Ana-Maria Ruse [KF]

2NE1 is back! (2)

Written by Ana-Maria Ruse [KF]. Posted in Coreea azi, Han style, Hanguk Eumak - Muzica, K-Pop, Recenzii Koreafilm, Recomandarile lunii

Tagged: , , , , , ,

maxresdefault

Published on august 30, 2013 with 5 comentarii

Prima parte a articolului o găsiţi aici:

Al doilea single lansat de trupa 2NE1 în luna august se numeşte „Do You Love Me”, şi a fost lansat după terminarea promoţiilor pentru piesa anterioară, „Falling In Love”. YG Ent. a anunţat pe blogul personal că din cauza întârzierilor la filmarea noului videoclip, planurile au fost schimbate, iar în locul unui MV clasic, cu platouri şi costume impresionante, 2NE1 v-a veni cu ceva nou, un videoclip filmat cu telefoanele mobile chiar de cele 4 fete, numit home video.

Astfel, după două teasere postate pe youtube, 2NE1 a lansat într-un mod neaşteptat, dance practice-ul coregrafiei, înainte de videoclip.
Videoclipul ne introduce în atmosfera de petrecere dată de 2NE1 cu ocazia lansării noului single, petrecere la care au participat mulţi dintre apropiaţii trupei, dar şi în cadrul mai intim al unui pool-party. Pentru noua melodie, fetele au primit permisiunea de a călători în insula Jeju, unde au filmat unele dintre scene, pe când altele au fost filmate în Seul. Fetele şi-au promovat singure clipul prin intermediul pozelor postate pe reţelele de socializare, în avans.

Comeback-ul a avut loc la M Countdown pe data de 8 august. Fetele au purtat rochii din colecţia Ground Zero a designerului coreean Philip Chu.

În 11 august au revenit pe scena SBS Inkigayo, iar în 13 pe cea de la KBS Music Bank. Fetele au purtat creaţii Versus.


Au revenit la M Countdown în 15 august, şi au câştigat primul loc în topul telespectatorilor purtând din nou creaţii Ground Zero, modificate.

În 16 august au participat la KBS Music Bank pentru a treia oară îmbrăcate de Ground Zero.În 17 august a avut loc MBC Show Music Core Summer Special Festival în Sokcho. Fetele au îmbrăcat creaţii Adidas by Jeremy Scott.Pe 18 august au revenit la SBS Inkigayo, în alte ţinute modificate din colecţia lui Philip Chu.Ultima promovare oficială a single-ului a avut loc pe 25 august tot la SBS Inkigayo. CL a purtat o rochie din colecţia House of Holland, iar colegele ei au fost îmbrăcate de Opening Ceremony.Cu toate că pe 25 august la SBS Inkigayo a avut loc ultima susţinere a melodiei, în programul 2NE1 scrie că fetele vor mai participa pe 30 şi 31 la KBS Music Bank şi MBC Music Core, iar pe 1 septembrie la SBS Inkigayo, aşa că fanii sunt puţini derutaţi de această modificare de agendă. Din păcate, nu mai pot ataşa în articol şi cele trei stages de la KBS, MBC si KBS, pentru că am promis să postez articolul azi :)

Vă puteţi însă delecta cu următorul interviu, iar dacă doriţi să aflaţi ce mai postează fetele pe reţelele de socializare, accesaţi următoarele adrese de twitter, instagram sau facebook:

Sandara https://twitter.com/krungy21
Minzy https://twitter.com/mingkki21http://instagram.com/minzy21mz/
Park Bom https://twitter.com/haroobomkumhttp://instagram.com/haroobommi
CL http://instagram.com/chaelin_cl
2NE1 https://www.facebook.com/2NE1http://instagram.com/2ne1xxi

Deocamdata detalii referitoare la următorul hit nu au fost făcute publice, aşa că nu putem decât să aşteptăm lansarea. Ne revedem în 30 septembrie cu noul single!

Surse: YG News, Youtube, Twitter, Instagram

Despre Ana-Maria Ruse [KF]

Ana-Maria Ruse [KF]

Browse Archived Articles by Ana-Maria Ruse [KF]

5 comentarii

There are currently 5 comentarii on 2NE1 is back! (2). Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Aşteptam cu nerăbdare acest articol şi se pare că a meritat! Fetele sunt frumoase, talentate şi muncesc, de asemenea, pentru ca fiecare proiect să le reuşească.
    Mulţumesc pt articol,Ana! Felicitări!

  2. Multumesc pentru prezentare Ana! Am ascultat cantecul, si ce pot sa spun? Fetele canta frumos, au o voce placuta, dar muzica e mult prea electronica pentru gustul meu. Dar cred ca celor mai tineri ca mine le place. Oricum, jos palaria in faţa acestor fete talentate!

    • E chestie de gusturi evident :) Multumesc fetelor!

  3. Mulţumim pentru articol Ana, eu nu prea ascult kpop de obicei, prefer Ost-urile din kdrame, dar fetele sunt foarte talentate :)

  4. Ana, trebuie sa schimb parerea! Ieri am ascultat din nou cantecul Do you love me, si, odata observ ca vrand-nevrand, dansez :) (efect secundar, hihihi!) E un cantec foarte vesel si te provoaca la miscare, deci, face bine sanatatii!

Leave a Comment