koreafilm

The Moon Embracing the Sun – episodul 8

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Povestea, Recenzii Koreafilm, The Moon Embracing the Sun

Tagged: , ,

1

Published on aprilie 11, 2013 with 25 comentarii

de Katalli Na

Two Suns and a Moon by V.A

Wol reuşeşte să fugă de cei care au răpit-o în acelaşi timp în care prinţul Yang Myung se ascunde de cei care îl cautau de ceva vreme, pentru a-şi mărita surorile şi, întâmplător, se întâlnesc, aceasta cerându-i ajutorul.

Prinţul o recunoaşte imediat, dar află că pentru ea este prima dată când îl vede. Însă el iese rănit din această situaţie, iar fata capturată. Regina mamă află de faptul că şefa preoteasă nu doreşte să se întoarcă în capitală şi este încântată de ideea de a o folosi pe fiica sa spirituală ca talisman împotriva blestemelor aţintite asupra regelui.

Acesta primeşte un ceai somnifer, care îl ajută să doarmă în timpul pe care Wol îl petrece alături de el. În ciuda faptului că nu trebuia decât sa stea lângă acesta când dormea, văzând somnul neliniştit al regelui, îi pune mâna pe cap, făcându-l suspicios pe Woon, care o recunoaşte.

A doua zi regele se simte foarte bine, sub văzul tuturor celor de la palat şi ia parte la consiliul miniştrilor pe care îi pune la încercare şi află, cu ajutorul unui sătean, că aceştia furau din fondurile pentru palatul în construcţie şi îşi antrenau propria armata.

Regina mamă află de beneficiile deja vizibile ale talismanului uman, care îşi punea din ce în ce mai multe întrebări despre premoniţiile avute în ultima vreme şi despre cuvintele rostite de majestatea sa în somn.

Nok Young se întoarce la palat şi îi promite reginei ca va rămâne, dar îi spune lui Wol să fugă, înainte ca aceasta să refuze spunând ca vrea să-şi facă datoria de şaman şi să stea lângă rege.  Acesta se simte din ce în ce mai bine, amintindu-i slugii sale de zilele în care era copil.

Ministrul de personal îi reproşează fiicei sale că nu este în stare să-i fure inima regelui şi să-l facă să îi ofere un moştenitor, sporindu-i şi mai mult neliniştea, după care îl întâlneşte pe rege, care îi spune, cu cuvinte ascunse, că ştie de planurile sale secrete.

A treia seară de tratament, deoarece simţea prezenţa cuiva în timp ce dormea, Hwon nu îşi bea în întregime ceaiul şi se trezeşte peste noapte, observând-o pe cea care îl făcea confuz, alături de el.

***Fotografiile din rezumat sunt capturi din serial***

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

25 comentarii

There are currently 25 comentarii on The Moon Embracing the Sun – episodul 8. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. bravo mersi

 2. Mersi pentru rezumat! Frumoasa poveste, tot mai mult are caracteristicile unui basm…acest episod aminteste de “povestea porcului” din literatura noastra,,

 3. a doua! cred ca va fi un ep superb :)

 4. A treia! Din pacate episodul de ieri trebuie sa il recuperez, dar azi o sa ma pot uita si o sa fie super interesant. Abia astept. Foarte frumoase poze ati ales. Ma intreb cum se ajunge la… ultima. Rezumatul il citesc dupa episod doar :P.

 5. Multumesc pt rezumat,Katalli Na! Inca un episod frumos!

 6. Superb filmul,ms de rezumat sper ca LEE HWON si WOL sa fie iar impreuna cat de curand <3

 7. Multumim pentru rezumat.
  Cred ca acest episod va fi foarte interesant si serialul e din ce in ce mai fain. Ceaiul pe care il bea regele era ca sa nu se poata trezi pana dimineata si a fost foarte inteligent ca nu l.a baut pe tot… ca sa o poata intalni pe EA .

 8. Imi place mult ultima poza,abia astept sa vad faza asta in film

  • Si eu. Inca putin si incepe. Si am rezistat tentatiei sa citesc rezumatul :P.

   • Asa fac si eu ma abtin sa nu citesc rezumatele pana dupa film,dar sincer e foarte greu……….

    • Noroc ca sunt ocupata cu altele, dar nu intotdeauna reusesc sa nu le citesc inainte :P.

 9. Intalnirea dintre ea si printul yang myung a fost superba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Un calugar si o preoteasa :)))) sunt adorabili. Si Seol este foarte frumoasa. Of, parca invatatul heo era mai dragut cand era tanar :)

  • Din pacate,pentru Yang Myung “preoteasa”Wol incepe sa-si recapete memoria………………..noroc cu acest talisman uman ii ajuta pe amandoi.Sunt curioasa care va fi raspunsul ei …Oare isi va aminti ca de fapt ea este protagonista amintirilor si totodata viziunilor ei?

 10. Da’ şamaniţele sunt chiar românce! =))))) Parcă au ciocârlii pe piept, în tricolor,,
  Iar prinţesa “neglijată” e o scumpă… nu se poate să nu se îndrăgostească şi soţul de ea!

  • Cred ca nu va mai dura mult pana cand el se va indragosti de ea…daca nu e indragostit inca…….

 11. nu cred. e prea alintata. El e carturar ,amintiti-va. Sunt sigura ca apreciaza fetele inteligente, precum sora sa. Eu cred ca o vede pe printesa ca pe o sora, ca pe un copil dragut, dar atat. Oricum , am impresia ca va fi ceva intre Seol si el.

  • ..si enigmaticul spadasin cui ramane ?!…:(

   • Regelui :))

  • Dar Seol nu era îndrăgostită de samuraiul care acum e mâna dreptă a regelui?

   • Nu, Seol era indragostita de Yeon, fratele lui Wol :)

    • Aha,de fostul profesor al prințului moștenitor? În prezent cumnatul regelui?Mulțumesc pentru lămurire,Eu credeam altceva.
     Sunt curioasă ce va face regele cu regina după ce va afla cine este în realitate ”talismanul uman”?

     • Exact!

 12. Probabil ca o va parasi ,dar asta ramane de vazut…………

  • Mai e mult pana maine?astazi s-a termina filmul prea frumos…………

Leave a Comment