat, însă sunt nerăbdător să încep. Mi-am dorit dintotdeauna să fiu un personaj activ şi curajos. Abia aştept să încep filmările şi în ciuda programului foarte încărcat de lucru (el va filma în paralel şi drama Real Man), voi munci din greu, astfel încât să nu fiu povară pentru niciuna dintre echipe. “, a declarat Ryu Soo Young.

Image and video hosting by TinyPic

Jo Min Ki va juca rolul lui Moon Il Seok, un gangster din Busan care a pregătit totul ca să devină un mare om de afaceri. Cu toate că el conduce banda, cei din afara acesteia cred că el este un prosper om de afaceri care conduce afaceri legale. Are o fire înfricoșătoare și crudă mai ales cu cei care i se opun, de care nu numai că scapă, dar şterge şi orice urmă a lor, asigurându-se asftel că nimeni, niciodată, nu va şti de existența lor. Este cel care l-a înjunghiat pe tatăl procuroarei Park Jae Kyung. Face o înţelegere cu Jo Seo Hee devenind astfel parteneri de afaceri. Prin aceasta alianţă atingându-și scopul de a obţine cât mai mulţi bani, putere şi influenţă. Iar atunci când asupra lui planează infracțiunea de omor, nu ezită să arunce vina asupra nesemnificativului Tae San, de care consideră că se poate descotorosi (însă acesta cunoaşte un secret al lui Moon Il Seok pe care acesta îl vrea ascuns și nu vădit lumii întregi), crezând că doar așa va avea situația sub control și îi va închide gura lui Tae San. Însă se pare că socoteala lui nu iese aşa cum vrea el, Tae San fiind cel care-l va epuiza fizic şi psihic.(„nu mor caii când vor câini şi nici câinii când vor stăpânii”)

Image and video hosting by TinyPic

Kim Hyeok îi va da viață lui Jo Seo Hee, o parlamentară în vârstă de 50 de ani, născută în Busan, fostă avocată, fiind a treia generaţie de politicieni din familia ei. Deși ea a fost numită politiciana “Maica Tereza” a Coreei, în realitate însă lucrurile nu stau chiar aşa. Ea fiind în cârdăşie cu Moon Il Seok, făcând tot felul de afaceri dubioase din care obţine bani grei, fiind întruchiparea lăcomiei şi nicidecum a bunului samaritean aşa cum a fost cea după care a fost numită. Îşi face munca ei foarte discret, fără a lăsa în urmă dovezi, astfel încât nimeni să nu-i dea de urmă. Îşi dă seama că dovezile care ar putea expune afacerile şi legăturile ei, se află mâinile lui Jae Kyung, iar dacă acestea sunt predate poliției, va trebui să se confrunte cu cel mai mare pericol
din viaţa ei.

Image and video hosting by TinyPic

Prima scenă filmată de către Lee Jun-ki şi Park Ha Sun împreună a fost impresionantă. Secvența a fost turnată pe plaja Gwanan din Busan pe data de 27 iunie. In Hye se află în postura unei statui din cupru, care înfăţişează o sirenă. Acesta statuie fiind mascota care promovează al 9 lea Festival Internațional de Film de la Busan.Tae-san se află și el în mulțimea adunată acolo și se contrazice cu prietenul său, dacă este sau nu reală acea sirenă. El trece prin mulţime, ajunge în dreptul acelei statui şi pune mâna pe sânul stâng al sirenei, ca să se convingă dacă acea sirenă are sau nu, o inimă care bate.Când regizorul a spus “cut” Lee Jun-ki a fugit repede de lângă sirenă, un pic vizibil jenat, această reacţie smulgând zâmbete şi râsete de la întreaga asistenţă aflată pe platoul de filmare.

Image and video hosting by TinyPic

Park Ha-Sun a fost pictată pe întregul corp şi a stat cu acea vopsea de culoarea cuprului o zi întreagă, pentru că una dintre secvenţe trebuia filmată şi seara (statuia trebuia să stea în aceeaşi poziţie de dimineaţa până seara în faţa unui edificiu pentru a promova festivalul). Nu s-a plâns deloc că trebuie să stea în poziţie nemişcată mult timp și pictată pe corp, ba din contră a fost foarte surâzătoare şi a conversat din plin cu fanii care erau adunaţi acolo și care stăteau cuminți să vadă cum decurg filmările.

