Ana-Maria Ruse [KF]

Jang Ok Jeong vs. Gu Family Book

Written by Ana-Maria Ruse [KF]. Posted in Coreea azi, Hallyu, K-drama, Noutati, Recenzii Koreafilm

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

untitled

Published on aprilie 08, 2013 with 87 comentarii

De astăzi, 8 aprilie începe o nouă bătălie a ratingurilor, între „Jang Ok Jeong, Live by Love” şi „Gu Family Book”, seriale istorice din genul fusion, care vor fi difuzate în acelaşi interval de două dintre posturile de televiziune cele mai vizionate din Coreea.

Jang Ok Jeong (장옥정, 사랑에 살다) este regizat de Bu Seong Cheol, cel care a regizat în 2010 serialul de success “My Girlfriend is a Gumiho”, şi prezintă viaţa celebrei concubine regale Jang Hee Bin într-o altă lumină, diferită de prezentările acestui personaj în alte producţii, care s-au concentrat pe dezvoltarea laturii diabolice a acestei femei. Jang Ok Jeong prezintă viaţa ei înainte de a deveni consoarta regelui Sukjong, concentrându-se pe cariera acesteia ca designer de haine.

Genul: Istoric, romance, melodramă;
Nr. de episoade: 24;
Televiziune: SBS
Perioadă de difuzare: 8 aprilie – 25 iunie 2013;
Ziua şi ora: luni şi marţi, 21:55.

Distribuţie:

Kim Tae HeeJang Ok Jeong; Kang Min Ah – tânăra Ok Jeong.

Yoo Ah In – regele Sukjong; Chae Sang Woo – tânărul Sukjong.

Hong Soo Hyun – regina Inhyun

Jae HeeHyun Chi Soo (iubitul din adolescenţă a lui Ok Jeong)

Lee Sang Yeob – prinţul Dong Pyung (membru al familiei regale, văr cu regele Sukjong)

Han Seung Yeon din trupa Kara – Choi Suk Bin

Kim Ha Eun – regina Inkyung
Sung Dong IlJang Hyun
Lee Hyo JungMin Yu Jong (tatăl reginei Inhyeon)
Kim Seo Ra – doamna Yun (mama lui Ok Jeong)
Go Young BinJang Hee Jae (fratele lui Jang Ok Jeong)
Kim Seon Kyeong – regina-mamă Myeongseong (mama lui Sukjong)

Lee Hyo Choon – regina Jangryeol (a doua soţie a regelui Injo)
Lee Dong SinKim Man Ki (tatăl reginei Inkyung)
Yoon Yoo Sun – doamna Kang
Jang Young Nam – doamna Chun
Ji Yoo Jakyeong (rivala lui Ok Jeong)
Kim Min Ha – tânăra Jakyeong
Choi Sang HunJo Sa Seok (nepotul reginei Jangryeol)
Lee Hyung Chul – prinţul Bok Sun
Bae Jin Seop Hyeon Mu
Lee Gun Joo – eunucul Yang Joo
Kim Ga Eun HyangYi
Lee Ja Min Yun Hong
Kim Se In Jung Hon Ja
Ah Young din trupa Dal Shabet – prinţesa Myungan
Lee Hyo Rim - curtezana Seol Hyang
Ban Hyo Jung
Hong Seok Cheon
Yang Mi Kyung
Ra Mi Ran

Pe data de 1 aprilie a avut loc conferinţa oficială de presă, la care actorii prezenţi au sosit îmbrăcaţi cu superbele costume din recuzita serialului.

Gu Family Book (구가의 ) sau “Kang Chi, The Beginning“, este regizat de Shin Woo Cheol, regizorul serialelor „Secret Garden” sau „Gentelman’s Dignity”. Serialul prezintă viaţa personajului Choi Kang Chi, născut pe jumătate om, şi pe jumătate gumiho (vulpe cu 9 cozi), care se luptă pentru a trăi la fel ca fiinţele umane. Mama lui este Yoon Seo Hwa, iar tatăl lui, zeul păzitor al munţilor Jirisan, Gu Wal Ryung. Din cauza unei înscenări, mama lui îl abandonează după naştere, iar Kang Chi este crescut de familia Choi care îl găseşte pe râu într-un coşuleţ. Kang Chi se îndrăgosteşte de Dam Yeo Wool, o tânără expertă în artele marţiale.

