koreafilm

The Moon Embracing the Sun – episodul 16

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Povestea, Recenzii Koreafilm, The Moon Embracing the Sun

Tagged: , ,

7

Published on aprilie 24, 2013 with 14 comentarii

de Katalli Na

Black Magic by V.A

În vizita sa la regină Yeon Woo îşi dă seama că aceasta este cuprinsă de frică şi pleacă, ajungând la Pavilionul lunii, unde îşi aduce aminte de clipele petrecute alături de Hwon, după ce a fost aleasă prinţesă.

După discuţia cu Yang Myung, care îi reproşa că nu poate renunţa la prinţesa sa pentru fata şaman, regele o întâlneşte pe Wol şi îi spune că nu vrea să o mai vadă niciodată.

Cu lacrimi în ochi, Yeon Woo o întâlneşte pe şefa şaman, care îi povesteşte totul de la bun început, dezvăluind până şi faptul că prinţesa Min Hwa este personajul cheie în blestem.

Disputa dintre rege şi fratele său continuă, lucru care nu scapă miniştrilor corupţi, din vina cărora infirmeria nu primeşte haine, mâncare şi medicamente.

Primind ordinul regal, Nok Young merge în audienţă la rege, raspunzându-i acestuia la întrebările despre blesteme, după care este chemată de catre regina mamă, care este curioasă în legătură cu discuţia dintre ea şi rege.

La infirmeria unde era Wol, prinţul Yang Myung, care speră din ce in ce mai mult ca aceasta să nu fie Yeon Woo, face donaţii de mâncare şi veşminte. Hwon reflectează asupra informaţiilor adunate până în acest moment, la care se adaugă rezultatele ultimei investigări a spionului său, şi anume faptul ca a doua zi, mormântul prinţesei avea urme de săpături, iar persoana peste care dadea de fiecare data în misiunile sale era servitoarea lui Yeon Woo dar una şi aceeaşi cu cea care o apăra pe fata şaman.

Auzind acestea, regele o cheamă imediat pe sefa şaman si afla ca Wol este, de fapt, cea pe care a pierdut-o în urmă cu 8 ani.

***Fotografiile din rezumat sunt capturi din serial***

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

14 comentarii

There are currently 14 comentarii on The Moon Embracing the Sun – episodul 16. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Prima! Nu citesc pana diseara, desi cred ca o sa vad episodul doar maine, sau poate pe net… :(.

 2. Multumesc pentru rezumat Katalli Na! Am ramas in urma din nou, acum am vazut episodul precedent. Imi place Seol imbracata in rochie, si a inceput sa-mi placa si Weol, dar preferata mea ramana mica Yeon-woo :) Vizionare placuta tuturor!

 3. Foarte frumos episod! in sfarsit,Hwon descopera adevarul,pe care il banuia de mult: preoteasa Weol este de fapt “printesa lui mostenitoare”…

 4. Era si timpul! Mai sunt doar 4 episoade!

 5. O slabiciune a scenariului…a tinut prea mult starea de ” între ape”…

  • Asa este, dar asta a mentinut suspansul in film ,nu?

   • ..nu; era clar ca-si va recapata memoria ..si pe de alta parte a fost vaduvita in acest rastimp de ..intreaga ei capacitate si …posibilitate de actiune,,

   • si ea..si – implicit – filmul ( adica…noi, spectatorii )

 6. Multumim pentru rezumat! Este emotionant momentul in care regele isi da seama ca Wol este, de fapt, mult iubita Yeon-woo!! Scenele acestea triste ma intristeaza pana la lacrimi! Actorii sunt foarte talentati si serialul foarte bine realizat! O seara frumoasa tuturor! :*

 7. Nu stiu ce parere aveti voi, dar cred ca starea amnezica i-a protejat viata – si nu numai pe a ei ci si pe a familiei sale. Disponibilitatea ei de sacrificiu si incapacitatea de a ramane insensibila la nedreptati, ar fi facut-o foarte vulnerabila in mijlocul haitei de adulti care nu au avut si – dupa cum vedem! – nu au nici un soi de limite cand este vorba sa isi atinga scopurile…

 8. A ei da, dar a familiei.. nu prea; tatal s-a dus iar familia…e cam in deriva…si, sa vedem ce-o mai urma…:(

 9. Urmeaza ,urmarea care este interesanta si captivanta,mai mult nu spui! Ah ce ciuda mi-a fost pe regina inca de la inceput cand era o neica nimeni plina de ifose si invidie!

 10. Vizionare placuta la reluare! Cine se uita impreuna cu mine?

 11. Cu intarziere, MULTUMESC PT REZUMAT, Katalli Na!!!

Leave a Comment