Image and video hosting by TinyPic

Alte personaje care apar în drama Two Weeks:

Yeong Taek Nam (Jeong In Gi) este un ofițer de poliție care se ocupă de cazurile majore ale Echipei numărul 1. Se dedică trup şi suflet meseriei sale. Cu toate că este nerăbdător din fire totuși personajul său este caracterizat ca având un suflet bun. Foarte sensibil atunci când vine vorba de evadarea lui Tae San când acesta era în drum spre Shin Chang Won, iar el tocmai intrase în poliție.

Image and video hosting by TinyPic

Kim Sang Ho (Park Seung Hoon) este un ofițer de poliţie de 35 de ani, care îşi pune juniorii săi la treabă, câteodată dându-le să facă şi munca lui.

Îl vom vedea de asemenea pe Ahn Yong-joon în rolul tânărului Jin Il-do, un ofițer intrat de curând în poliţie, care îl va urmări şi el pe Tae San alături de detectivul Im Sang Goo. A devenit poliţist datorită lui Sang Goo, pe care-l admiră iar faptul că lucrează cu Sang Goo îl face să fie peste măsură de încântat fiind hotărât să facă orice îi va cere acesta să facă.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Se pare că Lee Jun-ki se distrează nemaipomenit la filmări

Oh Mi Suk (Lim Se Mi) conduce o afacere cu alcool. Este una dintre „fetele” lui Moon Il Seok. Îi este foarte recunoscătoare lui Jae Kyung pentru că a ajutat-o să renunţe la droguri, de aceea devine „spionul” ei, informându-o despre toate afacerile bandei lui Moon Il Seok. Se îndrăgosteşte de Tae San care nu știe că ea îi „aparţine” lui Moon Il Seok. Sfârşeşte prin a fi ucisă.

Go Man Seok (An Se Ha), manager al Honest City. Are o minte sclipitoare, iar după ce-l întâlneşte prima dată pe Moon Il Seok devine avocat şi profită de ocazie că-l cunoaște deja pe Moon Il Seok, pentru a deveni una dintre figurile cele mai importante din corporaţia acestuia. Cunoaşte toate detaliile şi secretele lui Moon Il Seok.

Image and video hosting by TinyPic

Hong Dae Joon (Park Joo Hyeong) este cel care la instrucţiunile lui Moon Il Seok, îl lasă pe Tae San la locul crimei lui Oh Mi Suk, chiar lângă trupul neînsufleţit al acesteia.

Jo Dae Ryeong (Park Je Gi) este cel mai tânăr membru al bandei lui Moon, are grijă de un amanet, fiind întotdeauna în preajma lui Hong Dae Joon, pentru a învăţa cum merg treburile.

Jang Seok Doo (Kim Yeong Choon) a crescut la acelaşi orfelinat cu Tae San. La început îi este teamă de Tae San şi nu îndrăzneşte nici să-l privească în ochi, însă pe măsură ce-l cunoaşte şi îi firea, ajunge să-i fie un prieten devotat, tachinându-l toată ziua mai ceva ca o soră.
Jang Yeong Ja (Park Ha Na) este prietena de Jang Seok Doo şi lucrează într-un magazin de cosmetice.

Kim Seong Joon (Kang Ha Neul) este un tânăr autist de 21 de ani. Este fiul lui Jo Seo Hee. Toată lumea ştie că acesta este internat într-un centru specializat din America însă în realitate, nimeni nu știe unde se află.

Image and video hosting by TinyPic

Seo Jin Soo (Lee Chae Mi) este fetiţa de 8 ani a lui Tae San și In Hye. Pentru că leucemia a recidivat, singura ei speranţă este un transplant de măduvă osoasă. Are o fire oprimistă ca cea a mamei sale şi se pare că a moștenit de la tatăl său dragostea pentru tot felul de sporturi. Un pic matură pentru vârsta ei, atunci când zăreşte din întâmplare printre lucrurile mamei sale fotografia lui Tae San asupra căreia se uită îndelung, va ficapabilă să-l recunoască imediat pe Tae San la spital, ca fiind tatăl ei.

Image and video hosting by TinyPic

Park Ji Sook (Kim Hyo Seo) este o tânără de 34 de ani, fostă colegă de facultate a lui Sang Goo atunci când acesta a studiat medicina. Este doctoriţa care se ocupă de cazul lui Seo Jin Soo.

Han Chi Gook (Cheon Ho Jin), fost șef al unei alte bande de gangsteri și care avea odată controlul asupra zonei de nord. În urmă cu câţiva ani a fost învins într-un atac interprins de Moon Il Seok iar organizația sa a fost distrusă. Rănit, scapă din acel atac şi-l întâlneşte pe Tae San care la început ezită să-l ajute. Se află în conflict cu Moon Il Seok de mai bine de 20 de ani. În prezent fiind vânzător de plante medicinale.