Genul: Istoric, fantastic, melodramă;
Nr. de episoade: 24;
Televiziune: MBC
Perioadă de difuzare: 8 aprilie – 25 iunie 2013;
Ziua şi ora: luni şi marţi, 21:55.

Distribuţie:

Lee Seung KiChoi Kang Chi

Bae Suzy din trupa Miss A – Dam Yeo Wool

Yoo Yun SukPark Tae Seo (rivalul lui Kang Chi)

Lee Yoo BiPark Chung Jo (prima iubire a lui Kang Chi)

Lee Sung JaeJo Gwan Woong

Lee Yeon HeeYoon Seo Hwa (mama lui Kang Chi – cameo)

Jung Hye YoungChun Soo Ryun

Choi Jin HyukGu Wal Ryung (tatăl lui Kang Chi – cameo)

Jo Sung HaDam Pyeong Joon (tatăl lui Yeo Wool)

Kim Hee Won – călugărul Sojung


Uhm Hyo SupPark Moo Sol (tatăl lui Chung Jo şi Tae Seo)
Kim Ki Bang Eokman
Yoo Dong Geun Lee Soon Shin
Sung Joon GonYi (garda de corp a lui Yeo Wool)
Otani Ryohei – maestrul ninja
Jo Jae Yoon Wal Pae
Kim Hee Jung – doamna Yoon
Park Joo Hyung Han No
Lee Sang Yeob
Kim Bo Mi
Lee David


Conferinţa de presă a “Gu Family Book” a avut loc pe data de 2 aprilie, şi spre deosebire de colegii lor din “Jang Ok Jeong“, actorii serialului de la MBC şi-au făcut apariţia în ţinute moderne.

Care serial credeţi că va avea mai mult succes?

Surse: koreandrama.org, Asianwiki, Hancinema, site-uri oficiale SBS/MBC.

Despre Ana-Maria Ruse [KF]

Ana-Maria Ruse [KF]

Browse Archived Articles by Ana-Maria Ruse [KF]

87 comentarii

There are currently 87 comentarii on Jang Ok Jeong vs. Gu Family Book. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Eu cred ca ambele vor avea succes, insa depinde mult de subiectul lor si cum se va dezvolta subiectul, insa inclin spre prima drama, cu toate ca protagonistii din a doua drama prind mai bine la publicul coreean, cel putin asa arata revistele.

 2. Multumim Ana. Ce frumos arata amandoua…abia astept sa fie puse pe internet. MIe mi se pare ca viata concubinei Jang o sa fie pe primul loc, dar sa vedem.

 3. Si eu tind sa cred la fel ca voi, ca Jang Ok Jeong va avea mai mult succes, dar avand in vedere cat de populari sunt si Suzy si Lee Seung Ki, cred ca lupta va fi ft stransa. Eu cu siguranta le voi urmari pe amandoua, o s-o fac asa, in paralel. Abia astept sa apara primele episoade :)

 4. Ambele au deja primul episod online, probabil maine-poimaine apar si suburile :)

  • OOo, ce repede s-a miscat lumea.

 5. Mulţumim Ana pentru prezentarea celor două seriale, va fi o luptă strânsă ambele având o poveşte frumoase, e posibil ca prima dramă să aibă un rating mai mare bazându-se pe un personaj istoric, pe când cealantă dramă e mai fantastică. Vom vedea cine va învinge, mie mi-ar plăcea să le văd pe amândouă :)

  • Nu-i nimic, eu o sa le incep pe amandoua, si va zic care mi se pare mai reusita :P

   • Interesant e faptul că al doilea, cel cu bărbatul Gumiho se petrece în perioda Joseon, pe când serialul Iubita mea e o vulpiţă cu femeia Gumiho se petrece în vremurile noastre moderne :)

    • Asa e, acum e randul lui LSK sa fie vulpoiul :)))

 6. O batalie intre filme,hi hi hi! Iar din asta castigam doar noi spectatorii! Avem inca doua filme noi ,noulete,la care vom astepta traducerile!Costumatie eleganta si actori indragiti! Abia astept sa apara si la noi ! Bravo Ana ,frumoase vesti ,placute si incitante!

 7. deci, amandoua par interesante si cred ca au mai multe elemente care sa te surprinda pe parcurs. Jang ok Jeong l-as urmari mai mult, ca sa fiu sincera, pentru Yoo Ah In pe care nu l-am mai vazut de ceva vreme. In schimb Gu Family Book l-as urmari pt. ca desi am vazut si My girlfriend is a gumiho, povestea e diferita fata de aceea si acum Lee Seung ki a ajuns in ipostaza de vulpe (nu mai e cel care se temea ca va fi mancat :)) ). Oricum, cred va fi placut sa le urmarim pe amandoua. Multumim Ana si apropo :pozele sunt geniale :D ^.~

  • Cu placere!
   Da, pozele sunt superbe.

