koreafilm

The Moon Embracing the Sun – episodul 2

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Povestea, Recenzii Koreafilm, The Moon Embracing the Sun

Tagged: , ,

282049345Xytlvi3

Published on aprilie 03, 2013 with 17 comentarii

de Katalli Na

Back in Time by Lyn (린)

Un pic şocată, după ce şi-a dat seama de tot ceea ce s-a întamplat, Yeon Woo găseşte, lângă o piatră, sfatul prinţului Yang Myung de a-şi lăsa toate grijile pe seama „cadoului” din călătoriile sale. Între timp, în cealaltă parte a curţii are loc reîntâlnirea fratelui său, Yeom, cu cei doi prieteni, Yang Myung şi Woon.

La palat, prinţul Hwon aşteaptă venirea noului profesor, pe care este sigur că-l va face să plece de bunăvoie, la fel ca pe toţi cei de până acum, dar este surpins, într-un mod negativ, de frumuseţea si de vârsta fragedă a lui Yeom.

Crezându-l o altă marionetă a tatălui său, îl ignoră de fiecare dată, provocându-l pe acesta sa îi propună un târg: îi dă o ghicitoare şi, în cazul în care prinţul va ghici, el va pleca; în caz contrar, Hwon va trebui să fie atent şi sa înveţe. Chiar dacă prinţesa Min Hwa ghiceşte răspunsul, acesta, după lungi cercetări, îi răspunde în termeni politici si complicaţi dar, bineînţeles, greşit.

În acel moment, Yeom îi dă replica care îl face pe prinţ să-l accepte ca profesor, şi-i spune că ideea i-a venit cu ajutorul surorii sale mai mici.

Aceasta, simţindu-se vinovată de faptul că nu i-a acordat respectul cuvenit prinţului, îi trimite o scrisoare cu prin care se scuză, ajutându-l pe prinţ să-şi dea seama că ea era fata de la palat.

În timp ca căuta hârtia demna de un prinţ, Yeon Woo îl întalneşte pe prinţul Yang Myung şi pe fata ministrului de personal, Yoon Bo Kyung, care, din răutate, îi înscenează  slugei lui Yeon Woo, Seol, un furt şi o pedepseşte pentru acesta.

Deoarece prinţesa Min Hwa îi cere tatălui său să-l aibe pe frumosul Yeom ca profesor, ministrul Yoon, cu gânduri ascunse, îi propune regelui să-i găsească prinţesei o fată a unuia dintre oficiali, cu care aceasta să se poată juca.

Regele decide ca fiicele  ministrului de personal si ministrului şcolarilor să devină ajutoarele la invatatură ale prinţesei, astfel Yeon Woo şi Bo Kyung se reîntâlnesc înaintea intrării în palat.

***Fotografiile din rezumat sunt capturi din serial***

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

17 comentarii

There are currently 17 comentarii on The Moon Embracing the Sun – episodul 2. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Sunt prima?

 2. Multumesc pentru rezumat Katalli Na si bine ai venit in echipa Koreafilm! Eu nu am vazut inca primul episod, astept reluarea, dar pe acest episod pot sa-l urmaresc diseara :)

  • Cu placere, Liliko! Multumesc! E de vazut cu siguranta, The Moon Embracing The Sun fiind preferatul meu. Vizionare placuta!

  • Cu placere! Multumesc! The Moon Embracing The Sun este preferata mea :)

 3. de-abia astept sa vad ep

 4. Vizionare placuta!

  • La editie speciala :s

 5. Hai ca a inceput!

 6. O sa-i creeze mari probleme lui Yeon Woo, faptul ca ambii printi s-au indragostit de ea.

 7. deci episodul de azi a fost foarte haios, mai ales scenele cu yeom :)) imi place ca au ineput sa se contureze mai bine personajele si incep sa-i descopar pe cei din rolurile secundare. cea care mi se pare interesanta e Seol pt. ca pare pasionata de artele martiale si cred ca va ajunge luptatoare sau ceva (cel putin asa cred eu :D ) anyway mi-a placut mult ep. si ghicitorile. (noroc cu saptamana altfel pt. ca altfel nu puteam vedea filmul). Multumesc mult pt. rezumat! ^.~

 8. Ma tem ca problemele cele mai mari le vor crea ambitiile si regulile adultilor… Printul Hwon (pentru mine, va ramane mereu micul Hodong!!!) este foarte simpatic, iar de fratele sau imi pare tat de rau…

 9. Printesa Bo-kyung e mai degraba un nor negru, nu o luna, se comporta foarte urat, e mult prea plina de sine. Cred ca lupta adevarata va fi intre ea si Yeon-woo. Iar mica printesa mi-e foarte simpatica, era foarte dulce cand a gasit raspunsul la ghicitoare, o mica nazdravana, nu mi se pare rautacioasa, sper sa ramana asa. Iar comportamentul printului Yang Myung e fara de cusur, nu pot sa cred ca va intoarce impotriva fratelui sau, oricat de mult se vorbesc despre cele doua sori.

 10. Mi-a placut foare mult scrisoarea lui Yeon Woo, ma refer la aspectul scrisorii, un lucru foarte minutios, cum a vopsit hartia, si a ales florile, a pus si sufletul acolo :)

  • Am si ,,furat” captura cu scrisoarea…

 11. Nu-i de mirare ca acest serial a avut un imens succes in Coreea. Pana si pe noi ne-a fascinat deja…………..”Exista doi sori pe cer,dar o singura luna “,precum cei doi printi si Yeom Woo, din ceea ce ma vazut in episodul 3 si4(episodul2) isi face simtita prezenta si cea de-a doua luna..:)

 12. Multumesc pt rezumat,Katalli Na!Imi place si acest ost,si chiar actiunea in sine.

 13. Cu placere! Va multumesc si eu. Si ma bucur ca va place ^^

Leave a Comment