koreafilm

The Moon Embracing the Sun – episodul 12

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Povestea, Recenzii Koreafilm, The Moon Embracing the Sun

Tagged: , ,

6

Published on aprilie 17, 2013 with 20 comentarii

de Katalli Na

The Sorrow Song of Love by V.A

După spectacol, regele pleacă, iar Wol îngândurată îşi aduce aminte de Jang Sil, dar este întâmpinată de Yang Myung, care îi adresează cuvinte pe care nu le înţelege, acesta gândindu-se la Yeon Woo.

După cele întâmplate în târg, o roagă pe preoteasă să o lase să meargă la rege pentru ultima dată, dar aceasta nu este de acord. Geloasă, regina merge să o întâlnească pe cea care-i aduce aminte de Yeon Woo şi văzând-o pe înlocuitoarea lui Wol, merge în camera regelui şi face scandal.

După ce pleacă, observând că talismanul a fost înlocuit, regele o cheamă pe Wol şi-i ordonă să rămână lângă el până când scapă de confuzii în legătură cu aceasta.

A doua zi Hwon află că singura persoană care-l putea ajuta în legătură cu cercetarea cazului prinţesei din urmă cu 8 ani, pe care tatăl său nu a dus-o la bun sfârşit, s-a sinucis şi îi cere şefului şcolarilor din trecut, să investigheze moartea lui Yeon Woo sub acoperire, spunând că această sinucidere ar fi, de fapt, cazul de care se ocupa.

Fizicianul şi profesorii în grija cărora se afla setarea datei consumării mariajului regal merg la rege în a-l pregăti pentru lucrul care urma destul de curând, dar acesta îi refuză pe motivul că încă nu se simte bine, însă regina şi tatăl său pun la cale un plan prin care să-l forţeze, folosindu-se de afecţiunea sa pentru fata şaman.

Între timp, Wol este vizitată de Yang Myung, care îi aduce daruri şi îi declară că o iubeşte. Ea nu îi acceptă sentimentele, ştiind că şi în cazul său este vorba de iubirea pentru pentru persoana pierdută.

La palat, absorbită de frumuseţea regelui foarte „modest”, Wol îl acompaniază în plimbarea nocturnă de langă Pavilionul Lunii, unde află ceea ce are în suflet şi îl consolează, promiţându-i că va gasi răspunsurile la întrebarile care nu îi dau pace.

Deoarece ministrul Yoon pune în aplicare planul şi ameninţările puse la cale de fiica sa, Hwon, dorind să o protejeze pe Wol, acceptă consumarea mariajului şi merge în camerele reginei.

Aflând de lucrul acesta, fata şaman se gândeşte cu tristeţe la soarta sa care o împiedică sa fie alaturi de rege, când este vizitată de fratele acestuia care o roagă să-l accepte.

***Fotografiile din rezumat sunt capturi din serial***

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

20 comentarii

There are currently 20 comentarii on The Moon Embracing the Sun – episodul 12. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Prima! Multumesc frumos pt rezumat,Katalli Na!

 2. Filmul asta e tot mai complicat dar ramane interesant. Deabia astept sa vad episodul.

 3. Multumesc pentru rezumat, Katalli Na! Vizionare placuta!
  P.s: nu va e mila de printul Yang Myung?

  • de ce? e băiat frumos… :I

  • Da, e f.frumos…tocmai de aceea…cand il vad cu ochii inlacrimati… :p

 4. Vaaaaaa! Iar eu pierd episodul urmator DEFINITIV! :(( Ana, te rog, te rrrooog un rezumat f. f. foarte detaliat pliiiiz :)

 5. In acelasi timp mi-e mila atat de rege dar mai mult, parca de print…O fi regele mai chipes decat Yang Myung, dar pierderea persoanei iubite l-a devastat intr-atat incat s-a transformat intr-un rege dur si oarecum “nepasator” la durerea celorlalti.

  • Dar totusi asta nu inseamna ca printul nu a fost si este, inca chipes……

 6. Mie mi-e foarte mila de print. Din pacate , in cazul lui, bunatatea nu este rasplatita…

  • ;)… de când bunătatea este rasplătită cu iubire ?!….
   mai degrabă..cruzimea..:(

  • Asa a fost mereu…cei cu sufletul bun si curat sunt interpretati gresit,jicniti,batjocoriti, ba chiar urati de toata lumea pentru ceea ce fac sau spun..Dar pana la urma acestia vor fi rasplatiti cu varf si indesat……:)

   • mai mult în poveşti….:)

    • Asta chiar nu avem de unde sa stim ..dar din ceea ce vad asa este….Povestile ne-au facut sa credem ca se va termina cu bine,un mare “happy end”….

 7. SI CE DACA TRAIM INTR-O ASEMENEA LUME, in care rautatea face “legea” in randul nostru? Noi trebuie sa incercam mersul pe cealalta cale,a bunatatii si dreptatii sa urmam exemplul personajelor pozitive…………..

  • …insinuezi că domniţa-şamaniţa nu ar fi unul ?
   acum glumim :)))

   • Nicidecum!!!Singura ei vina este ca a fost sortita unui astfel destin……nu ca ea ar fi un personaj negativ.M-am facut inteleasa gresit.

  • dragostea este crudă..

 8. Trebuie sa va marturisesc ca la acest sfarsit de episod m-am infuriat rau de tot! Unii oameni nu se dau inapoi de la nimic… Si apropo de sceptici: sa stiti ca eu am avut ocazia de mai multe ori sa vad ca toate se platesc! Numai ca fiecare plateste cu unitatea sa de masura – pierde acolo unde il doare si nu pe toti ne dor aceleasi lucruri! Asa incat, chiar este mai bine pentru sufletelele noastre sa facem lucrurile astfel incat sa nu adunam scadente negative…

  • La fel cred si eu.

 9. Eu, totusi cred ca orice fapta ,atat buna cat si rea va fi rasplatita.Dret dovada in episodul din aceasta seara regina a ramas cu ochii in “soare” neavand satisfactia de a-si atinge scopul….

Leave a Comment