 8. Multumesc frumos pt prezentarea acestor seriale,Ana! Mie imi sunt dragi actorii ambelor seriale, deci nu stiu cu care o sa tin mai mult, oricum ma bucur ca Lee Seung Ki va fi protagonistul celui de-al doilea serial. Sper din tot sufletul sa fie difuzate si la noi!

 9. Gu Family Book este preferatul meu !!!

 10. Dupa ce am vazut primele 2 episoade din ambele seriale, pot sa spun ca imi plac amandoua, cu un plus pt Gu Family Book, deocamdata :)

 11. Desi eu in general inclin spre cele istorice. acum mi se pare ceva mai interesant cel fantasticu cu baiatul gumiho. Si e tare ca e tot Lee Seung Ki protagonsit si ca acum e el vulpoi :))).

  • Putem spune ca e si acesta istoric!

   • Da, intr-un fel. Dar nu e chiar “clasic istoric”. E si cu elemente fantastice, deci putin diferit. Am facut clasificarea doar ca sa il diferentiez de concurenta :P.

    • Ohhh, da, cu siguranta ca nu e clasic, dar nici Jang Ok Jeong nu e clasic…

  • şi mie îmi place mai mult gu family

 12. Salut dragalaselor!! Mununate foto si inspecial BIJUTERIILE . Le-am salvat sa le admir pe cele de par si pe cele de hanbook. imi aduc aminte le foto de la vitrinele de asemenea bijuterii pe care le poti cumpara la Seoul , pe care le-ati dat in site ul nostru drag. Ma bucur sa vad noua garnitura de actori si actrite , generatia se schimba si maiestria lor actoriceasca si DE LUPTATORI este impresionanta . Eu urmaresc zilnic pe TVR Luna … dar si seara sau la prinz ceallalt serial denumit Hotul fantoma ce ruleaza pe National la 21.15 seara pe care vad ca voi nu l-ati mentionat desi este cu actori cunoscuti si reia legenda Ilgimane ,asa cum am aflat ca este un personaj cu prezenta in toate epocile coreene . Un serial cu uimitoare abilitati de lupta cu sabia si alte tehnici si sarituri spectaculoase si actori luptatori de doua generatii , probabili sportivi de performanta in viata civila . Se va temina insa luni pe 22 apr si tot pe National incepe marti 23 altul denumit PROFETUL . Poate cineva dintre voi ne face o scuta prezentare sau chiar un comentariu pe episoade daca merita . Referitor la cele doua seriale de mai su cred ca au un public complect diferit ca virsta si interes ( clasic sau fantastic spectaculos ) asa ca vor fi bine primite mai ales ca noua generatie de actori este incintatoare . Poate reluati informatia cu site-uriel unde pot fi urmarite subtitrate macar in engleza . Salut si felicitari si pentru simbata coreeana la rest DAMI. O sa incerc sa il vizitez ca si pe cel de pe Jiului pe care l-am localizat dar era inchis atunci duminica . Mai cercetez si va comunic macar meniul daca nu pot face foto . Salut cu felicitari corespondentelor neobosite in a ne da minunate relatari pe site .

  • Despre Profetul avem prezentare, cautati The Great Seer aici pe site :) Multumim!

 13. Profetul,un alt film istoric pe care l-am savurat pe indelete,cine poate si are timp sa-l urmareasca ca este un film cu de toate!

  • Va începe de pe 23 aprilie pe Naţional tv şi atunci îl voi urmări, îmi poate spune cineva câte episoade are? Sigur o să îmi placă, mai ales că joacă actori cunoscuţi :)

   • 36!

 14. e tare filmul de nota 8

 15. Am urmarit doua episoade din familia Gu si mi-a placut la nebunie,mai ales Zanul cel frumos m-a impresionat foarte tare ,nu pot spune daca inca mai este sau nu ,dar daca nu i-mi pare tare rau! Mimozica ,chiar nu a stiut sa deosebesca o dragoste de-a devaratelea? urat din partea ei! Sa videm ce va face strumful! care culmea este crescut de catre cine? dar mai bine vedeti! Si eu am sa fac la fel!