Image and video hosting by TinyPic

Han Jung Woo(Uhm Hyo Seob) un investigator de poliţie care se ocupă de regiunea sudică. Este superiorul lui Jae Kyung. Este o persoană veselă care nu pare a se mânia niciodată, însă printre infractori este văzut ca “Moartea cu coasa”. În rândul investigatorilor fiind cunoscut ca ” șeful cel mare de la secţie “. Dur la suprafaţă dar maleabil în interior.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Do Sang Hoon (Yoon Hee Seok) un investigator de 37 de ani, care este mai tot timpul cicălit de către Jae Kyung că nu face lucrurile bine și că le lasă mai mereu într-o stare de incertitudine.
Din distribuţie mai fac parte Song Jae Rim, un asasin profesionist care-l urmăreşte pe Tae San, Kim Beop Rae va fi Im Hyeong Jin, mâna dreaptă a lui Moon Il Seok.

Image and video hosting by TinyPic

Two Weeks va avea premiera pe 7 august 2013 pe canalul MBC, după terminarea dramei “The Queen’s Classroom”. Producătorii au estimat că va avea 20 de episoade şi va rula pe micile ecrane în zilele de miercuri şi joi.

Surse: dramabeans, soompi, asianwiki, hancinema,dramawiki,imbc.com

Despre Ramona J. [KF]

Ramona J. [KF]

Ramona J., s-a născut în liniştitul oraş de la poalele Tâmpei, Braşov. Prima întâlnire cu valul coreean s-a intamplat odata cu difuzarea pe TVR1 a serialului „Giuvaierul Palatului”. Deşi nu l-a văzut de la primul episod, a simţit „fluturaşi în stomac” (acei mii de fluturaşi pe care-i simţi când te îndrăgosteşti), iar rezultatul este simplu: s-a „îndrăgostit iremediabil” de acea Coree în care a descoperit mult bun simţ şi candoare .

Browse Archived Articles by Ramona J. [KF]

17 comentarii

There are currently 17 comentarii on Two Weeks (kdrama, 2013). Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Incep o gramada de seriale bune acum, si as vrea sa le urmaresc pe toate, dar nu pot, pentru ca mai am alta gramada inceputa :)) As vrea sa vad si Good Doctor, si acesta, si Master’s Sun…si nu numai, mai sunt cateva seriale bune care stau sa inceapa…
  Multumim Ramona, ai scris pe banda rulanta :)

 2. Mulţumim pentru prezentarea amplă Ramona, povestea e foarte interesantă cu o distribuţie pe măsură, majoritatea actorilor fiind cunoscuţi de noi, chiar aş vrea să se difuzeze şi la noi să îl văd şi eu :)

  • Dorinta ta s-a implinit :)… a inceput sa fie difuzat incepand de astazi, pe Euforia TV, de la ora 16.00.

   • Dar nu mai prind Euforia :((((( îmi rămâne doar netul

 3. O alta prezentare minunata! Multumim, Ramona! Povestea in sine m-a cucerit, actorii sunt de asemenea foarte talentati , asa ca tot ce imi ramane de facut e sa sper ca sa fie difuzata si la noi aceasta drama.

 4. omo..can’t wait! Abia asteptam sa-l vad pe Lee Jun Ki si cum in ultima vreme ma cam plictisisem de genul comedy-love story, serialul pare numai bun sa ma trezeasca din amorteala alaturi de iris 2 pe care l-am inceput deja. Povestea m-a facut curioasa, deci abia astept sa-l vad. Multumim mult Ramona! :D

 5. Multumim, Ramona! Povestea serialului pare la prima vedere interesanta…

 6. Vreau sa urmaresc niste seriale coreene moderne… de actiune! Ce recomadati?

  • Eu îţi recomand City Hunter, eu l-am văzut şi e foarte frumos :)

  • Si eu recomand City Hunter….si Athena:Goddess of War …..şi Ghost cu So Ji Sub

  • Eu iti recomand Ghost. E super! Si City Hunter e foarte bun. Iris! Athena, Goddess of War…

  • Superbe vesti!!!! filmele noi, abia turnate in Coreea,la noi sunt deja celebre….merci pentru veste:)

 7. Felicitari!! Multumesc pentru frumoasa prezentare:)

 8. Un serial antrenant. “Saracutul” Lee Jun-ki a fost tot o alergatura…. Se vede ca i-a prins bine armata (Si-a pus bine la punct conditia fizica :))….)… Fetita a fost o dulceata… Un serial care merita sa fie vazut (dupa umila mea parere)….. Si “baietoasa” Kim So Yeon a fost la inaltime… :)

Leave a Comment