koreafilm

KBS Drama Awards 2012

Written by koreafilm. Posted in Coreea azi, Hallyu, Recenzii Koreafilm

Tagged: ,

KBS

Published on ianuarie 09, 2013 with 7 comentarii

de Diana Radiş


Dragi prieteni, iată că a venit şi ziua cea mare, când cele mai bune seriale coreene sunt premiate fie datorită audienţelor, fie calităţii dramei. Prin urmare, actorii sunt cei care sunt răsplătiţi pentru munca lor, în primul rând de către producători şi, apoi, de către fanii lor îndrăgiţi. Pe 31 decembrie 2012 a avut loc Gala Premiilor KBS, iar prezentatorii care au defilat pe scenă au fost numeroşi, însă gazdele principale au fost Lee Jong-seok şi Yoo Joon-sang. Din cele 19 drame difuzate de-a lungul anului, doar 18 au primit premii, 4 fiind incluse în categoria dramelor speciale. Dar să vedem acum cine, cum a venit şi ce premiu şi-a însuşit.

Cel mai bun serial al casei de producţie KBS a fost declarat a fi You Who Rolled In Unexpectedly, dramă care a plecat acasă cu 10 premii mari. Daesang (premiul cel mare) a fost câştigat de Kim Nam-joo din drama You Who Rolled In Unexpectedly, în timp ce Yoo Joon-sang a luat premiul de „Top Excelenţă”.

În cadrul aceluiaşi serial, actriţa Yoon Yeo-jung a fost premiată cu un Premiu de Excelenţă pentru serialul dramă mai sus amintit, în timp ce Kim Sang-ho a luat un Premiu de Excelenţă pentru cel mai bun actor secundar.

Jo Yoon-he primit acelaşi premiu pentru cea mai bună actriţă de sprijin, iar premiile pentru cei mai noi actori au fost acordate actorului Lee Hee-joon şi Oh Yeon-seo. Dar lucrurile nu s-au oprit aici. Două cupluri din drama You Who Rolled In Unexpectedly au primit premii precum urmează: Lee Hee-jun şi Jo Yoon-hee; Yoo Joon-sang şi Kim Nam-joo. Scenaristul acestui serial, Park Ji-eun, a primit un premiu pentru cel mai bun scriitor.

Alte seriale care au primit o serie de premii au fost Nice Guy (6), Gaksital ( 4) şi Equator Man (3). Astfel, Song Joong-ki şi Moon Chae-won din drama Nice Guy au câştigat aceleaşi premii: „Top Excelenţă” pentru cel mai bun actor/actriţă, „Premiul Netizens” şi premiul pentru cel mai bun cuplu.

Joo-won a fost premiat pentru apariţia sa în serialul dramă Gaksital, primind, de asemenea, şi „Premiul de Popularitate”, iar Park Ki-woong şi-a adjudecat  „Premiul de Excelenţă” pentru rolul secundar interpretat. „Premiul pentru cea mai Nouă Actriţă” a fost acordat actriţei Jin Sae-yeon din serialul mai sus amintit.


Park Ki Woong, Joo Won şi Han Chae Ah

Actorii Uhm Tae-woong şi Lee Bo-young au câştigat „Premii de Excelenţă pentru miniseria Equator Man, Uhm Tae-woong fiind declarat şi „Actorul Anului”, de către toţi producătorii celor trei mari televiziuni: SBS, MBC şi KBS.

„Premiul de Excelenţă” pentru dramele zilnice a fost acordat actorului Kim Young-chul şi actriţei Seo Ji-hye din I Will Give You the Moon and the Stars. De asemenea, Kim Dong-wan (Be Strong Mr. Kim) şi Kim Ye-ryung (Love, Love) au primi acelaşi premiu.


Kim Ye Ryung, Seo Ji Hye şi Kim Dong Wan

Jang Nara (School 2013) a câştigat „Premiul de Excelenţă pentru cea mai bună actriţă într-o Miniserie”, în timp ce Lee Jong-seok a luat premiul pentru cel mai tânăr actor.

Premiul de Excelenţă pentru cel mai bun actor într-o Miniserie” i-a fost acordat actorului Shin Hyun-joo (Oohlala Spouses).

Yoona din Love Rain a primit „Premiul Netizens”, iar Suzy a câştigat „Premiul de Popularitate”.

Dramele din cadrul sezoanelor speciale, difuzate pe KBS, au primit diverse premii. Yeon Woo-jin şi Yoo Da-in (Ordinary Love) şi-au adjudecat „Premiul Special One-Act”. Acelaşi trofeu l-au primit şi actorii Sung Joon (Swamp Ecology Report) şi Park Shin-hye (Don’t Worry, I’m a Ghost).

Noh Young-hak (King’s Dream) şi Nam Ji-hyun (Girl Detective Park Hae-sol) au câştigat „Premiul pentru cel mai Nou Actor”.