 16. Pt mine s-a cam schimbat treaba, Jang Ok Jeong a inceput sa-mi placa mai mult acum :)

 17. Inca nu am urmarit nici un episod din Jang Ok,dar am vazut 8 episoade traduse din Gu,i-mi place enorm! dar dupa aceasta perioada super incarcata ,poate am si eu timp mai mult!

 18. Voi stiati ca Lee Yoo Bi este fiica lui Kyeon Mi Ri??? Eu am citit astazi si am ramas ft surprinsa. Habar n-aveam :)) Deci nu e de mirare ca tanara actrita e atat de talentata, are de la cine invata :)

 19. Am citit 12 capitole din Cartea familiei Gu,tare bine realizata aceasta poveste,cu personaje frumoase si actori indragiti !Se pare ca Zanul cel frumos renaste ca pasarea Phoenix!

 20. Am mai vazut doua episoade ,sant la zi cu ce difuzeaza coreenii! Nu ma mai incurc sa vad si alt film ,deja am 4 incepute!Dupa Carticica am sa ma uit si la rival,care deja a inceput sa fie tradus in Ro!

  • Eu am vreo 7 incepute, de abia fac fata :))

 21. Deocamdata ma uit la filmele istorice ,astea moderne doar daca -mi starneste interesul,parca au devenit prea sabloane previzibile,cu istoria altfel sta treaba!

  • Asa si eu! Toate cele 7 sunt istorice :)

  • Cand ai timp, incearca ” Family honor “, dc nu l-ai vazut pana acum ( productie 2008-2009). E destul de lung ce-i drept, dar isi va merita fiecare minut. Sper sa-ti placa, pt.ca e un amalgam reusit intre traditional / modern. In plus, un adevarat recital actoricesc !

   • Scuze : Family ‘s honor !!!

 22. Binete am dat ,belea mi-am capatat! Nu am rezistat ispitei care era asa de mare! Uite asa acum ma uit si la JO,care-mi place la fel de mult ca si carticica ! In capul meu este o harmalaie si o avalansa de informatii,pe care nu mai stiu cum sa le procesez ! Aceasta JO este sora lui Fratelo din DY?

  • Ce-i JO?

   • …Jang Ok..? Ana, tu urmaresti amandoua seriale?

    • Ahh, nu stiam de ce prescurtarea e asta :)) Da, ambele si multe altele, Heaven’s Mandate, Cruel Palace etc

  • Livia, da, Jang Ok Jeong este Jang Hee Bin din Dond Yi, sora lui fratelo, exact!

   • Stiam io,sstiam dar voiam confirmarea,in DY era o nesuferita aici mi-i draga tare!

 23. Daca da ,cum sa mai inteleg io aceste filme, si nu ma refer numai la astea doua !? Bidamul nu-i Bidam dar este! Ciu Ciu pe care nu-l haleam defel,acum i-mi place ,despre GB ce pot sa zic ,i-mi place actorul si interpretarea! Nu mai continui ,ca ma apuca ,tati celea! Si io ,ma uit ,si ma tot uit, si bine fac!

  • GB cine mai e? Nu mai folosi prescurtarile ca ma bagi in ceata!!!

   • …Gye Baek…? Ana, poti sa-mi arati cateva rochii create de ,,croitoreasa” Jang Ok-jeong? Sunt si eu o croitoreasa din pasiune, si imi plac muuult hanbokurile :)

    • Hmmm, sa stii ca nu prea s-a axat serialul pe tema asta, aproape deloc…in primele episoade ne arata niste rochii, dar cam atat…de cand intra la palat, Ok Jeong nici nu se mai axeaza pe croitorie…

     • Pacat…dar e frumos serialul?

     • Da, imi place! :)

 24. Cum este Cruel Palace?

 25. He ,he ,se vede ca nu a mai fost demult agitatie prin Palat,ati uitat prescurtarile! Dar SIG cred ca sti ce este,nuuuu?hi hi hi!

  • …eu nu sunt SIGura, Livia…poti sa ne luminesti mintile incetosate? :))

  • Nu mai sunt obisnuita cu prescurtarile :))

 26. Ti-ai iesit din mana,Lil vad ca stie SIGur ce inseamna!

 27. Deci sa recapitulam: -Gu ,vazut 16 episoade,placut ,actiune cat cuprinde ,actori frumosi si multi cunoscuti,multa adrenalina si suspans!
  _JO vazut 8 episoade,placut,actiune,romantism,sfaturi bune de bagat la bibilica,iarasi actori frumosi si cunoscuti,multa culoare ,eleganta si rafinament.
  Dupa aceste sumare concluzii,poate ca v-ati dat seama care i-mi place mai mult,iar daca ghiciti spune-ti-mi si mie ca eu inca nu stiu,mi-s dragi amandoua!

