Ana-Maria Ruse [KF]

The Moon Embracing the Sun – episodul 15

Written by Ana-Maria Ruse [KF]. Posted in K-drama, Povestea, Recenzii Koreafilm, The Moon Embracing the Sun

Tagged: , ,

moon15-00351

Published on aprilie 23, 2013 with 5 comentarii

Tears of The Sun by V.A


După ce îşi recuperează memoria, Wol o confruntă pe Seol, furioasă că a fost minţită atâţia ani. Aceasta plânge, cerând iertare şi îi prezintă varianta ei de adevăr despre cele întâmplate. Dar asta nu o mulţumeşte pe Wol, care îşi pune o mulţime de întrebări despre ce i s-a întâmplat în realitate, şi decide să nu mai aibă încredere în nimeni, nici măcar în Nok Young.

Regele se întâlneşte cu regina şi pornesc la o plimbare prin palat, trecând prin dreptul Pavilionului Lunii, unde acesta îşi aminteşte de acul de păr oferit prinţesei sale. Când se întoarce, o vede pe Wol în faţa lui, o vedenie, pentru că aceasta poartă straiele de regină, şi acul prins în păr. În acelaşi timp, cu lacrimi în ochi, Wol strange acul la piept, amintindu-si toate promisiunile din trecut.

Yang Myung o caută pe Wol la închisoare, unde ar fi trebuit să fie, dar intră în panică pentru că nu e acolo. Dar ea soseşte adusă de gărzi, şi cei doi se reîntâlnesc. Wol îl priveşte cu alţi ochi, ştiind acum cine este, şi se abţine cu greu să nu plângă când el vorbeşte de tatăl ei.

Hwon îşi trimite detectivul pe altă pistă de investigaţie, şi îl sfătuieşte să aibă grijă, pentru că miniştrii îi pot urmări mişcările. Seol însă e cea care ajunge la fosta servitoare, femeia care a fost învăţătoarea lui Yeon Woo la palat, iar aceasta îi spune un detaliu legat de prinţesa Min Hwa. Pe când ajunge şi Hong Kyu Tae, femeia este ucisă.

Împreună cu Seol, Wol vizitează mormântul tatălui ei, dar exact în acelaşi moment sosesc acolo şi mama ei, Yeom şi Min Hwa. Yeom află cruntul adevăr de la mama lui, că tatăl de fapt se sinucise din cauza sentimentului de vinovăţie pentru moartea fiicei. Min Hwa aude şi ea acest lucru, şi izbucneşte în lacrimi ştiind că poartă şi ea vina tăcerii.

Wol aude totul, inima i se frânge, dar decide ca Yeon Woo să rămână moartă până când adevărul va ieşi la iveală. Bo Kyung cere ca Wol să fie adusă la ea, în secret. Yang Myung o provoacă pe Wol la o partidă de joacă, iar asta o face fericită, mai ales în mijlocul copiiilor care se află acolo. Zâmbetul fericit al lui Yang Myung însă păleşte când îşi vede fratele privindu-i de după colţ, moment în care o îmbrăţişează pe Wol sub ochii acestuia.

În momentul în care Wol este înştiinţată că regina doreşte să o vadă, Yang Myung îşi aminteşte de piatra pe care ea a numit-o într-un fel pe care doar el şi Yeon Woo puteau să ştie. Hwon şi fratele său mai mare se reunesc acasă la cel din urmă, unde îşi aruncă vorbe dureroase.
Wol ajunge în camerele reginei. E de ajuns o singură privire, şi Bo Kyung o recunoaşte pe rivala sa din copilărie.

***Fotografiile din rezumat sunt capturi din serial***

Despre Ana-Maria Ruse [KF]

Ana-Maria Ruse [KF]

Browse Archived Articles by Ana-Maria Ruse [KF]

5 comentarii

There are currently 5 comentarii on The Moon Embracing the Sun – episodul 15. Perhaps you would like to add one of your own?

  1. Multumesc pentru rezumat Ana!!!Abia astept episodul!!!

  2. NU citesc pana diseara! Trebuie sa fac fata curiozitatii :P.

  3. :)

  4. Yang Myung devine “rau” ! Sper sa nu se razbune pe rege !!!

  5. Multumesc pt rezumat,Ana! Desi am vazut episodul, am avut ceva probleme si nu am putut sa intru sa iti multumesc, asa ca te rog sa imi scuzi intarzierea.

Leave a Comment