Actorii principali dinMy Daughter Seo-youngau ocupat locul doi în topul celor mai bune cupluri şi au câştigat şi un premiu în acest sens.

La eveniment au participat şi trei dintre actorii principali ai blockbuster-ului Iris2, care va avea premiera luna viitoare, cu ocazia prezentării oficiale a serialului care va fi difuzat de postul Kbs. Aceştia au fost Jang Hyuk, Lee Da Hae şi Lee Beom Seo.

Alte vedete care au călcat pe covorul roşu:

Choi Jung Yoon (Cheer Up, Mr.Kim), Choi Yoon Young şi Do Ji Won (You Who Rolled In Unexpectedly).

Han Chae Ah (Gaksital), Jin Kyung (Cheer Up, Mr.Kim) şi Lee Gwang Soo (Nice Guy).

Lee Sang Yoon (My Daughter Seo-young), Lee Yubi (Nice Guy) şi Nam Goong Min (Drama special, Still Cut).

Oh Jae Mu (Cheer Up, Mr.Kim), Park Hae Jin şi Park Jung Ah (My Daughter Seo-young)

Park Se Young (School 2013), Park Shi Yeon (Nice Guy) şi Seo In Gook

Shim Lee Young (You Who Rolled In Unexpectedly) şi Wang Ji Hye (Cheer Up, Mr.Kim).

Aceştia au fost câştigătorii anului 2012. Dacă v-au îndeplinit aşteptările sau v-au dezamăgit distincţiile oferite de KBS, o să vă rog să lăsaţi un comment cu privire la această chestiune. Până data viitoare, vă doresc o seară bună!

Sursa: Dramabeans

Despre koreafilm

koreafilm

Browse Archived Articles by koreafilm

7 comentarii

There are currently 7 comentarii on KBS Drama Awards 2012. Perhaps you would like to add one of your own?

 1. Ma bucur pt Song Joong-ki si pentru Uhm Tae-woong, eu cred ca merita premiul actorul anului, bravo lui! Ma bucur si pt premiile castigate de Nice Guy, ca i-am vazut pe cei din Iris 2 (abia astept sa inceapa:D). In ceea ce priveste vestimentatia, cred ca e gala cea mai colorata si plina de zambete, cel putin pe covorul rosu.

 2. Multumim,Diana!
  Si eu ma bucur pt Uhm Tae Woong, Song Joong Ki, Moon Chae Won, Yoona, Jang NaRa , Seo Ji Hye, Lee Bo Young,Oh Yeon Soo, dar si pt ceilalti.
  Felicitari si lui UTW pt premiul de Actorul Anului.

 3. Si eu cred ca a fost o gala ft echilibrata. Majoritatea doamnelor au stralucit, dar mi-au placut in mod deosebit Kim Nam Joo (o rochie superba), Oh Yeon Seo (rochia frumoasa, dar mai ales culoarea), Jin Se Yeon a aratat superb in rochia ea, Seo Ji Hye de asemenea. Yoona cu o rochita specifica varstei, ft draguta, pt prima data mi-a placut cum s-a imbracat si Park Shin Hye, Choi Yoon Young, de asemeni, superba. Lee Da Hae prea mult negru….Si Lee Yubi (nu o cunosc), dar e ft draguta, si rochia la fel.
  Legat de premii m-am bucurat mult pe Moon Chae Won, nu am vazut Nice Guy, dar ea e una dintre actritele care imi plac.

 4. Vă mulţumesc. Nu aş fi reuşit fără ajutorul vostru. Din toate cele 3 gale, cea de la KBS a avut mai multă culoare. Să sperăm că anul acesta vor fi seriale şi mai bune – aşa cum se anunţă – şi premiile vor fi pe măsură.

 5. Oarecum dezamagita ma asteptam la mai multe premii pentru Gaksital dar de altele sunt prioritatile…Personajul interpretat de Joo Won, Lee Kang To e absolut criminal cu mult peste cele castigatoare You Who Rolled In Unexpectedly, Equator Man sau Nice Guy! dar cea mai de succes drama pentru KBS este totusi You Who Rolled In Unexpectedly cu regina dramelor Kim Nam Joo asa ca era normal sa fie marea castigatoare a serii. Din ce am citit, Uhm PD, cum i se spune in 1Night 2 Days, este foarte apreciat in bransa si respectat, dar actorul anului mi se pare un pic cam mult..in orice caz deja s-a insurat(9 ianuarie) si are un copil pe drum, felicitari! Recomand School 2013!

 6. Park Shin Hye si Jang Nara au fost superbe!

 7. Parca aici lumea a fost mai eleganta dar mai simplu imbracata! Ce pot spune ? Ma bucur ca Masca miresei a castigat,este singurul film pe care am vazut din aceste nominalizari,ma bucur ,ca am stiut ce sa aleg!

Leave a Comment