  • Si mie imi sunt la fel de dragi :) Sunt la zi cu ambele!

 28. Azi 2 iunie 2013 va multumesc a nu stiu cata oara staff-ului acestui blog minunat pentru ca m-au lasat timp de 3 ani de zile sa imi fac reclama pe carca lor . Azi Blogul fara nume implineste 3 ani . 3 ani pe care m-au ajutat tot ceea ce inseamna blogul Koreafilm adica membri staf si cititori . Va multumesc . http://alexbidam.wordpress.com/2013/06/02/3-ani-de-blogul-fara-nume/

 29. Ana ,ai mai adaugat poze noi,parca nu erau?

  • In articol? Nu, n-am adaugat nimic fata de articolul original.

 30. Nu pot sa nu trec pe aici dupa ce am vazut dita-mai scena cu pupaturi si bibileli! Asta se intampla in ep 17 in care se dovedeste ca Zanul cel mare si frumos nu este atat de rau cum pare! Mamicuta ,renunta oficial la lighean si jaluzele,oare va fi recunoscuta? Cu SIGuranta ca da!

 31. A cam luat “teren” Gu Family Book http://asianwiki.com/Jang_Ok-Jung_-_Korean_Drama vs http://asianwiki.com/Gu_Family_Book. Eu unul prefer Gu

 32. Am ajuns cu vazutul pana la ep 19,abia astept ep 20! Ce de actiune, ce de intrigi, ce de imbarligaciuni! Atitudinea mamei Leone lasa de dorit! Mai comentati si voi cate ceva!

 33. Am vazut si 20,cand sa ma asez si eu mai comod in fotoliu,na ca s-a terminat ,intr-un mare fel de te face sa stai pe ghimpi! Ah, Zanul cel frumos este adorabil!

 34. Si eu sunt la zi! Mie imi plac ambele seriale, in Gu Family actiunea e ft interesanta, in Jang Ok Jeong e mai previzibila, dar tot imi place pt ca Yoo Ah In e incredibil!

 35. Si mie i-mi plac amandoua,dar povestea cu Zanul cel frumos rau de tot parca mi-a intrat la suflet,mai ales acum cand mai am 3 episoade pana la final!Interesanta si tulburatoare poveste,basm,legenda sau ce-o fi!

  • Cand spui “zanul cel frumos” te referi la tata sau la fiu? Mie, sincer, mi-a placut mai mult tatal, mai ales cand era evil… (stii vorba aia “zana cea rea, da’ buna”.

 36. Ma impresioneaza serialul Gu family book. Eu il gasesc exceptional. Are tot ce vrei: drama, suspans, poveste fascinanta, actori care dau, tot ce au mai bun in interpretarea personajelor carora le dau viata in aceasta legenda etc. Cel mai mult mi place actorul care il joaca pe Wool Ryoung, nu atat pentru ca e un actor care da bine pe ecran ci mai ales pentru felul in care interpreteaza acest personaj. Are un timbru vocal tulburator, un zambet atat de natural cand joaca rolul lui Wool Ryoung cel bun, o privire crancena, care pastreaza insa ceva candid, cand se transforma in personaj negativ, intr-un cuvant imi pare a fi un actor complex si complet. Pentru aceasta alegere dar si pentru celelalte as vrea sa felicit in primul rand regizorul pentru distributie dar si scenaristul pentru povestea, in sine, pe care o gasesc emotionanta.

 37. Mai lume l-am gatat si pe asta ! Frumos impresionant foarte sensibil,niste actori exceptionali care si-au facut treaba la superlativ,dar tot am eu un dinte impotriva scenaristului,a facut un fnal relativ fericit,dar terminat cu un mare FAS!Finalul este interpretabil numai daca va exista o continuare,atunci ce ne inspira piersicul cu la? La asa final nu ma gandeam nici in o mie de ani!

 38. Acuma daca povestea cu Zani frumosi s-a gatat hai sa povestim despre Ok Jang! Se pare ca mata blanda zgarie rau,asa mi-a dat de inteles ep 11 ! Inca nu stiu ce sa mai cred despre aceasta concubina,oare va aparea si DY in film?

