koreafilm

The Moon Embracing the Sun – episodul 10

Written by koreafilm. Posted in K-drama, Povestea, Recenzii Koreafilm, The Moon Embracing the Sun

Tagged: , ,

5

Published on aprilie 15, 2013 with 11 comentarii

de Katalli Na

The One and Only You by Kim Soo Hyun (김수현) – instrumental

După ce află ca regina i-a vizitat camerele, regele îi înapoiează vizita, care îi bucură pe cei de la palat, spunîndu-i că nu are rost să se mai vada până la data consumării mariajului. Aceasta îi înţelege cuvintele şi se enervează.

În timp ce o caută pe Yeon Woo, Yang Myung dă peste Jang Sil, pe care a salvat-o când era micuţă şi, datorită faptului că fata este acum şaman, o întreaba de Wol, dar aceasta, aducându-şi aminte de ameninţările preotesei, minte spunând că nu o cunoaşte.

După ce a primit scrisoarea lui Wol, neînţelegând ce dorea să spună, Hwon o primeşte treaz în noaptea următoare şi-i cere explicaţii pentru cele scrise de ea.

Pe timpul discuţiei reuşesc să-şi aducă aminte de neînţelegerile din trecut, fata crezând că primeşte amintirile altcuiva. Regele doreşte să iasă la aer, unde le ordonă supuşilor să se dea înapoi, dar tot mai multe amintiri îi invadează mintea.

Observând că Wol îi citeşte gândurile, acaparat de iubirea pentru prinţesa pierdută, o ia de mână şi fuge de gărzi şi servitori, ascunzându-se într-o parte nelocuită a palatului, unde speră ca fata să-i raspundă că ea este întradevar cea pe care a purtat-o în suflet atâta timp.

Cei trei prieteni, Woon, Yeom si Yang Myung se reîntâlnesc, garda regelui transmiţându-i profesorului că este chemat la palat.

Acesta îi dă regelui scrisoarea pe care Yeon Woo s-a chinuit să o scrie pe patul de moarte, lucru care îl nelinişteşte pe Hwon şi-i ridică întrebări despre conţinutul şi caligrafia foarte asemănătoare cu cea a lui Wol.

Prinţul Yang Myung o revede pe Jang Sil care îi spune, în cele din urmă, unde o poate întâlni pe cea pe care o caută.

Înainte ca Wol să intre în încăperile regelui, este trasă de prinţ, care o întreaba dacă îl recunoaşte.

***Fotografiile din rezumat sunt capturi din serial***

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

11 comentarii

There are currently 11 comentarii on The Moon Embracing the Sun – episodul 10. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Prima?
  Multumesc pentru rezumat. Din pacate nu il voi putea vedea azi.

 2. Multumesc pentru rezumat!

 3. Multumesc frumos pt rezumat,Katalli Na!!!

 4. Imi place din ce in ce mai mult serialul. Desi si prima parte cu cei doi actori copii a fost foarte frumoasa. Multumesc entru rezumat.:)

 5. Mulțumim pentru rezumat!

 6. Imi place si mie mult acest serial.
  Cat credeti ca mai dura pana cand regele va afla ca Weol este de fapt Yeoon woo

 7. Multumesc pentru rezumat, Katalli Na! Am ramas in urma cu episoadele, dar pana acum am reusit sa le recuperez :) A fost un episod frumos! ,,Talizmanul uman” defapt se poate numi in lumea moderna psiholog…

 8. Weol, imbracata in haine albe, chiar seamana cu luna plina… Si cand va reusi regele sa descopere ca Weol e Yeon Woo? Nu stiu, dar cred ca langa psiholog are nevoie si de un grafolog!

 9. Am o idee despre culorile tricolorului folosite atat de des. E posibil ca de aceea sunt folosite atat de des, pentru ca rosu, galben si albastru sunt culorile de baza, din aceste trei se pot amesteca toate celelalte culori. Ce parere aveti?

  • Si eu m-am gandit la asta. Am vazut in mai multe filme culorile astea si in imbracamintea de mireasa care e rosie si avea dungi galbene si albastre si la God of War a mai fost o discutie despre asta. Nu am momentan alta explicatie nici eu… Daca stie cineva, chiar as fi curioasa sa aflu :).

 10. se pare ca Prinţul Yang Myunga recunoscut-o

Leave a Comment