 39. Trebuia sa trec pe aici sa vorbesc putin de cele doua seriale pe care le-am terminat de vizionat! Ambele mi-au placut, Jang Ok Jeong a avut ceva aparte, a fost o poveste mult cosmetizata, care a respectat istoria in linii mari, dar mi-a placut in special datorita lui Yoo Ah In care a fost exceptional :) Kim Tae Hee s-a descurcat si ea de minune!
  Sa trec la Gu Family, chiar a fost deosebit, inca de la inceput, dar am fost dezamagita ft tare de final :( Nu intru in detalii, poate nu l-a terminat toata lumea de vizionat, dar asta e adevarul, am fost dezamagita, mi s-a parut ca au stricat frumusete de serial cu acel final. Lee Seung Ki si Suzy au fost geniali, si s-au potrivit de minune, dar mi-au placut si ceilalti actori, absolut toti au interpretat cu maiestrie :)

 40. Da Ana, finalul din Gu a fost de toata cacaoa! Noroc de prestatia actorilor pana in ultimile minute! Iar Jang Ok nu e diferita cu mult de ce-a din DY,dar in asemenea jungla plina de pradatori si pradatoare cum trebuie sa supravietuiesti?

  • Asta este…au stricat-o la final!
   Livia, mie mi s-a parut diferita de Hee Bin din Dong Yi, au construit acelasi personaj, dar cu un caracter simtitor diferit.

   • In legatura cu finalul, e unul “deschis”. Daca era prea “clar”, atunci nu era coreean serialul.
    Sau ne pregatesc sezonul 2? Timpul lor a inceput din nou “sa curga”, dar in ce directie? Moare din nou ea, sau el gaseste cartea, devine uman si moare?

    • O fi deschis, dar masina asta a timpului mi s-a parut o idiotenie :))

     • De obicei în filmele şi serialele americane găseşti maşini ale timpului, mai puţin în cele coreene.

    • Nu mai intreba,au stricat o bunaciune de film cu finalul lor rahatos!

 41. Pai asta ziceam si io! Asta e dulce tare,ii sta gandul numai la handraleala,pe cand cealalta voia si cu painea unsa si cu slanina-ntreaga! La cat sant de rele coconetele din palat ,nu poti supravietui daca nu ripostezi!

 42. Unde gasesc ep 18 din Gu Family Book in HD sau HQ (480p sau 360p) cu sub ro?
  la adresa: http://dramecoreene.asiafaninfo.ro/GuFamilyBook/rom/18.html este foarte prost calitativ!

 43. Jang e pe cale sa-si piarda dragostea ,cu atatea uneltiri ,nu-ti mai sta capul la alte alea! Se pare ca apare DONG YI? Asa da de inteles ,sau o cheama altfel ,dar tot CHOI?

 44. Serialul Jang Ok Jeong, Lives In Love este tradus in romana (complet) :
  http://kseriale.blogspot.ro/2013/08/jang-ok-jeong-lives-in-love.html

 45. Iar avem filme “noi”pe euforia….Kangchi the Beginning/Gu family book….frumos serial,dupa cum ati spus si voi….acum un an:)))….cam tarziu apare bombonica asta de serial la noi,dar il revad cu drag…asa,cand gasesc niste timp;)…in schimb am savurat King’s daughter si acum Empress Ki…..imi plac amandoua,sunt seriale foarte bune!:)

  • o dat si jang pe euforia

 46. Jang Ok Jung este foarte bine realizat si chiar daca initial ai impresia ca stii actiunea (din Dong Yi), nu este chiar asa pentru ca versiunea e cu totul diferita, e un alt unghi, o alta perspectiva, cu Ok Jung in centrul actiunii. Mie mi-a placut mult chiar daca intrigile de la final au fost asa, fara numar, aproape indigerabile. Mi-au placut mult si personajele principale, pe el l-am mai vazut in Strongest Chill Woo (unde chiar daca are rol secundar, de ucigas, face cel mai interesant personaj intr-un serial bun – se putea mai bine). A fost si reintilnirea cu Sung Dong Il/Jung Hyun, care e foarte bun si are o particularitate a vocii si a interpretarii.
  Gu Family Book, am vrut sa-l vad dar fantasy nu e chiar genul meu favorit si daca consider ca e prea rupt de realitate, prea fantezist, nu ma prea pasioneaza. Poate altadata.

Leave a Comment